- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
Yatiyomusun canim yoksa ayaktamisinEvet oldum cuma günü.cok şükür ama şiddetli bel ağrım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatiyomusun canim yoksa ayaktamisinEvet oldum cuma günü.cok şükür ama şiddetli bel ağrım var
Ayaktayım hiç yatmadım valla.daha az iş yapıyorum ama ayaktayım kızım var ya bi tane onla ilğilenmem lazımYatiyomusun canim yoksa ayaktamisin
Canim kizin kac yasinda birde kucagina alman gerektigi zaman ne yapiyorsun.benimde 3 yasinda bebegim var ben kendim ilgilenecegim haliyle sabahtan aksama kadar yatma imkanim yok.bende hasta olunca baslicam insallah tedaviyeAyaktayım hiç yatmadım valla.daha az iş yapıyorum ama ayaktayım kızım var ya bi tane onla ilğilenmem lazım
Tedavin hayırlı olsun kızım kucak istemez yürümeye başladı kucak işi bitti bizde.5yasına girdi yeni.kucak istemiyor yani.bende yatmıyorum ama gerekte yok zaten yatınca kan dolasımı yavasladıgı için tutmasına bir katkısı yok zaten.sende yanına otur oynamaya calış onun boyuna gelip yani o zaman kucak istemez zatenCanim kizin kac yasinda birde kucagina alman gerektigi zaman ne yapiyorsun.benimde 3 yasinda bebegim var ben kendim ilgilenecegim haliyle sabahtan aksama kadar yatma imkanim yok.bende hasta olunca baslicam insallah tedaviye
Ayaktayım hiç yatmadım valla.daha az iş yapıyorum ama ayaktayım kızım var ya bi tane onla ilğilenmem lazım
Anladimm canimm hayirla sonuclanir insallahTedavin hayırlı olsun kızım kucak istemez yürümeye başladı kucak işi bitti bizde.5yasına girdi yeni.kucak istemiyor yani.bende yatmıyorum ama gerekte yok zaten yatınca kan dolasımı yavasladıgı için tutmasına bir katkısı yok zaten.sende yanına otur oynamaya calış onun boyuna gelip yani o zaman kucak istemez zaten
Yok sanmıyorum canım ya.kızım cok sakın sessiz be sevgi dolu.bana hiç çekmemiş sakın ve cok olgunAnladimm canimm hayirla sonuclanir insallah
Kardesi gelince kucak istemeye baslar ama kesinn :)
inofolic combi kullanım ben şahin bey onu vermiştiKızlar birşey sorucam sizler folic asit ne kullanıyorsunuz
Ben bu zaman kadar folbiol kullaniyodum.bu sefer doktorum foldice mi ne verdi.icinde bunun b12 vitaminide varmis daha iyimis.Kızlar birşey sorucam sizler folic asit ne kullanıyorsunuz
Ben folio kullanıyorum miğdemi ekşitiyor bu kullandığum iyot ve b12 katkılı dr sormadım ama değiştirsemmiinofolic combi kullanım ben şahin bey onu vermişti
Ben tüp bebek öncesi normal kadındoğum dr onu vermişdi bende zaten b12 düşüklüğü var iğne yaptırıyorumBen bu zaman kadar folbiol kullaniyodum.bu sefer doktorum foldice mi ne verdi.icinde bunun b12 vitaminide varmis daha iyimis.
Ayy bi degerimizde normal olsa sascam zaten valla.ne bu.kadinlarin cekisi..Ben tüp bebek öncesi normal kadındoğum dr onu vermişdi bende zaten b12 düşüklüğü var iğne yaptırıyorum
Bence cok guzrl canim sahin beyde 5 yumurtam toplanmisti 3 u dollendi 3.gun iyi olan 2 taneyi transfer ettiler ama tutmadi bu ay gene baslicam.insallah seninkiler 5.gune kadar gider ve 2 tane transfer ederler canim?bu arada canim igneleri 225 ml vurulmustum ben 5 yumurtam olmustu sen kac ml vuruldun?acaba benim yasim 33 diyemi az yumurtam oldudün 14 yumurta toplanmıştı 9u olgunmuş hepsi döllenmiş bugün 5tanesi iyi durumdaymış. bu iyi bi sonuçmu. bu arada eşimin sperm sayı ve hareket azlığı vardı
Eksilme yok degilmi cnm 5 iyi 4 orta bence gayet iidün 14 yumurta toplanmıştı 9u olgunmuş hepsi döllenmiş bugün 5tanesi iyi durumdaymış. bu iyi bi sonuçmu. bu arada eşimin sperm sayı ve hareket azlığı vardı
Gozun aydinn hadi bismillah :)Sonunda oldum kızlar estrofeme başladım bende bu gunnnnn :)
Tarnsferin ne zaman cnmSonunda oldum kızlar estrofeme başladım bende bu gunnnnn :)
Benim tüp bebekden öncede taaa çocukluktan beri kansızlık ve b12 eksikliği vardıAyy bi degerimizde normal olsa sascam zaten valla.ne bu.kadinlarin cekisi..
İnşallah tutunur bebisin sana kuzum yat dinlen 1 hafta kadarEvet oldum cuma günü.cok şükür ama şiddetli bel ağrım var