2016 Aralik tup bebek

Ooo sen baya ilerletmissin sagol canim tesekkur ederimm.

Amin canim insallah kalirrrr

Sagol canim tesekkur ederimm
5.gun embriyosu canim 2.kalite dedi test tarihini 12 aralik yazmislar garip geldi 9 gun sonra
5.gun embriyosu 10. Gun kanda belli oluyor dediler ohh siz sonucları alacaksnz 10 gune inş güzel sonuclar alırsnz da şenlenir buralar hepimize moral olur

Kızlar benim sanırım pazartesi çatlatma iğnem olucak ve salı günü opu yapılacak ama ben galiba grip oluyorum napmam Lazım nolur bana yardım edin erteleme olurmu grip olursam

Mrb kızlar yeni opu dan geldim 22 yum toplanmış inşallah iyi dollenirler yaa yarın haber vereceklerini emriyologlar birbirimize dua edelim de bebislerimiz bizimle olsun hep...

Evet cnm aynen hic takılma onlara olacaksa orta kaliteden hatta 2.3. Gun embriyosu oluyor nasip :)

kizlarrrr minnosumu karnima koydularrr. Tahmin ettigim gibi pazartesiye kadar yatircaklar hafta sonu oldugu icin cikis yapamiyoruz dediler. İki gun ekmek elden su gölden takilcam.
Vay bee super bebisini de altın yat valla hadi çarçabuk geçsin guzel haberler ver bizeeeeee :)

Mrb kızlar yeni opu dan geldim 22 yum toplanmış inşallah iyi dollenirler yaa yarın haber vereceklerini emriyologlar birbirimize dua edelim de bebislerimiz bizimle olsun hep...
Oo hadi gözün aydın Masallah ins kaliteli kaliteli embriyolar olur :)

Olsun 3 ayi doldur beraber horon tepelim ins canmmmm
Pis teperimm
Canım çok sevindim umarım Seni hiç bırakmaz bebisin hep seninle kalır güzelce dinlen inşallah ilk ölümlü haber senden alırız da beraber halay çekeriz
İnsallah canimm cok tesekkur ederimm

Kızlar benim sanırım pazartesi çatlatma iğnem olucak ve salı günü opu yapılacak ama ben galiba grip oluyorum napmam Lazım nolur bana yardım edin erteleme olurmu grip olursam
Dikkat et canimm bol bol c vitamini al bide tavsiyem papatya kaynat buharini burnuna cek tikanikligi gideriyo bosaltiyo burnunu bikac gun yap
Hayirli olsun canimm dollenirler canim kotu sakin dusunme guzel haberler alirsin sende
Popom uyuscak yatmaktannnn simdiden sıkıldım

hilal1907 aynen beni de su tedavi aşamasında en cok düşündüren o Nasıl yaticam cok tezcanliyimdir baya sıkıcı gececek o 12 gun bakalım ama benim planım ins saglikla transferim yapılırsa 10. Gun ıdrar testi 12. Gun kan testi yapmak 12. Gunden once kan testi yapinca uc kere tekrarlamak gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…