- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
Tesekkur ederim canimm aminn insallah kalirrCanimm hayirli olsunn insallah bebegin hep seninle kalir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canimm aminn insallah kalirrCanimm hayirli olsunn insallah bebegin hep seninle kalir
Bn tedaviyr baslamadan once kullanmıstım bittikten 3 gun snra adet olmusum ama 1 hafta içinde olunur yazıyor genelde sende bikaç gune olursn cnmYa kizlar ayrica dogum kontrol hapi kullanan varsa bittikten kac gun sonra adet oldunuzz benim 4gun oldu adet olmadimmm(
5.gun embriyosu 10. Gun kanda belli oluyor dediler ohh siz sonucları alacaksnz 10 gune inş güzel sonuclar alırsnz da şenlenir buralar hepimize moral olurOoo sen baya ilerletmissin sagol canim tesekkur ederimm.
Amin canim insallah kalirrrr
Sagol canim tesekkur ederimm
5.gun embriyosu canim 2.kalite dedi test tarihini 12 aralik yazmislar garip geldi 9 gun sonra
İnsallah canimm insallahhhhhh o zaman sabahlara kadar halay cekicem tey tey teeeeyyyy5.gun embriyosu 10. Gun kanda belli oluyor dediler ohh siz sonucları alacaksnz 10 gune inş güzel sonuclar alırsnz da şenlenir buralar hepimize moral olur
İnşallah canım benimkilerde döllenir umut oldun bana teşekkürlerCnm 6 tane toplanmasi iyi bence onemli olan dollenen sayisi bir cok arkadas var 40 yumurta hatta70 yumurtasi toplanan ama 1tane bile dollenemeyen var benim 5 toplandi 5de dollendi gayet memnunum sen onu takma kafana cnm
Maşallah Rabbim can versin kan versin annelerine sımsıkı tutunsunlarkizlarrrr minnosumu karnima koydularrr. Tahmin ettigim gibi pazartesiye kadar yatircaklar hafta sonu oldugu icin cikis yapamiyoruz dediler. İki gun ekmek elden su gölden takilcam.
Aminn canim cok sagollMaşallah Rabbim can versin kan versin annelerine sımsıkı tutunsunlar
Hafi bakalim gozun aydin canim.minnosun sana simsiki tutunsun birakmasin hicckizlarrrr minnosumu karnima koydularrr. Tahmin ettigim gibi pazartesiye kadar yatircaklar hafta sonu oldugu icin cikis yapamiyoruz dediler. İki gun ekmek elden su gölden takilcam.
Hafi bakalim gozun aydin canim.minnosun sana simsiki tutunsun birakmasin hicc
Sakinnnnnn oyle bir seyyy yapmaaaa:)İnsallah canimm insallahhhhhh o zaman sabahlara kadar halay cekicem tey tey teeeeyyyy
Olsun 3 ayi doldur beraber horon tepelim ins canmmmmİnsallah canimm insallahhhhhh o zaman sabahlara kadar halay cekicem tey tey teeeeyyyy
Canım çok sevindim umarım Seni hiç bırakmaz bebisin hep seninle kalır güzelce dinlen inşallah ilk ölümlü haber senden alırız da beraber halay çekerizAminn canim cok sagoll
Evet cnm aynen hic takılma onlara olacaksa orta kaliteden hatta 2.3. Gun embriyosu oluyor nasip :)dilfeza inşallah canım.Seni takip ediyordum Selen hanımdı doktorun sanırım benim de doktorum Cem bey umuttta.Bakalım bugün arıcaklar yine 3. gün ya da 5. gün dondurucaz dediler duruma göre.Benim ablam 3.denemesinde 3.gün taze transfer ile hamile kaldı yeğenim şimdi 7 yaşında mucize gözümün önünde ama yine bi moral bozulması oluyor...
Vay bee super bebisini de altın yat valla hadi çarçabuk geçsin guzel haberler ver bizeeeeee :)kizlarrrr minnosumu karnima koydularrr. Tahmin ettigim gibi pazartesiye kadar yatircaklar hafta sonu oldugu icin cikis yapamiyoruz dediler. İki gun ekmek elden su gölden takilcam.
Oo hadi gözün aydın Masallah ins kaliteli kaliteli embriyolar olur :)Mrb kızlar yeni opu dan geldim 22 yum toplanmış inşallah iyi dollenirler yaa yarın haber vereceklerini emriyologlar birbirimize dua edelim de bebislerimiz bizimle olsun hep...
Pis teperimmOlsun 3 ayi doldur beraber horon tepelim ins canmmmm
İnsallah canimm cok tesekkur ederimmCanım çok sevindim umarım Seni hiç bırakmaz bebisin hep seninle kalır güzelce dinlen inşallah ilk ölümlü haber senden alırız da beraber halay çekeriz
Dikkat et canimm bol bol c vitamini al bide tavsiyem papatya kaynat buharini burnuna cek tikanikligi gideriyo bosaltiyo burnunu bikac gun yapKızlar benim sanırım pazartesi çatlatma iğnem olucak ve salı günü opu yapılacak ama ben galiba grip oluyorum napmam Lazım nolur bana yardım edin erteleme olurmu grip olursam
Hayirli olsun canimm dollenirler canim kotu sakin dusunme guzel haberler alirsin sendeMrb kızlar yeni opu dan geldim 22 yum toplanmış inşallah iyi dollenirler yaa yarın haber vereceklerini emriyologlar birbirimize dua edelim de bebislerimiz bizimle olsun hep...
Popom uyuscak yatmaktannnn simdiden sıkıldımEvet cnm aynen hic takılma onlara olacaksa orta kaliteden hatta 2.3. Gun embriyosu oluyor nasip :)
Vay bee super bebisini de altın yat valla hadi çarçabuk geçsin guzel haberler ver bizeeeeee :)
Oo hadi gözün aydın Masallah ins kaliteli kaliteli embriyolar olur :)
5ci gun cok erken cnm centrotide yumurta baskilayici bende gonalf450 ile gunluk 200 dozla 4 gun basladim 5 gun centrotide gonalf150ile lavotran di sanirim 3 gun devam ettim 1gun daha centrotide kullandim cnm dr baktiginda lavotrani seviyorum demisti ve 5 yumurtam toplandi 7 yumurtam olusmustu o yuzden uzulmene gerek yok cnm
[/QUi inşallah cnm .ben gonal f 900 günde 150 başladım şimdi 300 ml devam edecek çarşamba sabah gidecem hayırlısı olsun hakkımızda cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim
Hiç bilmiyorum ki?Onu nasıl alabilirim ki acaba ben vanda oturuyorum