Kacinci gunun canimmKizlar bugun benim karnim belim cok agriyor.insallah hayra alamettir bu..
Benimkide soru listeye bak desene :)Kacinci gunun canimm
3.gun embriyosu icin cok erken canim arastirdim da blasttokistle bile 8.gun cikmiyomus idrardaKızlar elimte test vardı 6. günüm nasılsa çıkmazsa üzülmem diye yaptım tabi çıkmadı çöpe attım sonra copu çıkarırken bi bkm dedim kararti oluşmuş orda yani hiç guvenmiyorum bu testlere ama insan ışte içindeki meraka dayanamıyor 3. Gün iki adet embriyo transferi 6. Gün çıkar mi ki ya catlatma igbelerinin 11. günü belki hala onların kalıntısı dir var mi böyle bişey yaşayan
bende 225yaptım bilemiyorumki ama 14 tane dedi. ya hani yaş rezerv hepsi çok etkiliyor. 28 yaşındayım ben.Bence cok guzrl canim sahin beyde 5 yumurtam toplanmisti 3 u dollendi 3.gun iyi olan 2 taneyi transfer ettiler ama tutmadi bu ay gene baslicam.insallah seninkiler 5.gune kadar gider ve 2 tane transfer ederler canim?bu arada canim igneleri 225 ml vurulmustum ben 5 yumurtam olmustu sen kac ml vuruldun?acaba benim yasim 33 diyemi az yumurtam oldu
bugün ilk gün işte . daha bakalım eksilme olurmu olmazmı bilemiyorum ama 5tanesi iyi durumdaymış 9 tanedenEksilme yok degilmi cnm 5 iyi 4 orta bence gayet ii
iyi canım benimde 5 tane kalmıstı:)dün 14 yumurta toplanmıştı 9u olgunmuş hepsi döllenmiş bugün 5tanesi iyi durumdaymış. bu iyi bi sonuçmu. bu arada eşimin sperm sayı ve hareket azlığı vardı
folbiol ve folic diye bi tanevarsı bi onu yazıyor bi diğeriniKızlar birşey sorucam sizler folic asit ne kullanıyorsunuz
hayırlı bol bebişli olsun:)Sonunda oldum kızlar estrofeme başladım bende bu gunnnnn :)
Dinlenmeye calısıyorum sağolsun kayınvalidem iki gündğr kızıma bakıyor.İnşallah tutunur bebisin sana kuzum yat dinlen 1 hafta kadar
belimden öldüm bende sanırım tutunduguna işaret olumsuzlarda hiç yaşamadım ben cünkü:))Kizlar bugun benim karnim belim cok agriyor.insallah hayra alamettir bu..
Bende öyle düşünmüştüm erken diye ama 10. Gün kan testi yapsam çıkmaz mi ki 3. Gün emvruyosu düşük de olsa bir değer çıkar herhalde. bu ignelere dayanamıyor insan tutmadiysa ilaçları birakicam 10. Gün kanda baktirayim diyorum3.gun embriyosu icin cok erken canim arastirdim da blasttokistle bile 8.gun cikmiyomus idrarda
Masallah canim hep boyle gider insallahbugün ilk gün işte . daha bakalım eksilme olurmu olmazmı bilemiyorum ama 5tanesi iyi durumdaymış 9 taneden
Tatlim onu bilemezsin bazilarinin gec yukseliyo bhcg nerden biliceksin yok diye birakcan ilaci ya varsa sonradan cikarsa kandaBende öyle düşünmüştüm erken diye ama 10. Gün kan testi yapsam çıkmaz mi ki 3. Gün emvruyosu düşük de olsa bir değer çıkar herhalde. bu ignelere dayanamıyor insan tutmadiysa ilaçları birakicam 10. Gün kanda baktirayim diyorum
10. Gün yoksa iki günde yukselmez ki tanı değer sıfır çıkarsa bırakırım zannetmiyorum yukseleceginjTatlim onu bilemezsin bazilarinin gec yukseliyo bhcg nerden biliceksin yok diye birakcan ilaci ya varsa sonradan cikarsa kanda
Sen bilirsin cnm10. Gün yoksa iki günde yukselmez ki tanı değer sıfır çıkarsa bırakırım zannetmiyorum yukseleceginj
Canım benim test tarıhım 11.12.16Tatlim onu bilemezsin bazilarinin gec yukseliyo bhcg nerden biliceksin yok diye birakcan ilaci ya varsa sonradan cikarsa kanda
3.gün embiriyosunda tutunsa bile 11.gündem önce değerinin cok cok yüksek olması gerekıyor ki cıksin değer o gün yükselmeye başlıyor çünkü10. Gün yoksa iki günde yukselmez ki tanı değer sıfır çıkarsa bırakırım zannetmiyorum yukseleceginj
Benimde ayniydi canim 20 den 12 isleme alindi 8 i dollendi ilk bastaMrb kızlar bugün embriyolog aradı 22 yum 12 işleme alınmış 9 döllenmiş az değil mi yaa çok üzüldüm Canım sıkıldı
Cok yumurta oluyor ama kalıteli olmuyor malesefMrb kızlar bugün embriyolog aradı 22 yum 12 işleme alınmış 9 döllenmiş az değil mi yaa çok üzüldüm Canım sıkıldı
Canim benim 2.gun embryosuydu 8.gun idrarda cikti .ama sakin oyle birakayim deme lutfen 12.gun muhim10. Gün yoksa iki günde yukselmez ki tanı değer sıfır çıkarsa bırakırım zannetmiyorum yukseleceginj