- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Cnm benim 3 denemede 1 tane kızım oldu doktor embriyolar kaliteli rahimde sorun yok tutmaması çok zor bi durum aslında diyor çizik attı daha tutunmayı sağlarmışHisteroskopi operasyonu geçirdim bende çizik attılar ama secret denildiğini bilmiyordum sendemi oldun benim rahim normal çıktı eşimden kaynaklı olmasına rağmen tutunma hiç olmadı inş 3. Denemede Rabbim can verir kan verir bana sımsıkı tutunurlar
Tesekkur ederim canim 5.gun olcakHayirlisi olsun cnm bnm. 4 tane kacinci gun ki cnm hemen transfe
Valla oyle dediler gece de kalcakmisim yarin sabah yapicaklar transferi ertesi gunu bilmiyorummBi gun niye kaliyon kiz hastanede.bi saat olmasin o.sende bekleme surecine giriyosun yani.hadi hayirlisi bakalim.igne fena valla.vurunca bisey yokta ertesi gun cok agri yapiyo.
ankara etlik zibeyde hanimda yaptiriyorum devlet hastanesindeAynen cnm doktorlarımız ayni yasaklar ve kurallarda ayni :) ama ben riski göze alamadım bebis olursa 10. Haftadan sonra artık o islere bakarız şimdilik rafa kaldırdık arkadas arkadas takılıyoruz :)
Evet cnm şimdiki duruma hc benzemiyor icinde bir Bebek
Olduğunu bilince annelik cok baska bisey ona zarar gelir diue odu kopuyor insanın cinsellik filan istekte azalıyor ztn bu sebeple .. Şagsalim doğsunlar da herseye razıyız bekleriz omur boyu degil ya :)
Ayyy siz transfer tarihlerinizi yazınca bende bir heyecan yapıyorum allahım insaallah tutunur sağlıklı bir gebelik sonrasında da dogum yasarsın cnmm dualarim seninle
Vayyyy Masallah bunlardan biri bebegim olacak insaallah cnm
Neden cnm bu kacinci tedavi umutsuz olma bu kadar Lutfen Rabb'im buyuk bizim ser gördüklerimiz Aslı'nda hayır hayır Gorduklerimiz sr olabilir mutakak bir Zaman'ı vardır
Hadi bakalım gözün aydın tekrardan cnm biraz çabuk mu oluyor transfer bana mı oyle geldi birde niçin hastanede yatıyorsun herkes bir saat durup
Cikiyor sen nerede yaptırıyorsun tup ?
Evet canim aksamda kalcakmisim yoo sehir disini cikmicam. Ankaradayiz simdilik ailelerimizin yaninda kaliyoruz. Dr izin verirse giderim vermezse kalirim daha. Zaten yasadigimiz yer cok uzak degil 4 saatlik yol.Akşamdamı hastanede kalacaksin bunu hic duymadim herkes bir saate cıktik dedi neden acaba şehir dışina mı çıkacaksın? Insallah hepsi cok iyi olurda kalanlarda dondurulir canım.
devlet kurumunda 35 yaşıjnda da 2 embriyo transferi oluyordu.başka merkezlerde kiloyu çok sorun eden yok da benim doktora has bu.Onu biliyorum cnm sadece 84 kiloyum 35 yasimdayim diye 1 embriyo demisti bir arkadasimiz o yuzden sorum cnm
Senin ne güzel Allah bağışlasın kızın var inş tutunur banada nasip eder RabbimCnm benim 3 denemede 1 tane kızım oldu doktor embriyolar kaliteli rahimde sorun yok tutmaması çok zor bi durum aslında diyor çizik attı daha tutunmayı sağlarmış
Benimde 20 yumurtam toplandi canim dune kadar da 6 tane vardi bu gunku durumlarini bilmiyorum henuz. Amin anim hepimiz icin guzel olur insallah. Heycanla aramalarini bekliyorum
Hayirli olsun canim guzel sonuclar alirsin insallah
Hayirlisi olur cnm ins hakkindaa
Hadi hayirlisi canim
sağolun kızlar.bu kızımda dahil 5.denemem kızlar.3 tane negatifim oldu inşallah 4.pozitifAynen cnm doktorlarımız ayni yasaklar ve kurallarda ayni :) ama ben riski göze alamadım bebis olursa 10. Haftadan sonra artık o islere bakarız şimdilik rafa kaldırdık arkadas arkadas takılıyoruz :)
Evet cnm şimdiki duruma hc benzemiyor icinde bir Bebek
Olduğunu bilince annelik cok baska bisey ona zarar gelir diue odu kopuyor insanın cinsellik filan istekte azalıyor ztn bu sebeple .. Şagsalim doğsunlar da herseye razıyız bekleriz omur boyu degil ya :)
Ayyy siz transfer tarihlerinizi yazınca bende bir heyecan yapıyorum allahım insaallah tutunur sağlıklı bir gebelik sonrasında da dogum yasarsın cnmm dualarim seninle
Vayyyy Masallah bunlardan biri bebegim olacak insaallah cnm
Neden cnm bu kacinci tedavi umutsuz olma bu kadar Lutfen Rabb'im buyuk bizim ser gördüklerimiz Aslı'nda hayır hayır Gorduklerimiz sr olabilir mutakak bir Zaman'ı vardır
Hadi bakalım gözün aydın tekrardan cnm biraz çabuk mu oluyor transfer bana mı oyle geldi birde niçin hastanede yatıyorsun herkes bir saat durup
Cikiyor sen nerede yaptırıyorsun tup ?
Aynen valla canim.beklemek cok sikintili bi surec.insanin kafasinda bi suru soru.dusunmemek elde degil valla.idrar testi icin cok erken canim yapma bence.sonra insanin morali bozuluyo.bende ayin 10 unda yaparim daha fazla sabredemem herhalde:))Şansın yüksek cnm dondurup çözmeye dayanmış kaliteli embriyo ben 10 aralikta yapmam lazım hafta sonuna denk gwlio 9 aralıkta yapicm idrar testi yapmamak için zor tutuyorum daha varsa da çıkmaz da ışte biran önce olsa diye bakıyoruz o acelecilik hep var biran önce olsun diye
Valla bende ilkinde hic idrar testi yapmadim 10. gun kan verdim cikmayinca sok oldum.ikincide 7. gunden itibaren idrarda baktim cikmayinca alistirmistim kendimi diye onada 10. gun kan verdim.en azindan hazirlikliydim sonuca.bu seferde oyle yapmayi dusunuyorum valla.İnş bi başlasam aslında hemen gececekte:) ben ilk tüp bebekte 8. Gün adet oldum test bile yapamadım
2. Tüp bebekte 10. Gün yaptım pozitifti sonuçta iyidi ..
3. Tüp bebekte dayanamadım 8. Gün yaptım pozitif çıktı ama düzenli artmadı gerçekten o bekleme günleri hiç bitmiyor oda ayrı zor .. ben iş yerindede yoruldum trasnferim olsa izin alcam 2 hafta dinlenirim evde biraz :)
Canim transferden sonra tutunmasi icin igne vuruluyormusum hergun?yoksa jelmi kullaniyorsun?Valla bende ilkinde hic idrar testi yapmadim 10. gun kan verdim cikmayinca sok oldum.ikincide 7. gunden itibaren idrarda baktim cikmayinca alistirmistim kendimi diye onada 10. gun kan verdim.en azindan hazirlikliydim sonuca.bu seferde oyle yapmayi dusunuyorum valla.
Bilgilerini yaz canim listedeki gibi ekleyimmKizlar listeye benide eklermisiniz
Canim jelide gunde 2 kere kullaniyorum.igneyide bi kere vuruyorum.Canim transferden sonra tutunmasi icin igne vuruluyormusum hergun?yoksa jelmi kullaniyorsun?
İgneyi sen nasil vuruyirsun canim bana verilen igne kalcadan di hergun saglikocagina yada hastaneye gitmek zorunda kaliyordum in cik bir suru yol gitmek can sikiciydi.acaba seninkide tutunmasi icinmi?Canim jelide gunde 2 kere kullaniyorum.igneyide bi kere vuruyorum.
Aynen canim benimkide tutunmasi icin prognexmi ne oyle bisey.ben hemsireyim canim:) oyuzden kendime vurabiliyorum ama simdiden mahvetti kalcalarimi.sen surekli vuruncakmisin.kacinci gunun olduİgneyi sen nasil vuruyirsun canim bana verilen igne kalcadan di hergun saglikocagina yada hastaneye gitmek zorunda kaliyordum in cik bir suru yol gitmek can sikiciydi.acaba seninkide tutunmasi icinmi?
Mrb elinizde gonal f olduğunu duydum yarın belki doktorum benden devam etmemi isteyebilir ne kadara satiyorsunuz ve nerdesiniz acabaBuarada kızlar elimde fazla gonal f 450 ıu var cok cok uygun fiyata vericem bilginiz olsun.ihtiyavı olan varsa mesaj atmanız yeterli.
Yok canim ben daha baslamadim ama bir onceki denememde igne vermisti surekli birsuru yol kat edip gitmek zorunda kaliyordum sonuc negatif olduHastalanmayi bekliyorum tekrar baslicam ama bi sefer igne istemesem yada ne bilim ne yapsam cunku 3 kat in cik arabaya bin hastaneye git igne vurul bence bu ilk gunler icin riskli bir hareket cunku ilk gunler ozellikle 4 gun bence elimizden geldigince kendimizi yormamaliyiz ve beslenmemize dikkat etmeliyiz.ben vurabilirmiyim canim igneyi evdeAynen canim benimkide tutunmasi icin prognexmi ne oyle bisey.ben hemsireyim canim:) oyuzden kendime vurabiliyorum ama simdiden mahvetti kalcalarimi.sen surekli vuruncakmisin.kacinci gunun oldu
150 tl veriyorum açilmamiş gonal f450 hazır iğneden.ist avcılarMrb elinizde gonal f olduğunu duydum yarın belki doktorum benden devam etmemi isteyebilir ne kadara satiyorsunuz ve nerdesiniz acaba
Benide eklermisin.yas 26 sorun hareketlilik ve pko 5.denemem şişli memorial.bugun transfer oldumBilgilerini yaz canim listedeki gibi ekleyimm