Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun cnm bnm. 4 tane kacinci gun ki cnm hemen transfeKizlar benim 4 tane minnos kalmis yarin en iyisini transfer edicez dediler cok heycanliyimm. 1 gun hastanede kalcakmisimm progestan igneye baslicam yarinn ondan cok korkuyorumm.
Hadi hayirlisi canimMerhaba kızlar benimde bugun transferim var.hiç heycan yok öyle ruh gibiyim.
Bi gun niye kaliyon kiz hastanede.bi saat olmasin o.sende bekleme surecine giriyosun yani.hadi hayirlisi bakalim.igne fena valla.vurunca bisey yokta ertesi gun cok agri yapiyo.Kizlar benim 4 tane minnos kalmis yarin en iyisini transfer edicez dediler cok heycanliyimm. 1 gun hastanede kalcakmisimm progestan igneye baslicam yarinn ondan cok korkuyorumm.
Aynen cnm doktorlarımız ayni yasaklar ve kurallarda ayni :) ama ben riski göze alamadım bebis olursa 10. Haftadan sonra artık o islere bakarız şimdilik rafa kaldırdık arkadas arkadas takılıyoruz :)dilfeza bizim doktor ayniydi galiba sanadami opudan sonra yasak dendi?
(su ifadeleride silemedim sinir oldum.
Evet cnm şimdiki duruma hc benzemiyor icinde bir Bebekdilfeza Valla brnde hamilr kalsam bi kac ay korkudan girebilecegimi sanmiyorum.zaten zor buluyoruz bide heran bisey olcak korkusu yasicaz
Ayyy siz transfer tarihlerinizi yazınca bende bir heyecan yapıyorum allahım insaallah tutunur sağlıklı bir gebelik sonrasında da dogum yasarsın cnmm dualarim seninleSalı yada perşembe transfer olacam inşallah heycanliyim Rabbim inşallah sağlıklı kaliteli bebeciklerimiz olur da hep beraber kucağınıza aliriz... Dr çok yum var sayamiyorum 14 15 mm dedi cumartesi 17 olur onlar dedi ama 17 19 15 tane filan var diyorum çok iyi diyor bi de 5 güne gittiler mi hadi hayırlısı ikiz annesi dedi bana kızlar hayal gibi ikiz olabilir yani ikiz annesi olmak çok heycanliyim yaaa
Vayyyy Masallah bunlardan biri bebegim olacak insaallah cnmKizlarr minnoslarim bu gun eksilmemis 6 tanelerr :)
İyi gidiyolarmis cumartesi transfer olur dediler yarin arayip haber vericeklermis
1 tane 1.kalite
4 tane 2.kalite
1 tane 3.kalite
Neden cnm bu kacinci tedavi umutsuz olma bu kadar Lutfen Rabb'im buyuk bizim ser gördüklerimiz Aslı'nda hayır hayır Gorduklerimiz sr olabilir mutakak bir Zaman'ı vardırMerhaba kızlar benimde bugun transferim var.hiç heycan yok öyle ruh gibiyim.
Hadi bakalım gözün aydın tekrardan cnm biraz çabuk mu oluyor transfer bana mı oyle geldi birde niçin hastanede yatıyorsun herkes bir saat durupKizlar benim 4 tane minnos kalmis yarin en iyisini transfer edicez dediler cok heycanliyimm. 1 gun hastanede kalcakmisimm progestan igneye baslicam yarinn ondan cok korkuyorumm.
Akşamdamı hastanede kalacaksin bunu hic duymadim herkes bir saate cıktik dedi neden acaba şehir dışina mı çıkacaksın? Insallah hepsi cok iyi olurda kalanlarda dondurulir canım.Kizlar benim 4 tane minnos kalmis yarin en iyisini transfer edicez dediler cok heycanliyimm. 1 gun hastanede kalcakmisimm progestan igneye baslicam yarinn ondan cok korkuyorumm.
35 yaş ve sonrası en az 2 embriyo canım.Anlayamadim cnm 176 boyu 93 kiloyum ve 36 yasindayim ilk denemem ve 2 adet trasfer dedi bana yani kilolu oluncami 2embriyomu transfer oluyor anlayamadim
Insallah canim valla okadar cok istiyorum bu sefer olumlu olsun.cok yipratti beni 3 kere denemek.hemen olucak diye dusunurken 3. ye kadar geldik 4. olmasin lutfen.simdilik hic belirtim yok ara ara belim agriyo biraz okadar.bazen umudum kiriliyo gene olmadi diye ama sabirla bekliyorum iste gene..tosun788 ne alemdesin cnm belirti var mı 10 güncuk kaldı :) Ayy ilk guzel haberi senden alıcaz insaallah
Canim gec olsun guc olmasin.rabbim sonunu hayirli eylesin..kızlar ben hala adet olmayı beklıyorum off zmn gecmıyor bende isizn gibi transferım su zmn demek istiyorum ama bana beklemek düştü:) haftasonu adeti görürüm inş.
inş ilk transfer olanların hayırlı haberleriyle şenlenir buralar
Kaçıncı günün canım senin embriyolar kaçıncı gün emvriyosu benim 4. günüm 3. Gün embriyosuydu benim de belim ağrıyor oda yatmaktan mi acaba diyorum ikinci benim de aynı senin gibi 3. su olmasın inşallah tutsun diye korkuyla bekliyorum hep bir belirti ariyorumInsallah canim valla okadar cok istiyorum bu sefer olumlu olsun.cok yipratti beni 3 kere denemek.hemen olucak diye dusunurken 3. ye kadar geldik 4. olmasin lutfen.simdilik hic belirtim yok ara ara belim agriyo biraz okadar.bazen umudum kiriliyo gene olmadi diye ama sabirla bekliyorum iste gene..
Canim benim 5. gun emriyosuydu donduruldu.tansfer icin bi gun onceden cozdurulmus.doktorum 6. gun sayilir artik dedi.carsamaba transfer oldum istr bugun 2. gun sayiliyo.valla bu sefer belirti aramiyorum.normalde cok hareketli bi insanim.bel agrisinida harekwtimin azalmasina bagliyorum.insallah ikimiz icinde son olur.nezaman test yapcaksin..Kaçıncı günün canım senin embriyolar kaçıncı gün emvriyosu benim 4. günüm 3. Gün embriyosuydu benim de belim ağrıyor oda yatmaktan mi acaba diyorum ikinci benim de aynı senin gibi 3. su olmasın inşallah tutsun diye korkuyla bekliyorum hep bir belirti ariyorum
amin cnm hayırlı zmnda olsun bir ay daha beklemeye razıyımCanim gec olsun guc olmasin.rabbim sonunu hayirli eylesin..
Aynen oyle valla canim.bukadar sure beklemisin birazcik daha beklemekten bisey olmaz.yeterki bu bekledigimize degsin.amin cnm hayırlı zmnda olsun bir ay daha beklemeye razıyım
Şansın yüksek cnm dondurup çözmeye dayanmış kaliteli embriyo ben 10 aralikta yapmam lazım hafta sonuna denk gwlio 9 aralıkta yapicm idrar testi yapmamak için zor tutuyorum daha varsa da çıkmaz da ışte biran önce olsa diye bakıyoruz o acelecilik hep var biran önce olsun diyeCanim benim 5. gun emriyosuydu donduruldu.tansfer icin bi gun onceden cozdurulmus.doktorum 6. gun sayilir artik dedi.carsamaba transfer oldum istr bugun 2. gun sayiliyo.valla bu sefer belirti aramiyorum.normalde cok hareketli bi insanim.bel agrisinida harekwtimin azalmasina bagliyorum.insallah ikimiz icinde son olur.nezaman test yapcaksin..
Onu biliyorum cnm sadece 84 kiloyum 35 yasimdayim diye 1 embriyo demisti bir arkadasimiz o yuzden sorum cnmSeval_cagla ayrıca devlet yerlerinde öyle özel merkezlerde 35 yaş altına 2 embriyo transferi oluyor.
Amin inş cnm Bnm bu ayın sonunda hepimiz mutlu oluruz inşHayirlisiyla olur inşallah cnm az eziyetler çekmedik inşallah elimiz boş donmeyiz
İnş bi başlasam aslında hemen gececekte:) ben ilk tüp bebekte 8. Gün adet oldum test bile yapamadımAmin canim insallah.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.igleri hic gozunde buyutme canim o gunler kontroldu kac yumurta olustu derken cabucak geciyo zaten.esas beklemek sikinti valla..