2016 Aralik tup bebek

Kizlar benim 4 tane minnos kalmis yarin en iyisini transfer edicez dediler cok heycanliyimm. 1 gun hastanede kalcakmisimm progestan igneye baslicam yarinn ondan cok korkuyorumm.
Bi gun niye kaliyon kiz hastanede.bi saat olmasin o.sende bekleme surecine giriyosun yani.hadi hayirlisi bakalim.igne fena valla.vurunca bisey yokta ertesi gun cok agri yapiyo.

dilfeza bizim doktor ayniydi galiba sanadami opudan sonra yasak dendi?
(su ifadeleride silemedim sinir oldum.
Aynen cnm doktorlarımız ayni yasaklar ve kurallarda ayni :) ama ben riski göze alamadım bebis olursa 10. Haftadan sonra artık o islere bakarız şimdilik rafa kaldırdık arkadas arkadas takılıyoruz :)

dilfeza Valla brnde hamilr kalsam bi kac ay korkudan girebilecegimi sanmiyorum.zaten zor buluyoruz bide heran bisey olcak korkusu yasicaz
Evet cnm şimdiki duruma hc benzemiyor icinde bir Bebek
Olduğunu bilince annelik cok baska bisey ona zarar gelir diue odu kopuyor insanın cinsellik filan istekte azalıyor ztn bu sebeple .. Şagsalim doğsunlar da herseye razıyız bekleriz omur boyu degil ya :)

Ayyy siz transfer tarihlerinizi yazınca bende bir heyecan yapıyorum allahım insaallah tutunur sağlıklı bir gebelik sonrasında da dogum yasarsın cnmm dualarim seninle
Kizlarr minnoslarim bu gun eksilmemis 6 tanelerr :)
İyi gidiyolarmis cumartesi transfer olur dediler yarin arayip haber vericeklermis
1 tane 1.kalite
4 tane 2.kalite
1 tane 3.kalite
Vayyyy Masallah bunlardan biri bebegim olacak insaallah cnm
Merhaba kızlar benimde bugun transferim var.hiç heycan yok öyle ruh gibiyim.
Neden cnm bu kacinci tedavi umutsuz olma bu kadar Lutfen Rabb'im buyuk bizim ser gördüklerimiz Aslı'nda hayır hayır Gorduklerimiz sr olabilir mutakak bir Zaman'ı vardır
Kizlar benim 4 tane minnos kalmis yarin en iyisini transfer edicez dediler cok heycanliyimm. 1 gun hastanede kalcakmisimm progestan igneye baslicam yarinn ondan cok korkuyorumm.
Hadi bakalım gözün aydın tekrardan cnm biraz çabuk mu oluyor transfer bana mı oyle geldi birde niçin hastanede yatıyorsun herkes bir saat durup
Cikiyor sen nerede yaptırıyorsun tup ?

Akşamdamı hastanede kalacaksin bunu hic duymadim herkes bir saate cıktik dedi neden acaba şehir dışina mı çıkacaksın? Insallah hepsi cok iyi olurda kalanlarda dondurulir canım.

kızlar ben hala adet olmayı beklıyorum off zmn gecmıyor bende isizn gibi transferım su zmn demek istiyorum ama bana beklemek düştü:) haftasonu adeti görürüm inş.
inş ilk transfer olanların hayırlı haberleriyle şenlenir buralar

tosun788 ne alemdesin cnm belirti var mı 10 güncuk kaldı :) Ayy ilk guzel haberi senden alıcaz insaallah
Insallah canim valla okadar cok istiyorum bu sefer olumlu olsun.cok yipratti beni 3 kere denemek.hemen olucak diye dusunurken 3. ye kadar geldik 4. olmasin lutfen.simdilik hic belirtim yok ara ara belim agriyo biraz okadar.bazen umudum kiriliyo gene olmadi diye ama sabirla bekliyorum iste gene..

Canim gec olsun guc olmasin.rabbim sonunu hayirli eylesin..

Kaçıncı günün canım senin embriyolar kaçıncı gün emvriyosu benim 4. günüm 3. Gün embriyosuydu benim de belim ağrıyor oda yatmaktan mi acaba diyorum ikinci benim de aynı senin gibi 3. su olmasın inşallah tutsun diye korkuyla bekliyorum hep bir belirti ariyorum

Canim benim 5. gun emriyosuydu donduruldu.tansfer icin bi gun onceden cozdurulmus.doktorum 6. gun sayilir artik dedi.carsamaba transfer oldum istr bugun 2. gun sayiliyo.valla bu sefer belirti aramiyorum.normalde cok hareketli bi insanim.bel agrisinida harekwtimin azalmasina bagliyorum.insallah ikimiz icinde son olur.nezaman test yapcaksin..

Şansın yüksek cnm dondurup çözmeye dayanmış kaliteli embriyo ben 10 aralikta yapmam lazım hafta sonuna denk gwlio 9 aralıkta yapicm idrar testi yapmamak için zor tutuyorum daha varsa da çıkmaz da ışte biran önce olsa diye bakıyoruz o acelecilik hep var biran önce olsun diye

Amin canim insallah.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.igleri hic gozunde buyutme canim o gunler kontroldu kac yumurta olustu derken cabucak geciyo zaten.esas beklemek sikinti valla..
İnş bi başlasam aslında hemen gececekte:) ben ilk tüp bebekte 8. Gün adet oldum test bile yapamadım
2. Tüp bebekte 10. Gün yaptım pozitifti sonuçta iyidi ..
3. Tüp bebekte dayanamadım 8. Gün yaptım pozitif çıktı ama düzenli artmadı gerçekten o bekleme günleri hiç bitmiyor oda ayrı zor .. ben iş yerindede yoruldum trasnferim olsa izin alcam 2 hafta dinlenirim evde biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…