2016 Aralik tup bebek

Merhaba arkadaşlar ben tedaviye gonal f 150 g7nde kullanarak başladım tedavinin 5 günü cetroide iğne de kurulmaya başladım bugün uktradyonda doktor dedi yumurta gelişmemiş gonalf 300 ml çıkardı çok üzgünüm haftaya çarşamba tekrar bakacak inşallah gelişir bursa okadar saçma bir sistem var ki tedaviye başlamadan önce hiç bir muane yapmadı direk ilaç yazdı tmm.bir sorum.ilacak arkadaşlar siz ne kullanarak tedavi basladanuz.ikinci sorumda benim gibi tedavinin beşinci günü olupta sonradan yumurtası gelişimi çok üzgünüm.Rabbim yardimcimizolsun

Yok canim ben daha baslamadim ama bir onceki denememde igne vermisti surekli birsuru yol kat edip gitmek zorunda kaliyordum sonuc negatif olduHastalanmayi bekliyorum tekrar baslicam ama bi sefer igne istemesem yada ne bilim ne yapsam cunku 3 kat in cik arabaya bin hastaneye git igne vurul bence bu ilk gunler icin riskli bir hareket cunku ilk gunler ozellikle 4 gun bence elimizden geldigince kendimizi yormamaliyiz ve beslenmemize dikkat etmeliyiz.ben vurabilirmiyim canim igneyi evde
Valla benim doktoruma kalsa hemen normal hayatimiza donmeliymisiz.islem yapildigini unut hayatina devam et dedi.ama ben hastanede 25 saat nobet tutuyorum.bukadarda riske atamam kendimi.oyuzden izin aldim.valla sen daha once igne yapan birini gordunmu bilmiyorum.birazda cesaretin varsa yapilmicak biseyde degil yani..

Merhaba arkadaşlar ben tedaviye gonal f 150 g7nde kullanarak başladım tedavinin 5 günü cetroide iğne de kurulmaya başladım bugün uktradyonda doktor dedi yumurta gelişmemiş gonalf 300 ml çıkardı çok üzgünüm haftaya çarşamba tekrar bakacak inşallah gelişir bursa okadar saçma bir sistem var ki tedaviye başlamadan önce hiç bir muane yapmadı direk ilaç yazdı tmm.bir sorum.ilacak arkadaşlar siz ne kullanarak tedavi basladanuz.ikinci sorumda benim gibi tedavinin beşinci günü olupta sonradan yumurtası gelişimi çok üzgünüm.Rabbim yardimcimizolsun
5ci gun cok erken cnm centrotide yumurta baskilayici bende gonalf450 ile gunluk 200 dozla 4 gun basladim 5 gun centrotide gonalf150ile lavotran di sanirim 3 gun devam ettim 1gun daha centrotide kullandim cnm dr baktiginda lavotrani seviyorum demisti ve 5 yumurtam toplandi 7 yumurtam olusmustu o yuzden uzulmene gerek yok cnm

Kızlar merhaba.benimde çarşamba opu oldu.9 yumurta toplandı 5ine işlem yapanilmişler.4ü döllenmiş gelişimleri iyi dediler dün.Doktorum en başından beri rezervin iyi dedi az yumurta yüksek kalite hedefimiz dedi ama 5 olgun yumurtayı duyunca şok oldum ben.
çok az geldi moralim bozuldu.Sorunumuz sperm sayısının az olmasıydı.3. ya da 5. gün duruma göre donduracaklar.
Cnm aynen doktorum
Benimde yumurta rezervimi
Cok beğendi bende de 9 yumurta oldu ama drum cok ideal bir sayı ve kalite cok iyi demişti fkt bizim esimde morfoloji ve hareket sorunundan dolayı maalesef 9 dan 6 tanesi dollendi bunlardan 5. Gune 4 yumurtam geldi fkt dondurulup açılmaya uygun görülmedi nerdeyse transfer ipta
Oluyordu fkt bu 4 embriyo icin 6. Gune şans verdiler bekleyelim bir anda acilir hücreler artabilir dediler ve yanlizca bir tanesi cevap verdi cok iyi kalite dediler ve bir ay sonra transfer etmek üzere dondurdular bakalım nasipte varsa bir embriyo ile Rabb'im verecek insaallah :)

dilfeza dilfeza inşallah canım.Seni takip ediyordum Selen hanımdı doktorun sanırım benim de doktorum Cem bey umuttta.Bakalım bugün arıcaklar yine 3. gün ya da 5. gün dondurucaz dediler duruma göre.Benim ablam 3.denemesinde 3.gün taze transfer ile hamile kaldı yeğenim şimdi 7 yaşında mucize gözümün önünde ama yine bi moral bozulması oluyor...

kizlarrrr minnosumu karnima koydularrr. Tahmin ettigim gibi pazartesiye kadar yatircaklar hafta sonu oldugu icin cikis yapamiyoruz dediler. İki gun ekmek elden su gölden takilcam. :KK31:
Hayırlısı olsun sana şimdiki tutunsun cnm işin zor kısmı başladı meraklı sabırsız bekleyiş bende 5. gunumdeim sürekli aklım orda

kizlarrrr minnosumu karnima koydularrr. Tahmin ettigim gibi pazartesiye kadar yatircaklar hafta sonu oldugu icin cikis yapamiyoruz dediler. İki gun ekmek elden su gölden takilcam. :KK31:
Gozun aydın cnm bebişinle yat dınlen guZelce nezmn kan testi yapacaksn? Kacıncı gun embriyosu kalıtesi hakkında birşey dedilermi

Ya kizlar ayrica dogum kontrol hapi kullanan varsa bittikten kac gun sonra adet oldunuzz benim 4gun oldu adet olmadimmm:KK43:(

Arkadaşlar sabah yumurtalarım toplandı 6 tane çok az geldi sayısı bana moralim çok bozuk
Cnm 6 tane toplanmasi iyi bence onemli olan dollenen sayisi bir cok arkadas var 40 yumurta hatta70 yumurtasi toplanan ama 1tane bile dollenemeyen var benim 5 toplandi 5de dollendi gayet memnunum sen onu takma kafana cnm

Hayırlısı olsun sana şimdiki tutunsun cnm işin zor kısmı başladı meraklı sabırsız bekleyiş bende 5. gunumdeim sürekli aklım orda
Ooo sen baya ilerletmissin sagol canim tesekkur ederimm.

Ay cnm nnm ya ins senle kalirrrr
Amin canim insallah kalirrrr
Gozun aydın cnm bebişinle yat dınlen guZelce nezmn kan testi yapacaksn? Kacıncı gun embriyosu kalıtesi hakkında birşey dedilermi
Sagol canim tesekkur ederimm
5.gun embriyosu canim 2.kalite dedi test tarihini 12 aralik yazmislar garip geldi 9 gun sonra

X