2016 Aralik tup bebek

Sende benim gibi dusunmussun:)) bende temizlik yaptim bugun iyice.yarin kaslarimi aldirip sacimi boyatcam.malum carsamba transfer.yapilcaklari halledeyim.sonrasi insallah sacimizi boyatmak zorunda kalmayizzzz:)))
iyi yalniz degilmisim :halay:bende bi ben varim boyle dusunen saniyodum :KK15: bende saclara bi el attim son dip boyasiydi cilaydi ama disciye vaktim kalmadi

Hadi gözün aydın rabbim kolaylık versin bende kist çıktı bitane Doğum kontrol hapı verdi doktor iki hafta kullanacagım kontrole gidince kist gitmişse Rahime çizik atacak diğer ay adet ile iğnelere başlıycam yoksa 1 ay daha uzar tedavim inş geçer kist başlarım beklemek ayrı zor
Allah sabrini versin canim gelismelerden haberdar et guzel haberlerini bekliyoruz

Bnde femara kullandm yumurta rezervi zayif olana veriliyor diye okudum yumurta hassaslastirici protokol diye geciyo femara protokolu. Faydali brsy yani daha cok verim elde etmek icin veriyorlar. Kac yum var amh kac cikti
Sagol canim bilgilendirdin beni bana ilaci kutusuz elime bi film olarak verdiler prospektusu yoktu netten baktim gerci ama yinede emin olamamistim amh yide ben hic gormedim tahlil oldum sadece iyi dediler merakta etmiyo degilim ama suan baya bi yumurtam var yaklasik 15 tane falan bugun belli olacak yumurtalarimin ne zaman toplanacagi cok şişim cok :110:

Merhabalar Haşimato için hangi parametrelerde kaç olması lazım? Glifor ilacına başladılar, haşimata için de baktılar hem koru renkli değerler ama düşükmü yüksekmi bir açıklamada bulunmadılar_?

Eveeeet basladik valla saka gibi kalbim kut kut biran once o embriyolar bana gelsin bebisler olsun :) bende transfere kalana bu 17 günlük süreçte yapmam gerekenleri yapicam ins sacımı kestireyim boyatayim diyirum olmazsa ufak bir dolgu isim var onu uapicam birde lazere gidiyordum son seanslarımdi bir kere daha gidip dondurayım hamilelik olursa dogum sonrasi devam ederim artık :)
Bana doktorum 3 ay öncesinde dikkat etmemi söyledi vücudun kimyasal almasın dedi hatta transfer olucağın ay ne yapay tatlandırıcı ne kola çayı azalttım tüy sökücü bile kullanmıyorum tenime parfüm vs kullanmadım ama sen bilirsin

Sagol canim bilgilendirdin beni bana ilaci kutusuz elime bi film olarak verdiler prospektusu yoktu netten baktim gerci ama yinede emin olamamistim amh yide ben hic gormedim tahlil oldum sadece iyi dediler merakta etmiyo degilim ama suan baya bi yumurtam var yaklasik 15 tane falan bugun belli olacak yumurtalarimin ne zaman toplanacagi cok şişim cok :110:
Bn bu femara protokolunden pek bir memnun kaldm cnm 7 yum gelişti hepsi dollendi tum folıkullerden cvp aldk hemde bos cıkmadı yumurtalar etkiliymiş gercktn inş senin yumoşlarınada iyi gelir

Kızlar benden haberler cok kotu Suan da titriyorum NE olur bana acil dua edin embriyolarımız cok kotu durumda transfer icin bir tane bile kalmayabilirmiş :KK43: dondurmaya kalmıyorlar dondurulması lazım

Kizlarr opudan ciktimm eve geldim cok sukurr hafif agrim var aglayarak uyanmisim baya da gozyasi dokmusumm uyandim hala da devam ettim aglamaya manyak oldum korkudann :ruh: ruhumu teslim edecem sandimm
geçmiş olsun canım en zor aşama buydu bunuda atlattın hadı bakalım simdi embriyoların buyumesını bekleyeceksın. bana da bir ağlama hissi gelmişti narkozdan sonra ama tuttum kendımi :) kac yumos toplanmıs

Kızlar benden haberler cok kotu Suan da titriyorum NE olur bana acil dua edin embriyolarımız cok kotu durumda transfer icin bir tane bile kalmayabilirmiş :KK43: dondurmaya kalmıyorlar dondurulması lazım
inşallah son anda ataga gecerler bolunme devam cnm bazen oyle olabılıyormus. hepsını 5. gune bekletmıslerdı değilmi? inş saglam kalırlar dualarımız senınle ne zaman belli olacakmış son durumları?

Ben geride kalsın diye dua ederken su basıma gelene bakın :KK43:
bende geride dondurulmus kalsın diye dua ediyordum ama transfer edilecek 1 taneye bile razıyız. simdi onlardan gelecek hbri beklemek cok zordur. bu arada bgn doktora gıttınmı adetın 2. gunu dimi

inşallah son anda ataga gecerler bolunme devam cnm bazen oyle olabılıyormus. hepsını 5. gune bekletmıslerdı değilmi? inş saglam kalırlar dualarımız senınle ne zaman belli olacakmış son durumları?
Cnm Ztn dun iki tanesi kendini bırakmış suanda 4 tane var ama onlarda cok ümitli degil insaallah bir tanesi kalır diyor ebriyolog iyi olsalar ztn bugun donduracakmış :KK43: yarin belli olacak son durum bir tane de olsa donduracaklar NE olur bir tane sağlam kalsın Hakkı'mda hayırlısı olsun ama cok kötüyüm suan da

Cnm Ztn dun iki tanesi kendini bırakmış suanda 4 tane var ama onlarda cok ümitli degil insaallah bir tanesi kalır diyor ebriyolog iyi olsalar ztn bugun donduracakmış :KK43: yarin belli olacak son durum bir tane de olsa donduracaklar NE olur bir tane sağlam kalsın Hakkı'mda hayırlısı olsun ama cok kötüyüm suan da
bgn 5. gundu sanırm senın inşallah bir tanecik yavrun iyi gelişir cnm ay nekadar zor süreclerden geçiyoruz her biri ayrı stres üzüntü. sen güçlü durmaya calıs olmazsa bile mecburen 1 ay daha ilaç protokolu uygularlar bak bazı insanlar 1 yıl içinde bırkac kere opu olup ancak 1 yumurta elde edebılıyor. birde yumurta kalıtesı her ay aynı olmuyormus o yuzden umutsuz olma. tabi öncelıklı duamız embrıyolarının gelişmesi. esinde sperm sorunu varmıydı

bgn 5. gundu sanırm senın inşallah bir tanecik yavrun iyi gelişir cnm ay nekadar zor süreclerden geçiyoruz her biri ayrı stres üzüntü. sen güçlü durmaya calıs olmazsa bile mecburen 1 ay daha ilaç protokolu uygularlar bak bazı insanlar 1 yıl içinde bırkac kere opu olup ancak 1 yumurta elde edebılıyor. birde yumurta kalıtesı her ay aynı olmuyormus o yuzden umutsuz olma. tabi öncelıklı duamız embrıyolarının gelişmesi. esinde sperm sorunu varmıydı
Amiiin cnm ayenn herseyi ayrı stres gercekten cok zor bir süreçmiş hersey cok yolunda gibiydi bir anda alt ust oldum :KK43: esimde sperm hareket sorunu vardı sekil bozukluğu cok degildi ama ztn tup bebekte seciliyor sperm cok onemli degil demişti Dr sayisi iyiydi .. Neden boyle oldu anlamadım .. Hep Hakkı'mda hayırlısı olsun diue dua ettim ama iste yine de obur turlu olsun istiyor insan :KK43: üzülmemeliyim hayırlısı buymuş dicem bakalım bu ay hemen tekrar igne tedavisine baslar mı acaba yumurta icin

bende geride dondurulmus kalsın diye dua ediyordum ama transfer edilecek 1 taneye bile razıyız. simdi onlardan gelecek hbri beklemek cok zordur. bu arada bgn doktora gıttınmı adetın 2. gunu dimi
Evet cnm aynen oyle bende hic bir tane bile kalmaz diye düşünmedim meğer oda varmis :KK43: evet geldim hastaneye henuz girmedim de yanına kan aldılar benden bekliyirum

Enriyolog beye Madem iyi değiller niçin 5. Güne beklettiler ki dondursaydınız dedim 3. Gun dedim belki rahimde bölünmesi daha kolay olurdu doğal ortamı sonuçta o anlaşılıyor rahimde tutunma ihtimali olacak durumda olsaydi ztn 5.gune de gelirdi filan Dedi kafam cok. Karıştı bu duurm neden olur Kı spermin en iyisi seçilmiyormu bu durumda morfolojiden dolayı mı kaliteli gelişmedi acaba ?

Dualarimz seninle uzme kendini allah yardimcin olsun...

X