- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
O okaliptus_ bu arada sna antibiyotik verdiler mi bana 5 günlük 12 saatte bir antibiyotik verdi Selen hanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canimmKızlar ben opumu oldm 7 tane yum toplanmıs yarın arayıp hbr verecekler bakalım yavrularım ne durumda adetin 2. Gunu de gidecegm duruma gore transfer tarıhı belli olacak. Adet agrısından daha fazla agrım oldu agrı kesici fitil ve damar yolundan ilaç verdiler simdi iyiyim cok sukur. Darısı sizlere
masallah canim insallah diledigin gibi olur herseyKizlaaaaaar bu arada az once aradılar benim 9 yumyumdan 6 tanesi döllenmis hamdolsun Rabb'ime simdi 6 bebisim mi var benim Umarım sağlıklı gelişirler en azında 3-4 tanesi 5. Güne gitse Nasıl sevinirim Yaa allahım hamdolsun rahimde tutunduğu gunleri de göstersin darısı da size olsun Can'larım ..Rabb'im daha fazla evlat hasreti yasatmasın sizlere de bana da
Ay ınsallah yarın ogleden snra ararlar herhlde inş hayırlı hbrler alırımAynen cnm Ağrı'n yarin nerdeyse tamamen kaybolur ins veeee bebislerden gzuel haberler gelince ztn hersey bir anda geciyir hic kalmıyor agri sizi
Bana sadece bu aksam içmem için içinde 2 tane tablet olan antibiyotık verdiler 1000 mg bi seferde ikisini içiyrsnO okaliptus_ bu arada sna antibiyotik verdiler mi bana 5 günlük 12 saatte bir antibiyotik verdi Selen hanım
Hm benim ki farklı daha dusuk ama 5 günlük kişiye gore tedavi yapiliyor ztn o merkezdeBana sadece bu aksam içmem için içinde 2 tane tablet olan antibiyotık verdiler 1000 mg bi seferde ikisini içiyrsn
Ne cabuk adet olmussın cnm bnde bgn opu oldm 10 gunden once olmam herhalde diye dusunuyrdm. Erkn olmayı bnde ısterm zmn cabucak gecsn de transfer olalım yrn hbrlerini beklıyruz inş transfer olursn bu ayGrubumuzun ilk transferinin gunu belli olmuş Rabbim hayirli etsin insallah. Benim bugun opudan sonraki 5.günumdü ve adet oldum yarın bana yol görundü cok heyecanlıyim insallah kistim falan olmaz ve e2 düsmüs olurda tedaviye baslarız.
Hiç bişe demedi doktorum tekrar gittiğimde konuşucam ama gemetiğe gerek var mı ki büyük ihtimalle yapmaz ben kan sulandırıcı iğne kullanmadım ondandır diye düşündüm bakalım gittiğimde konuşucam bende pcos var hafif başka bi sıkıntı yok sizinde mi düşük oldugenetik testlerini yaptılar mı yapmadılarsa yaptırmanı önerririm. düşük sebebiyle ilgili birşey söyledikler mi? birde sorun ne sizdeki?
Aminnn inşallahbende ağustos ayındaki denemede ilk defa pozitif görmüştüm ama 6 haftalık dusukle sonuçlandı. şimdi dondurulmus transfer hazirligindayim aynı korkular bendede var. mevlam busefer kucagimiza alacagimuz evkatkarimuzu nadip eder ins
Umarım hersey istediğin gibidir biran once başlarsın tedaviye cnmKızlar yarın sabah doktora gitcem inş kistim erimiştir öyle olursa çizik atacak Rahmime... herşey yolunda gider inş
Amin cnm SagolasinOooo maşallah canım yaa ne güzel inşallah meleklerin seninle olur darısı bizlerin de başına inşallah ...
Aa me çabuk olmuşsun adet normal mı 5. Gunde olmak bana bir hafta 10 gun Dedi Dr ins bende erken olurum Yaa :) seninde hemencecik başlasın transfere dogru yolculuk cnm umarım hersey yolunda giderGrubumuzun ilk transferinin gunu belli olmuş Rabbim hayirli etsin insallah. Benim bugun opudan sonraki 5.günumdü ve adet oldum yarın bana yol görundü cok heyecanlıyim insallah kistim falan olmaz ve e2 düsmüs olurda tedaviye baslarız.
Ah canim ya bende oyle diyordum hemen olmak istiyordum ama şimdi olunca da korku geldi acaba rahim dinlenemedi mi degerlerim düşmedi falan. Kafamızi boş şeylerle doldurmayalım insallah hepimiz benişlerimize kavusalım artik.Ne cabuk adet olmussın cnm bnde bgn opu oldm 10 gunden once olmam herhalde diye dusunuyrdm. Erkn olmayı bnde ısterm zmn cabucak gecsn de transfer olalım yrn hbrlerini beklıyruz inş transfer olursn bu ay
Evet bence de guzel bir nokta bende merkez arastirırken çok sayfa gezdim. Ben Selen hanimla tedaviye basladım guzel gidiyor.Kızlar FarahFarah O okaliptus_ mnya sanirim dördümüz de umut tup bebekteyiz kızlar doktorlarınız kız sizin ?
Bu arada cnm hilal1907 listeye hangi merkez olduğunu da yazsak Aslı'nda ilerde okuyanlara analiz olur olumlu sonuçlar acısindan ben tup Bebek başlamadan butun forumlari okumustum cok yardımcı oldu bu tarz sayfalar karar vermemde cok arkadasın yazıları umut oldu güven verdi :) ilerde bize de okuyanlar dua ederler belki de
Bende oyle cnm bakalım kaderimizde neler var hep birlikte yaşayacağız :)Evet bence de guzel bir nokta bende merkez arastirırken çok sayfa gezdim. Ben Selen hanimla tedaviye basladım guzel gidiyor.
Cnm ilk sayfadakı tabloda merkezler yazıyor bn bahcecı fulyadayım guvenc bey doktorumKızlar FarahFarah O okaliptus_ mnya sanirim dördümüz de umut tup bebekteyiz kızlar doktorlarınız kız sizin ?
Bu arada cnm hilal1907 listeye hangi merkez olduğunu da yazsak Aslı'nda ilerde okuyanlara analiz olur olumlu sonuçlar acısindan ben tup Bebek başlamadan butun forumlari okumustum cok yardımcı oldu bu tarz sayfalar karar vermemde cok arkadasın yazıları umut oldu güven verdi :) ilerde bize de okuyanlar dua ederler belki de
Yrn gidince belli olur herhlde bu ay rahmn uygun olup olmadgı hayırlısı nasılsa oyle olsn cnm 1 ay gec olsa da yeterkı pozitif olsnAh canim ya bende oyle diyordum hemen olmak istiyordum ama şimdi olunca da korku geldi acaba rahim dinlenemedi mi degerlerim düşmedi falan. Kafamızi boş şeylerle doldurmayalım insallah hepimiz benişlerimize kavusalım artik.