Tesekkur ederim, Kontrol icin düsük sonrasi adet günümü bekliyorum.Amin canim hepimizin insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim, Kontrol icin düsük sonrasi adet günümü bekliyorum.Amin canim hepimizin insallah.
Anladim cnm hayirlisi olsun tabii beklemek cok zor gercektenTeşekkürler dilfeza bende yanlış mı anladım diyordum. İnşallah bi mani olmaz da beklemeden transfer olur çünkü baya şartlandım aralıkta olcak diye. Hayırlısı neyse o olsun tabi
Ohh hadi gözün aydın cnm ne guzel 7 tane toplanmış ben bugun tamamen iyiyim cok sukur geceye kadar Bnden leke leke sulu kan geldi senden de gelirse endişe etme şıp şıp bir kanama olmadığı suredeKızlar ben opumu oldm 7 tane yum toplanmıs yarın arayıp hbr verecekler bakalım yavrularım ne durumda adetin 2. Gunu de gidecegm duruma gore transfer tarıhı belli olacak. Adet agrısından daha fazla agrım oldu agrı kesici fitil ve damar yolundan ilaç verdiler simdi iyiyim cok sukur. Darısı sizlere
Oooo Masallah hadi bakalım gurubun ilk transferi sen oluyorsun sanirim allahım yüzünüzü güldürsün cnm hayirlisi olsun Hakkı'nda :)Kizlar ben simdi doktordan ciktim.carsamba transfer oluyorummm.bir bekleme sureci daha basliyorrr..
Cok sevindimm insallahh tutuncaklardaa :) darisi bizeKizlaaaaaar bu arada az once aradılar benim 9 yumyumdan 6 tanesi döllenmis hamdolsun Rabb'ime simdi 6 bebisim mi var benim Umarım sağlıklı gelişirler en azında 3-4 tanesi 5. Güne gitse Nasıl sevinirim Yaa allahım hamdolsun rahimde tutunduğu gunleri de göstersin darısı da size olsun Can'larım ..Rabb'im daha fazla evlat hasreti yasatmasın sizlere de bana da
Kızlar ben opumu oldm 7 tane yum toplanmıs yarın arayıp hbr verecekler bakalım yavrularım ne durumda adetin 2. Gunu de gidecegm duruma gore transfer tarıhı belli olacak. Adet agrısından daha fazla agrım oldu agrı kesici fitil ve damar yolundan ilaç verdiler simdi iyiyim cok sukur. Darısı sizlere
Kizlar ben simdi doktordan ciktim.carsamba transfer oluyorummm.bir bekleme sureci daha basliyorrr..
Amin canim insallah bu sefer son olurrhayırlı haberler alman dilegiyle canımmm çok heyecanlı....
Valla banada suprız oldu o 7. Totodan cıktı kucuk olanlarıda aldm dedi doktr mıhtemeln o ufaktırHadi gozun aydin canim.bak 6 bekliyodun 7 cikmis ne guzel.insallah yarinda boyle guzel haberler alirsin..
Yarın bnde guzel hbrler alırım ıns senınkınede cok sevndm cnm unarım hepsi 3 yada 5. Gune ulasır. Bu arada bnm agrım var hala ayaga kalkınca ıkı buklum duruyorm kasılıyorumKizlaaaaaar bu arada az once aradılar benim 9 yumyumdan 6 tanesi döllenmis hamdolsun Rabb'ime simdi 6 bebisim mi var benim Umarım sağlıklı gelişirler en azında 3-4 tanesi 5. Güne gitse Nasıl sevinirim Yaa allahım hamdolsun rahimde tutunduğu gunleri de göstersin darısı da size olsun Can'larım ..Rabb'im daha fazla evlat hasreti yasatmasın sizlere de bana da
Yasın genc daha yolun acık olsun cnm umarım evlat hasretin en kısa zamanda biter butun negatifleri unutturur sana :) istemekten asla vazgeçmekolay gelsin diyorum yeni başlayacaklar için.
kasım ayı ilk tüp denemem negatif oldu.
dondurulmuşlarımla kendimi toparlayınca ikinciyi deneyeceğim.
26 sayılırım ve 4 senelik evliyim.
hiç gebeliğim olmadı.
pkoluyum eşim varikosel ameliyatlı.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Ark öncelikle hayırlı olsun inş 2. De pozitifi görürsün daha gençsin Rabbim elbet birgün nasip eder kendini ne zaman iyi hazır hissedersen ozaman başla en başta bu döneme psikolojik olarak hazır olman gerekiyorki başarı için katkı. Olsunkolay gelsin diyorum yeni başlayacaklar için.
kasım ayı ilk tüp denemem negatif oldu.
dondurulmuşlarımla kendimi toparlayınca ikinciyi deneyeceğim.
26 sayılırım ve 4 senelik evliyim.
hiç gebeliğim olmadı.
pkoluyum eşim varikosel ameliyatlı.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Amiiin cnm Sağolasin seninkilerde oyle cnm umarım kaliteli kaliteli embriyolar olur ya cnm dun benim de kalkarken sanki boyle dogum sonrasi sancılar gibi agirlik vardı zor kalktim bir kac defa ama biraz yürüdüm ben acildim hemen bugun cok cok daha iyiyim lekenmem de bitti sarıya dondu bugun sende var mı kan yada lekeYarın bnde guzel hbrler alırım ıns senınkınede cok sevndm cnm unarım hepsi 3 yada 5. Gune ulasır. Bu arada bnm agrım var hala ayaga kalkınca ıkı buklum duruyorm kasılıyorum
Yasın genc daha yolun acık olsun cnm umarım evlat hasretin en kısa zamanda biter butun negatifleri unutturur sana :) istemekten asla vazgeçme
Ark öncelikle hayırlı olsun inş 2. De pozitifi görürsün daha gençsin Rabbim elbet birgün nasip eder kendini ne zaman iyi hazır hissedersen ozaman başla en başta bu döneme psikolojik olarak hazır olman gerekiyorki başarı için katkı. Olsun
Pembemsi lekeler oluyor cnm oyle aman aman kanama durumu yok agrıda yarına baya azalır herhlde yarın benıde bir arasınlar ogreneyım yavrucaklarımın durumunu:)Amiiin cnm Sağolasin seninkilerde oyle cnm umarım kaliteli kaliteli embriyolar olur ya cnm dun benim de kalkarken sanki boyle dogum sonrasi sancılar gibi agirlik vardı zor kalktim bir kac defa ama biraz yürüdüm ben acildim hemen bugun cok cok daha iyiyim lekenmem de bitti sarıya dondu bugun sende var mı kan yada leke
Aynen cnm Ağrı'n yarin nerdeyse tamamen kaybolur ins veeee bebislerden gzuel haberler gelince ztn hersey bir anda geciyir hic kalmıyor agri siziPembemsi lekeler oluyor cnm oyle aman aman kanama durumu yok agrıda yarına baya azalır herhlde yarın benıde bir arasınlar ogreneyım yavrucaklarımın durumunu:)