2016 Aralik tup bebek

Persembe gunu belli olacak bklm bndeki yumlar ne durumda kacı saglam cıktı kacı dollendı heyecanlı surec. Kac embriyon var o 8 taneden

6 tane döllendi 4 tanesi 5.güne geldi 3 tanesi 1. kaliteydi donduruldu canım...ilk denemede 2 tane blastosist transferi olacak eğer tutmazsa digerini 2. denemede yaptırıcam. benim doktorum 3. gün istemedi 5. güne kadar bekletti.

6 tane döllendi 4 tanesi 5.güne geldi 3 tanesi 1. kaliteydi donduruldu canım...ilk denemede 2 tane blastosist transferi olacak eğer tutmazsa digerini 2. denemede yaptırıcam. benim doktorum 3. gün istemedi 5. güne kadar bekletti.
Iyı masallah 2 denemelık embriyon var inş ilki tutarda gerek kalmaz ama yinede seni bekleyen bir enbriyonun. Varlıgı bile guzel

cnm pıhtılaşma testin yapıldı mı? oda düşüğe sebep olabiliyor...bende var iğne kullanıyorum o yüzden ve hamileliğim olursa da devam edeceğim...9 ay boyunca hemde...
Cnm 1. Tüp bebek tutmadı
2. De kızım oldu
3. De düşük oldu ilk 2 tedavide iğne kullandım 3. De doktor gerek Yok coaspirin yeter demişti .. bende acaba iğne olsa düşmezmiydi dedim içimden geçti ... bakalımm 4. De iğne istiycem 3 ay kullanırım neyapim olsunda

tamam ozmn esofmanla gideyım evde yatacagm ztn bi dahakı pztsi ye kdr iznimi aldm
Benim hiç agrım olmadı ilk 1-2 saat hafif adet agrısı gibi olmuştu ... tüp bebekte tek beni zorlayan iğneler oda iğneye karşı fobim var ... trasnferde sıkışık olmak biraz zor ... iğne olmasa her ay tüp bebek yaparım:)
Çalışıyorsan izinlerini transfer sonrasına kullan :)

Kizlar merhaba,
5 Kasimda tedaviye basladim sorunumuz azosperm 16 sinda 20 olgunlasmis yumurta toplandi 12 si dollendi 3. gune 9 tanesi geldi. Telefon ettiler 5. gune kadar disarida bekleticeklerini soyledilerBugun 5. gundu Yalnizca 1 tane kalmis nasil boyle riske attilar anlamadim moralim cok bozuldu 3. gun gelen telefonla ne kadar mutluydum.adetinin 2. gunu gelmemi soylemisti yarin gidicem ama yaptiklari sizce de sacma degil mi?

tamam ozmn esofmanla gideyım evde yatacagm ztn bi dahakı pztsi ye kdr iznimi aldm
Canim korkulcak bisry yok merak etme okadar.normal kiyafetinle git yanina rahat esofman al.cikarken onlari giyersin.ben gezmeye bile gitmistim cikista:)benim iki kerede cok rahat gecti.ertesi gun hemen ise basladim.insallah 6 yumurtanda sagliklidir.benimde ikincide 6 toplandi.4 tanesi dollendi.bir transfer edildi 3 tane donmaya kaldi.insallah seninde rahat gecer..

Kizlar merhaba,
5 Kasimda tedaviye basladim sorunumuz azosperm 16 sinda 20 olgunlasmis yumurta toplandi 12 si dollendi 3. gune 9 tanesi geldi. Telefon ettiler 5. gune kadar disarida bekleticeklerini soyledilerBugun 5. gundu Yalnizca 1 tane kalmis nasil boyle riske attilar anlamadim moralim cok bozuldu 3. gun gelen telefonla ne kadar mutluydum.adetinin 2. gunu gelmemi soylemisti yarin gidicem ama yaptiklari sizce de sacma degil mi?
Canim bazi doktorlar illa 5. gune bekletmek istiyo.benim doktorumda oyle hemde rezervim az oldugu halde.5. gune gelmeyen zaten tutmaz dusuncesinde.benim 6 tane toplandi onu bile riske atarak 5. gune bekletcrm dedi.sukur 4 tane kaldi.bi tane transfer oldum ama oda tutmadi maleaef

Canim bazi doktorlar illa 5. gune bekletmek istiyo.benim doktorumda oyle hemde rezervim az oldugu halde.5. gune gelmeyen zaten tutmaz dusuncesinde.benim 6 tane toplandi onu bile riske atarak 5. gune bekletcrm dedi.sukur 4 tane kaldi.bi tane transfer oldum ama oda tutmadi maleaef
Bende bunu diyorum iste 3. gune 9 tane gelmis madem guzel sekilde bolunebilenleri 5. gune tutsalar digerlerini dondursalar olmazmiydi? Yarin sorucam bunlari butun mesajlari okudum bu arada gordugm kadariyla doktorlarimiz bize gerekli bilgiyi yeteri kadar vermiyor yarin gelismeleri sizinle paylasicam insallah guzel seyler duyarim :dua:

Herkese merhaba ben 2 begatif tüp bebek denemem oldu aralıkta inş dondurulmuş transferim olucak 3 hafta önce histeroskopi oldum temiz çıktı çizik atıldı eş kaynaklı sorunumuz inş 3. Denemede bende kavuşurum

Herkese merhaba ben 2 begatif tüp bebek denemem oldu aralıkta inş dondurulmuş transferim olucak 3 hafta önce histeroskopi oldum temiz çıktı çizik atıldı eş kaynaklı sorunumuz inş 3. Denemede bende kavuşurum
Bsey sorablrmym histeroskopi olrken anastezi yapıyorlar mi bide devlettemi özelde mi yaptrdnz

Canim korkulcak bisry yok merak etme okadar.normal kiyafetinle git yanina rahat esofman al.cikarken onlari giyersin.ben gezmeye bile gitmistim cikista:)benim iki kerede cok rahat gecti.ertesi gun hemen ise basladim.insallah 6 yumurtanda sagliklidir.benimde ikincide 6 toplandi.4 tanesi dollendi.bir transfer edildi 3 tane donmaya kaldi.insallah seninde rahat gecer..
Ay inşallah hem operasyn rahat gecer hemde senınkı gbı embriyo sayım ve dondurulmusum kalır

Bsey sorablrmym histeroskopi olrken anastezi yapıyorlar mi bide devlettemi özelde mi yaptrdnz
Açık knşmak gerekirse ben çok korkuyordum dr anestezi alıcaksın gerekirse miyom polip yapılıklık olursa operasyon yapıcam dedi anestezi aldım uyandım serum takıldı ne ağrı ne sızı bitek ilk idrarda yopun kan vardı çizik atıldı belki ondandı sonra bu azaldı 4-5 gün içindede kanamam gitti ben özel gaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesinde yaptırdım

Tedavin hayirli olsun cnm
Sağolun hepimiz için Hayırlısı inşallah . Dün görüşmemiz vardı Aralık Ay'ı orayada Yılbaşı tatiline denk geldiği için Ocak 10 da iğnelere başlıycam inşallah . Diğer iki sefer de patch vermişlerdi bu sefer sadece iğneyle olacak . Doktorum embriyoları kaliteli hepsi 5. Gün embriyosu tutma şansı yüksek dedi . Bakalım Hayırlısı inşallah Ocak Ayında başlıyorum inşallah

Kızlar bnm opu persmbe smdi yogun bi akıntı geldi sizde de böyle birşey oldu mı yoksa doktorun dedigi onden giden iki yumurtam mı catladı:KK43: akıntı oluyormu hıc opuya dgru

Sağolun hepimiz için Hayırlısı inşallah . Dün görüşmemiz vardı Aralık Ay'ı orayada Yılbaşı tatiline denk geldiği için Ocak 10 da iğnelere başlıycam inşallah . Diğer iki sefer de patch vermişlerdi bu sefer sadece iğneyle olacak . Doktorum embriyoları kaliteli hepsi 5. Gün embriyosu tutma şansı yüksek dedi . Bakalım Hayırlısı inşallah Ocak Ayında başlıyorum inşallah
Hayırlısı olsun güne ve kaliteye takılma tavsiyem Rabbim inş kucağına almayı nasip eder emeklerin boşa çıkmaz benimde 5. Gün embriosu aa kalite 1 . Deneme negatif ikinci deneme dondurulmuşlardan oda negatif hsg yapıldı şuan temiz dr söylediği transfer sonrası düşünme takılma tutdumu tutmadımı diye hobi işleri yap( örgü mandala vs) tavsiyem dedi ben 2 transferdede formlarda baktım sürekli düşünerek yattım düşünerek kalktım kafan boş olsun inş iyi hbrleri paylaşmakta nasip olur

Kızlar bnm opu persmbe smdi yogun bi akıntı geldi sizde de böyle birşey oldu mı yoksa doktorun dedigi onden giden iki yumurtam mı catladı:KK43: akıntı oluyormu hıc opuya dgru
Eğer çatlama olursa opu iptal oluyor diye biliyorum inş çatlamamıştır dr ilaçla gelişimi çatlamayı kontrol altına almadı üşüttüğün zamanda olabiliyor bide enfeksiyona dikkat et

Eğer çatlama olursa opu iptal oluyor diye biliyorum inş çatlamamıştır dr ilaçla gelişimi çatlamayı kontrol altına almadı üşüttüğün zamanda olabiliyor bide enfeksiyona dikkat et
Catlamasın diye iğne kullanıyorm ama yogun bir akıntı gelınce tedirgn oldum olmazsa hemsireyi bi ararm

X