• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum normal istiyorum ondan korkarsam nornal hic yapamam zatn int okuma bence hix bisey oyle cok bilmişlerlede konusma bana herkes sormadn korkunc dogjm2 hikayesini anlatiyo ama susturuyorm cunku bende cok korkuyorm ama kendimi motive etmeye calisym
Ben de normal Doğum istiyorum olursa inşallah korkunun ecele faydası Yok oğluşum geliyorum dediği an yapacak bişi yok o anı düşünmek yetiyor şu an bana :) ben çatı muayenesinden korkuyorum o da iğrenç olduğu için işte

Kizlar kordon iki oldugundan ve catim dar oldugundan pazartesi sezeryan olcm dualarinizi eksik etmeyin nolurrr

Tesekkur ederim kizlar hayrlisi artik darisi sizin basiniza hayrlisiyla bi rahatlayip kuzularimizi alsaydik kucagimiza

ben 35 haftalığım ara ara benimde yalancı sancılarım oluyor ama daha var tabi ama kızlar erken gelir diyorlar bilemedim :anneadayı::KK46::KK12:

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bizimde bugün sancımız başladı doktor sabaha doğar gibi diyor olmazsa yarın kesin diyor

Biz dün Doğum yaptık çok şükür. Bugün de evimize gidecez Allah'ın izniyle. Normal Doğum oldu sancısı çok zor ama Bebek doğduğu an ne ağrı ne sızı kalıyor insanda. Bir tek yırtık veya kesik olunca zor dikiyorlar mecbur. O da ağrı yapıyor bir süre. Ama yapabilirseniz kesinlikle normal yapın kızlar. Ben hurma yedim 3 hafta Doğum kolay olurmuş o zaman. Çok şükür çok zor olmadı doğumum. İnşsllah bekleyen anneler hepiniz kuzularınızı kucağınıza alırsınız sağ salim

Evt cmm hatta bebekle ilgili ilk paylasimi yapabilirmiyim ☺ benim kuzum hic emmiyo agzinda tutuyo ama cekmiyo sutumde var ama

Back
X