Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım maşallah hepimizeBen de geldimmmm bugün itibariyle 6+5 im
Benim bulantım vs yok ama iştahsızlık çok bu saat olmuş çay dışında ağzıma bişey girmedi sanırım normal şimdi Bebek bizde var olan besinleri alıyor sakın sıkma canını kilo vermende normal benim kız kardeşim 55 hamile kaldı üç aydan sonra 49 kiloya düştü ama şükür sonra toparlandı bak resimdede göreceğin gibi tosun gibi bir evlada sahipKizlar bn hic birsey yiyemiyoorum kilo kaybi yasadim mide bulantim yok ama yemek yeme istegimde yok sizde boyle oln var mi bebegim 8+2 gunluk
Kaç haftalık senin kisanırım en küçük benim bebeğim :)
Akıntı normal bende de var korkma bel ve kasık ağrısıda normal sakın korkmaKızlar yeni topik hayırlı olsun ben normalde 9 haftalık gebe olmam gerekirken dktrum bebeğe göre 7 haftalık gebe olduğumu söyledi hatta 1 hafta geç kalp atışı duyduk bi sorun yok 1 hafta sonra tekrar gel testler yapıcaz dedi pazartesi gidicem fakat gebelik süresince sarı akıntım var sizde de oluyor mu sarı alıntılar ve ara ara bel ve kasık ağrıları
Ne demek canım önerileri paylaşalım birbirimizleTeşekkürler canım badem be cevizi duymamıştım iyiki paylaştın
Ben de pek yiyemıyorum doktor korkma sizin enerjimizi yeter ona dedi benim 3 Mart sat seninKizlar bn hic birsey yiyemiyoorum kilo kaybi yasadim mide bulantim yok ama yemek yeme istegimde yok sizde boyle oln var mi bebegim 8+2 gunluk
Sende bol bol ve sık sık az porsiyonlar ye sonra çok kilo aldım diye dert yanarsınbende neden se çok acıkıyorum![]()
benim de 10 mart ama doktorun bebek gelişimine göre verdiği tarihe göre ayarladım gebelik takvimini de. hepimiz için hayırlı olsunBen 10 mart en son adet tarihim burda 8. Haftada olduğumu söylüyor
Teşekkür ederim cevabın için ☺☺Akıntı normal bende de var korkma bel ve kasık ağrısıda normal sakın korkma![]()
Bende aynı durumdayım sersem gibiyim ama bebeklerimiz için değer ☺Benim de dengem hiç yerinde değil acikinca migdem bulanıyor bi de başım bi tuhaf ağırlık oluyo ceviz iyi gelir evet hemde sağlık için de iyi