Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olmuş süper ellerine sağlık :)2016 2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler Burayaaa :)
Benim de aynı ya acı gibi ağzım sabah akşam pek iştahı yok öğlen yerinde.yeşil elma erik iyi geliyo banaKizlar hayirli olsun hepimize. Benim sabah bulantilarim cok fena, gene yataklardayim. Ama hamdolsun bunlarada, agzimin hic tadi yok. Hem bole acimsi bir tat var agzimda. Bu sıkıntılar sonucu evlatlarımızı sag salim kucagimiza almak nasip olur insallah.
Benim de aynı ya acı gibi ağzım sabah akşam pek iştahı yok öğlen yerinde.yeşil elma erik iyi geliyo bana
Hadi bakalım hayırlısı olsun alttan kontrol ettirme sakın ben o hatayı yaptım dünden beridir Ağrı'm varbende p.tesi ALLAH izin verirse kontrole gideceğim nasıl bir bebek olduğunu öğrenmek ve keseyi görmek için :)
Hadi bakalım hayırlısı doktora ne Zaman gidiyorsun???merhaba kızlar ,
topic hayırlı olsun , bakalım dr dogumu hangi ayda hesaplayacak benm de 8-10 günlük filan sanırım
Amin inşallah şükür benim bulantım falan yok sadece ağrılarım var dediğin gibi buma şükürKizlar hayirli olsun hepimize. Benim sabah bulantilarim cok fena, gene yataklardayim. Ama hamdolsun bunlarada, agzimin hic tadi yok. Hem bole acimsi bir tat var agzimda. Bu sıkıntılar sonucu evlatlarımızı sag salim kucagimiza almak nasip olur insallah.
Teşekkürler canım badem be cevizi duymamıştım iyiki paylaştınSelam kızlar doktor süt yoğurt ayran peynir bunlarla aran çok iyi olsun dedi.ekmek çok yeme dedi badem ceviz ye dedi.paylaşayım dedimbebişlerimizi sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
![]()
Benimki bugün 6 haftalık :)sizlerin bebişleri ne kadar lık![]()
Son adet gününe göre buradaki hesap doğru ama en doğru doktor kontrolünde çıkıyor :)Ben 10 mart en son adet tarihim burda 8. Haftada olduğumu söylüyor