• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Bende ilk defa anne oluyorum ve hemen hemen 3 yol tedaviden sonra en son bu ayın 25 de gidip tüp bebek için konuşacaktık ama Allah'a şükür gerek kalmadan hamile kaldım inan halen şaşkınım dün keseyide gördük kan verdim bebişin gelişimi benim hormanlar Nasıl diye şükürler olsun herşey normal

bende p.tesi ALLAH izin verirse kontrole gideceğim nasıl bir bebek olduğunu öğrenmek ve keseyi görmek için :)

merhaba kızlar ,

topic hayırlı olsun , bakalım dr dogumu hangi ayda hesaplayacak benm de 8-10 günlük filan sanırım

Kizlar hayirli olsun hepimize. Benim sabah bulantilarim cok fena, gene yataklardayim. Ama hamdolsun bunlarada, agzimin hic tadi yok. Hem bole acimsi bir tat var agzimda. Bu sıkıntılar sonucu evlatlarımızı sag salim kucagimiza almak nasip olur insallah.

Selam kızlar doktor süt yoğurt ayran peynir bunlarla aran çok iyi olsun dedi.ekmek çok yeme dedi badem ceviz ye dedi.paylaşayım dedim :KK49:bebişlerimizi sağlıkla alırız inşallah kucağımıza:KK46::KK55:

Kizlar hayirli olsun hepimize. Benim sabah bulantilarim cok fena, gene yataklardayim. Ama hamdolsun bunlarada, agzimin hic tadi yok. Hem bole acimsi bir tat var agzimda. Bu sıkıntılar sonucu evlatlarımızı sag salim kucagimiza almak nasip olur insallah.
Benim de aynı ya acı gibi ağzım sabah akşam pek iştahı yok öğlen yerinde.yeşil elma erik iyi geliyo bana

Benim de aynı ya acı gibi ağzım sabah akşam pek iştahı yok öğlen yerinde.yeşil elma erik iyi geliyo bana

ben peynir yogurt sut cok severdim ama hamileligimden beri hic birini tuketemiyorum sadece gunde 1 bardak ayran o kadar. Oglen bende daha iyi yiyebiliyorum ama sabah aksam az yiyoruk fazlasi gitmiyor. Ceviz muz yemeye calisiyorum bolca su iciyorum agzimdaki acı tattan dolayı. Sakiz cigniyorum mide bulantim icin

KIZLAR SAYFA HAYR'LI OLSUN BEN DE 1 YILLIK EVLİYİM. İlk hamileligim İNS sağlıklı kucagımıza almak nasip etsin RABBIM. BENIMDE HEP MEYVEDE GÖZÜM AĞZIMIN TADI YOK

Amin inşallah şükür benim bulantım falan yok sadece ağrılarım var dediğin gibi buma şükür

Selam kızlar doktor süt yoğurt ayran peynir bunlarla aran çok iyi olsun dedi.ekmek çok yeme dedi badem ceviz ye dedi.paylaşayım dedim :KK49:bebişlerimizi sağlıkla alırız inşallah kucağımıza:KK46::KK55:
Teşekkürler canım badem be cevizi duymamıştım iyiki paylaştın

Back
X