- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Aynen canım özleniyor valla alışkanlık var hiç bir şey olmasa :)Bazen uzaklık iyi olur haklısın bence her ne kadar tartışma olsa da insan uzaklaşınca özlüyor eşini ne güzel ana oğul geçiyor günleriniz, yarın okula başladığımızda bu kadar birlikte olma şansımız olmayacak.
Gitmiyor canım bırakıp gitmem diyor. Aslında gitse gerçekten lafını etmem bilakis sevinirim beni muhattap etmediği için
Geçen gün memlekete gittik ailelere de gittik. Kv diyor ki ben yaşlıyım dikkat etmeden konuşuyorum, kırılma üzülme. Ben de dedim söylemeden önce düşün öyle konuş benimle. Yaşlılık bahanesi de güzel hani ben de lafları sokuşturup ben gencim kanım deli akıyor ondan dikkat etmemişim derim bundan sonra
Bırakıp gitmemesi çok güzel aslında.. dün eşim de işten dolayı eve gelemedi. Eğitimleri var bu ara. Gelemedi diye suçluluk duygusu yaşıyor rahatlattım artık kaç kez sordu sen nasılsın oğlumuz nasıl diye böyle hissetmeleri güzel sorumluluklarını biliyorlar demek :)
Aynen hem senin için hem eşin için iyi olur aslında gitmesi. Ama alışkanlık da yapabilir dikkatli olmak lazım canım
Bu tarz özelliklerin yaşlılıkla alakası mı varmış:) ne güzel sana da bir bahane çıktı söyle söyle gencim işte de