2016 Aralık Anneleri

Iyi aksamlar kızlar
Hala aşının rtkisindeyiz düzeliriz inşallah bı kac sey okudum dönmelerden bahsetmişsiniz benım kızda tık yok tembel çıktı bıdımkısı umarım Herkes iyidir

İşte bu yüzden canım kendi unumuz var bizim. ekmeği evde yapmayı düşünüyorum. Markete gidip unların içine bakın hepsinde katkı maddesi var. Geçen yıl hamilelikte farkettim. Ondan sonra memleketten kendi buğdayımızın unundan getirmeye başladım. Bu şekilde ekmek güzel ve sağlıklı oluyor. Hem her şeyin azı karar çoğu zarar. Abartı olmadan ekmek yenmesine karşı değilim ben :KK66: kendim de ekmek yemiyorum fazla. Sadece kahvaltıda tüketirim ekmeği. Canan teyzeyi de pek sevmiyorum her şeye zararlı diyor aç kalırız onu dinlersek :KK66: sadece ot yiyerek insan yaşayamaz ki her şeyden az az yemeli.
O daha iyi tabii de tohumun genetiği değiştiği için yemeyin diyor aslında asıl sebep bu.Bu arada Karatay öyle bişey demiyor bol yağlı kuzu eti yiyin,bol tereyağlı yumurta diyor günde 10 tane bile ye diyor onunki diyet değil sağlıklı beslenme :KK66: sağlıklı şeyleri doyana kadar yemek serbest miktar kısıtlaması yok

Günaydınnnn biraz geç oldu :)
Narcoleptic insomniac Narcoleptic insomniac Canım senin kelebek mama sandalyesine oturuyordu galiba.Rahat oturabiliyor mu ekstra destekliyor musun. Benim oğlanın kafa biraz büyük de masanin tepsisine dusuverir diye korkuyorum :KK70:
Canım bizim mama sandalyesinin 3 ayarı var. Biri yatık, biri hafif dik, biri de dik. Ben 2.ayarda oturtuyorum. Ayarı olmasa ben de cesaret edemezdim benim kızımın kafasının da maşallahı var :KK70: bir de kendini attırmayı öğrenmiş 2 gündür bitirdi beni.

Muhtemelen alıştı canım sürekli uyanıyor ağlıyor bir de bana bakıp. bugün şükür daha iyi uyudu :KK66: aynen birlikte uyumak çok güzel ama ben de korkuyorum alışır diye sadece oynamak için alıyorum yanıma :KK66:
Evet canım bence de anne olunca farkediliyor :KK66: bazen komşular bu gürültü ben diyordur diyorum :KK70: ama bana sanki en güzel şarkı :KK200:
Ben başına gidince uyanıyor bizimki ben sen telefonda fotoğraflarını seviyorum :KK66:))
Yavaş yavaş ayrı yatmaya da alışır annesi:KK66:
Öyle canım da bugün benim kelebek tahammül sınırımı iyice zorladı:KK43: meme veriyorum attırıyor kendini mama veriyorum tükürüyor. Kucağıma alıyorum mızırdanıyor bırakıyorum mızırdanıyor. Bitirdi beni bugün. Eşim de diyor bağırma çocuğa ki sesimi haff yükselttim sadece lütfen annecim dedim. Madem öyle hadi bakalım sen uyut dedim odaya girdim. Bakalım napıcak bekliyorum :KK66:

Kesinlikle canım 1 yıl çok uzun bir süre ve bu 1 yılda çok zor günler geçirdiler. Sarılmak o kadar iyi geldi ki...
çok fena trip atacaklar gibi :KK66: şimdiden belli ediyorlar huylarını maşallah canım :)
Ay maşallah kelebeğe canım Allah esirgesin onu :KK66: her gün yeni bir şeyle karşılıyorlar bizi.
Benim prensibim canım huzurlu mutluysa bir sorun yok denektir diyorum. Ablamdan öğrendim bunu da :KK66:
Varlığın bile mutlu etmiştir onları da dertlerini unutmuşlardır ne güzel:KK66:
Hiç bilmiyorum sürekli huy değiştirir oldu kelebeğim. Artık uykuya dalmakta çok zorlanıyor beni de çok zorluyor dalana kadar. İnşallah geçer en kısa zamanda.
Çok mantıklı canım ben de uymaya çalışıyorum ama kafamda illaki soru işareti oluyor.

Maşallahh :-) biz daha 4,5 olcaz :-)
Siz daha minikmişsinizzz :KK66:
Aynen canım her anı mükemmel, önce gülüşü sonra konuşması tutması dönmesi şimdi 4 gözle emeklemesini bekliyoruz :-) evet canım siz 24 gün büyüksnz :-) ben bugn de batırık içtim :-)
oyy maşallah canım daha neler göreceğiz bunlar sadece başlangıçlar :KK66: hatta bugün tvde uyanık kardeşler diye bir Türk sineması var onu izliyorduk :) biz neler göreceğiz acaba diye düşündüm :KK70: afiyet olsun yarasın bol bol süt olsun canım bebişeee :KK66:

Bir ara kaşıkla da verdim etki etmedi canım. Katı ya normal sanırım böyle olması. Yine 3 gündür kaka yapmadı bekliyorum dört gözle :KK66:
Evet canım çok dikkat etmek lazım. Ben de verirken az az veriyorum bir şey olmasın diye. Korkuyorum kaşığı doldurmaya.
Sen un bul tamam canım :KK66: bizim köy unu var makine YOk bizim de :KK70: fiyatlara baktım bayağı da pahalı :KK66:
Oyy kıyamam kabızlık sancı da yapıyordur:KK43: inşallah çıkar kakalar en kısa zamanda.
Unu araştırıcam artık canım. Bulamazsam doğala en yakınını araştırırım artık.
Ben de az az veriyorum ama kelebeği ya mızıldanıyor ya gülüyor hıııık kaçıyor boğazına.

Aynen canım ben de sevdiklerime haksızlık yapılmasına hiç gelemem.

Annelikten hep bunlar canım :KK66: aynen ben bazen öyle davranıyorum her istediğini yapmıyorum :KK66:
Ben iyice ipleri vermişim kızıma onu gördüm bugün. Arabada giderken kucak istiyorsa illaki yaptırıyor. Yoksa çığlık çığlığa ağlıyor susmadan..
Nasıl aşıcam bilmiyorum biraz deneme yapmam lazım sanırım:KK66:

O daha iyi tabii de tohumun genetiği değiştiği için yemeyin diyor aslında asıl sebep bu.Bu arada Karatay öyle bişey demiyor bol yağlı kuzu eti yiyin,bol tereyağlı yumurta diyor günde 10 tane bile ye diyor onunki diyet değil sağlıklı beslenme :KK66: sağlıklı şeyleri doyana kadar yemek serbest miktar kısıtlaması yok
İşte canım artık her şey bozuldu. Buğdayın genetiği bozuk. Koyunun keçinin ineğin yediği yemlerin de genetiği bozuk aldığı ilaçlar kimyasal. Tavuk yumurtaları. Kesinlikle tamamen köy yumurtası bulmak çok zor artık. Düşünürsen her şeyde bir sorun var yani. O yüzden fazla düşünmüyorum ben :) aslında sen gibi de çok dikkat ederim bu tarz şeylere. Adım çıkmıştır her yerde. Marketten bir şeyler alacağım zaman ince ince bakarım eşim hiç sevmez bu huyumu :KK70: sağlıklı beslenmeye çalışırım her zaman ama çok zor bu hayatta. En basiti topraklar artık eskisi kadar temiz değil.

Ay aman sizin yanınızda ne işi var. Gençsiniz takılırsınız karı koca. Az düşünceli olacak insan. Zaten eşin sürekli işte bir haftasonu var rahatça gezmek eğlenmek için. Yalnız kalsınlar demesi lazım. Arada bir olabilir gelebilir ama sürekli hoş olmaz. Tabi huzursuz eden hiç gelmesin. İnşallah bir işi çıkar da kv, aramaz sizi hiç canım
Az önce aradı diyor oğluna özlemişmiş eşim de buyrun gelin ne zaman isterseniz dedi. Buyursunlar gelsinler haftasonu ben kızımla gezerim ana oğul hasret gidersinler benden ve kızımdan uzak olsun da..

Yavaş yavaş ayrı yatmaya da alışır annesi:KK66:
Öyle canım da bugün benim kelebek tahammül sınırımı iyice zorladı:KK43: meme veriyorum attırıyor kendini mama veriyorum tükürüyor. Kucağıma alıyorum mızırdanıyor bırakıyorum mızırdanıyor. Bitirdi beni bugün. Eşim de diyor bağırma çocuğa ki sesimi haff yükselttim sadece lütfen annecim dedim. Madem öyle hadi bakalım sen uyut dedim odaya girdim. Bakalım napıcak bekliyorum :KK66:
Alışıyor çok şükür canım.
Bence bunlar dişin huysuzluğu canım iştahsızlık olurmuş zaten diş çıkarken. Kıyamam ya annesi sakin ol onu anlamaya çalış. Yemek istemiyorsa zorlama. Aç olsa saldırır zaten. Çok zor annelik ya. Sana destek olmaya çalışıyorum ama kendi başıma gelse ben de sakin olamam sanırım.
Babalarına daha farklı davranıyor bebişler canım. Bize nazları :KK70:

Varlığın bile mutlu etmiştir onları da dertlerini unutmuşlardır ne güzel:KK66:
Hiç bilmiyorum sürekli huy değiştirir oldu kelebeğim. Artık uykuya dalmakta çok zorlanıyor beni de çok zorluyor dalana kadar. İnşallah geçer en kısa zamanda.
Çok mantıklı canım ben de uymaya çalışıyorum ama kafamda illaki soru işareti oluyor.
Öyle tabi canım sürekli kucak kucağa geçirdik günlerimizi :KK66:
Artık biz de zor dalıyoruz uykuya canım sanırım büyüdükçe değişiyorlar. Ya da bir sıkıntıları var ondan böyleler. Bugün uykusu vardı oğluşun. Masum masum bakıyor güldürmeye çalışıyorum tepki de vermiyor sadece bakıyor. Korktum bişi mi oldu diye. Meğer Uykusu varmış ama uyumuyormuş. Ondan öyle bakıyormuş. En son sinyal verdi de uyudu :KK66:
Tecrübe olmayınca ister istemez korkuyor insan canım ben de bugüne gelene kadar bayağı çabaladım :KK66: eskiden ağlıyordum bişi olacak oğluşa diye :KK70: sarılık olmuştu doğunca. ben oturdum ya kaybedersem onu diye ağlıyorum eşim neye uğradığını şaşırmıştı canım :KK70:

Geçen bir programda gördüm canım kaşığın engeli vardı bebek ağzına götüremiyor o engel sayesinde. Nerden buluruz bilmiyorum tabi. O kaşıktan olsa çok iyi olur zaptetmek çok zor bebişleri. Ağzına kaşık el yemek hep birlikte giriyor :KK70:
Ona göre de özgürlük seninle demek annesi :KK66:
Bulursan o kaşıktan bana da haber ver canım:) bizim ağzımızda bir de oyuncak da oluyor, o minicik ağıza dünyaları dolduruyorlar:KK70:

Oyy kıyamam kabızlık sancı da yapıyordur:KK43: inşallah çıkar kakalar en kısa zamanda.
Unu araştırıcam artık canım. Bulamazsam doğala en yakınını araştırırım artık.
Ben de az az veriyorum ama kelebeği ya mızıldanıyor ya gülüyor hıııık kaçıyor boğazına.
Sancısı varmış gibi durmuyor hiç canım. Rahatsız değil gibi şimdilik. Yarın rahatsız edebilir bakalım ne olacak? İnşallah zorlamaz fazla.
Aktarlara falan sor olmadı canım. Ya da buğday satan yerler varsa buğday alıp kendiniz çektirin. En azından katkısız un elde edersiniz.
Yaa kıyamam nasıl mutlu oluyor demek yemek yerken :KK66: biz bayağı iyiyiz şükür bu konuda canım hatta yavaş verince sinirleniyor oğluş :KK70: bugün yine yoğurt yedi. Alıştı sanırım tadına artık midesi bulanmadan yiyor.

Aynen canım ağzımıza çatalı götürürken elimiz titriyor öyle bir bakıyor ki.. artık arkamızı dönüyoruz oğluşa yemek yerken :KK70:
Hahaa ver ekmeği zaten yiyemez canım emer sadece :KK70:
Boğazına kaçırır diye korkuyorum canım o yüzden vermiyorum ekmek ama bugün badem salatalık aldım onu verdim eline hem dişlerini kaşıdı hem suyunu emdi. Tavsiye ederim:KK66:

Bu çok normal canım korkma. Vücut ısımız bizim de her zaman aynı değildir. 37 olmadıkça rahat ol. Mesela yemek yiyince vücut ısımız artıyor açken üşüyoruz ısımız düşüyor. Küçük oynamalardan bişi olmaz :KK66:
Sağol canım daha rahatım artık diştendir diyor tecrübeli etrafımdaki arkadaşlar da:KK66:

Ben iyice ipleri vermişim kızıma onu gördüm bugün. Arabada giderken kucak istiyorsa illaki yaptırıyor. Yoksa çığlık çığlığa ağlıyor susmadan..
Nasıl aşıcam bilmiyorum biraz deneme yapmam lazım sanırım:KK66:
Ben konuşuyorum canım. Mesela bu ara kalabalığa alıştığından sanırım yanından ayrılınca hemen bağırıyor. Giderken anlatıyorum şuraya gidiyorum şunu yapıp geleceğim ağlama tamam mı anneciğim beni bekle diyorum. Bu şekilde bayağı alıştı. Ağlamıyor artık canım. Tabi ilk başta ağlıyordu ama ben yine gidip işimi yapıp geliyordum. Tutarlı olmak lazım sanırım canım. Ağlıyor diye gitmesem bırakmaz muhtemelen ve daha çok ağlardı.

Az önce aradı diyor oğluna özlemişmiş eşim de buyrun gelin ne zaman isterseniz dedi. Buyursunlar gelsinler haftasonu ben kızımla gezerim ana oğul hasret gidersinler benden ve kızımdan uzak olsun da..
Çok mantıklı canım sen kızınla gez dolaş kafan dağılır. Huzurunuz bozulmasın yeter ki... hatta istersen annene git eşin izn verirse. Orada kalırsın bir gece canım hasret giderirsiniz anne kız.

Bulursan o kaşıktan bana da haber ver canım:) bizim ağzımızda bir de oyuncak da oluyor, o minicik ağıza dünyaları dolduruyorlar:KK70:
Yemek yerken oyuncak falan YOk canım sadece yemek var :) yemek yemenin oynamak olduğunu düşünmesin diye bu şekilde davranıyorum canım. İleride bayağı sorun oluyormuş. Yemek vakti gelince her şeyi kaldırıyorum ortadan.
Unutmuşum tabi bir de önlüğümüz var ağzımıza aldığımız :KK70: maşallah iştahtılar şimdilik kuzularımız canım nazar değmesin bu çok güzel bir şey :KK66:

X