- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
İnsanlar neye odaklanıyor acaba o anElbise giydirmeme rağmen cinsiyet soranlar oluyor kimi zamankafa kele yakın tip de aynı baba olunca insanlar şaşırıyor sanırım.
Annem bizi mutfağa sokmazdı hiç, zaten yoğurt yumurta vs hep marketten alınırdı. Haftada 2-3 gün temizlikçi kadın gelirdi. Öğrenciyken de yemekleri ya abim yapardı ya da dışarıda yerdikevlendiğimden beri ev işi, yemek vs yapmaya başladım
Ne güzel görüp öğrenmişsin sen. Bana zor geliyor öğrenip yapmak
Hahaaa dedikodu yaparsınız kızınla canım erkekler sevmez ya anlamasınBen de diyorum kızıma öğreticem sana öğretmicem kızımla ingilizce konuşucaz sen de bizi izlersin
Ay sorma canım. Yaptım sulu sulu yaptım bir de. İçine de ek olarak hiç bir şey koymadım. Blenderdan geçirdim. İki üç tatlı kaşığı vereyim dedim. Bayıldı tadına. Doymadı fazlasını istedi. Ağladıkça ağladı. Ben de ye madem ağlıyorsun dedim. İkincinin içine yoğurt da ekledim. Bir kaseyi bitirdi. Ertesi gün de kakasını zorla yaptı 3 saat bağırdıYedi mi canım püreyi? Havucu seviyorlar da patatesi sevmemişti benim kelebek. Gerekirse alırız canım ama blender da aynı işi görür gibi geliyor bana
Hava sıcaktı canım ama deniz suyu çok soğuktu. İnşallah yazın denize gireriz artık miniklerimizle. Suyu seviyor küçük hanımefendim denizi de sever diye tahmin ediyorum.
İnşallah canımm yine huzursuzluk yaptı bizde ama inşallah sizde yapmaz.Ayy çok sevindim canım biraz daha az acıyacak bebeğimin canı:)
Çok şükür canım inşallah bir daha olmazGectı ama tekrar gtcem baksın bakalm cnm
Ihlamur bir iki çay kaşığı verebilirsin canım bişi olmaz emin ol o verdikleri ilaçtan daha sağlıklı olur ıhlamur :)Sütüm çok az zaten emmeyi de bırakmak üzere. Bugün 1 çay kaşığı verdim onun da yarısını attı. Yarin sabah kebdi doktorumuza gideceğiz. Umarım ilaç vermez.Ihlamur fln verebilir miyiz acaba?
İnşallah geçer sıkıntıları kısa zaman içinde. Benim kelebeğim de çatlata çatlata ağlıyor yani normal bir ağlama değil. Geçen gece uyutmaya çalışırken mememi bir ısırdı ki dedim dişleri olsa kim bilir daha nasıl acıyacak. Hala sızlıyor ısırdığı yerEn iyisi canım ne güzel çare bulmuşsunuz yeter ki bebişler iyi olsun. Kesin bir sıkıntıları var canım çok üzülüyorum ben de oğluş ağladıkça. Biz ağlamaktan çok bağırıyoruz ağlamayla karışık bir bağırma. Dişi artık daha çok kaşınıyor sanırım parmağıyla bildiğin diş kaşıyor bir yandan da bağırıyor. Salyadan eli yüzü kıpkırmızı oldu.
Bizim de gaz sıkıntısı yoktu artık canım ek gıda biraz zorladı sanırım oğluşu. Muhallebi veriyorum zorda kalırsam bu ara. Zaten günd bir öğünü aşmıyorum.
Aynen canım bu yüzden çok zorlamıyorum ben detadını alıyorlar biraz
Biz de kahvaltı yapmıyoruz canımm ama ben de alışkanlık eşim giderken sarılır öper Allah'a emanet eder öyle uyurum kalkamayınca garip geliyor şimdi
Ovv yatılı misafir.. bebekli evde pek tasvip etmem ama ailedense ve yardımcı oluyorsa tabiki kabuldürKanguruda biz hareket etmezsek durmuyoruz canım illa yürüyecem de öyle susacak oğluş. O yüzden evde kullanma şansım Yok :) o önümdeyken de iş yapamıyorum hiç. Tamamen dolduruyor zaten kucağımı önümü göremiyorum bilehi
Adet olunca benim süt direk azalıyor canım. Mide bulantım oluyor o yüzden fazla yiyemiyorum hem kan kaybı hem süt derken bünye yetmiyor ikisine.
Bu ara yoruluyorum da haftasonu yatılı misafir vardı koşturdum durdum oğluş da sürekli ağlama modunda beynim döndü.
Valla bende anlamıyorum kıyafete bakmadan surata odaklanıyorlar herhaldeİnsanlar neye odaklanıyor acaba o anbizde yaşadık böyle durumlar canım bıyıklı şapka takıyorum kız diye seviyorlar
Nazar değmesin canım iyi alışmışsın o zaman sen
Evet canım zor Aslında. Benim de yemek temizlik konusunda sıkıntım Yok ama pasta börek yapmayı bilmem canım. Bir iki öğrendim evlendikten Sonra. Misafir geliyor ister istemez bişi yapman gerekiyor. Deneye deneye oturdu biraz
Eşim sen bana öğretmiyorsun diye sitem ediyor gel otur bakalım diyorum yok yaa yorgunum sonra diyor. Sözde sitem ve hevesHahaaa dedikodu yaparsınız kızınla canım erkekler sevmez ya anlamasıneşimde aynı yanında ben varım hiç hevesi Yok öğrenmeye
Ayy oğluş ne güzel yemiş ama sonu iyi olmamış üzüldüm valla canım. Bal kabağı tuvalete çıkmayı kolaylaştırır diye biliyorum ben bir de onunla denersin olmazsaAy sorma canım. Yaptım sulu sulu yaptım bir de. İçine de ek olarak hiç bir şey koymadım. Blenderdan geçirdim. İki üç tatlı kaşığı vereyim dedim. Bayıldı tadına. Doymadı fazlasını istedi. Ağladıkça ağladı. Ben de ye madem ağlıyorsun dedim. İkincinin içine yoğurt da ekledim. Bir kaseyi bitirdi. Ertesi gün de kakasını zorla yaptı 3 saat bağırdı
Soğuktur canım havalar hala tam ısınmadı. Bir aya ısınır bayağıbiz de suyu çok seviyoruz banyo yapmaya bayılıyor oğluş çok şükür ki suyu sevmeleri şans canım valla
Gün içinde götürücem bakalım aşıya inşallah yapmaz çünkü zaten huzursuzluk var bir de aşı yaparsa yavrum iyice sıkıntılanacak.İnşallah canımm yine huzursuzluk yaptı bizde ama inşallah sizde yapmaz.
Çok sevindim iyiki kullanmadın antibiyotiği ki artık test yapmadan antibiyotik vermemeleri gerekirken hala hemen yazıyorlar hadi alerjisi varsa birde onla uğraş. En güzeli anne sütü onla geçer inşallah tez zamanda. Senden sonra bizde hep panik halindeyiz boğazına bişey takılsa hemen morardı mı diye bakıyoruz eşimle. Allah evlatlarımıza vereceğine bize versin derdi sıkıntıyıDoktora gittim kızlar. Antibiyotigi sakın kullanma diyerek içimi rahatlattı ve kendisine guvenmekte haksız olmadığımı gösterdi doktorum.kimisi viks sür dedi kimisi ıhlamur ver.Hepsine aciklamasini yapti.Ciger filmi cektirdik ciger temiz bigazdan gelen bi oksuruk virus kaynakli.dedi.Kendiliğinden gecer ama uzun sürebilir dedi bogazi yumusatmasi icin bi surup verdi 3 gün sonra tekrar kontrole gitcez.
Doktorum da kızdı böyle hemen antibiyotik yazmasina.Alışkanlık olmuş resmen dedi. İnşallah çabucak geçer. Allah korusun meleklerimizi.Çok sevindim iyiki kullanmadın antibiyotiği ki artık test yapmadan antibiyotik vermemeleri gerekirken hala hemen yazıyorlar hadi alerjisi varsa birde onla uğraş. En güzeli anne sütü onla geçer inşallah tez zamanda. Senden sonra bizde hep panik halindeyiz boğazına bişey takılsa hemen morardı mı diye bakıyoruz eşimle. Allah evlatlarımıza vereceğine bize versin derdi sıkıntıyı
Çok geçmiş olsun. İçinin rahatlamasına sevindim. Tez vakitte iyileşir miniğin inşallahDoktora gittim kızlar. Antibiyotigi sakın kullanma diyerek içimi rahatlattı ve kendisine guvenmekte haksız olmadığımı gösterdi doktorum.kimisi viks sür dedi kimisi ıhlamur ver.Hepsine aciklamasini yapti.Ciger filmi cektirdik ciger temiz bigazdan gelen bi oksuruk virus kaynakli.dedi.Kendiliğinden gecer ama uzun sürebilir dedi bogazi yumusatmasi icin bi surup verdi 3 gün sonra tekrar kontrole gitcez.
Nasıl acıyor canları demek. Kıyamamİnşallah geçer sıkıntıları kısa zaman içinde. Benim kelebeğim de çatlata çatlata ağlıyor yani normal bir ağlama değil. Geçen gece uyutmaya çalışırken mememi bir ısırdı ki dedim dişleri olsa kim bilir daha nasıl acıyacak. Hala sızlıyor ısırdığı yer
Sen kendine iyi bak canım oğluş da sütünün keyfini çıkarsın
Ben eşime şart koşmuştum ilk evlendiğimizde uyusam da beni öpmeden evden çıkmayacaksın diyeşimdi sabah çıkmadan hem beni hem kızımızı öper öyle gider:)
Oğluşu oyaladılar canım ben hallettim her şeyi eşimin akrabası geldi hatta oğluşun kirvesi :) kalabalık değildiler zatenOvv yatılı misafir.. bebekli evde pek tasvip etmem ama ailedense ve yardımcı oluyorsa tabiki kabuldür
Doğru kanguru daha büyük kaçıyor slinge göre zorlanırsın canım.
Henüz regl olmadım ama inşallah süt azalması bende olmaz
Ne güzel canımValla bende anlamıyorum kıyafete bakmadan surata odaklanıyorlar herhalde
Ben de pasta börek yapmasını çok severim. Her misafirde farklı bir şeyler denerim genelde