2016 Aralık Anneleri

İlk tadımlık oluyormuş canım muhtemelen 6.aya kadar tadımlık devam eder diye tahmin ediyorum ben. 1 ayımız var bakalım napıcaz. Süt alıp yoğurt yapmayı öğrenmem gerekecek. Bugünün geleceğini biliyordum:))
evet kangurular birbirlerine çok benziyorlar ama eşim genellikle revaçta olan şeyleri, mekanları tercih eder. Momfortbaby alma yönünde kullandı oyunu:)
Benim kelebek tekmeleriyle piyano çalmakla yetiniyor. Ayaklarını aktif kullanamıyor henüz. Bacaklarını kendine çekerek yarım yuvarlıyor kendisini bazen ama daha tam dönemedi.
Çok akıllılar maşallah. Konuşuyorum, anlıyor gibi bakıyor ve dediğimi yapıyor kimi zaman:)

Süper hayırlı olsun canım. Güzel günlerde kullanın inşallah. ben görmedim yorumları faceim olmadığından araştırmadım orada. Eşime söyliyim bakalım biz de hemen. Ben set düşünmüyorum bir tek kanguru alayım diyorum.

Tatsınlar da alışsınlar canımm benim oğluşun midesi çok hassas hemen bulanıyor. Su veriyorum ilk başta bir öğürüyor sonra kabul ediyor yoğurt yapması çok kolay canımm alışırsın ben sürekli yapıyorum evde. Market yoğurdu hiç sevmem çünkü
Özellikler aynı ve solomom da çok hoş desenler var canım bayıldım ama desensiz aldım nedense istersen bekle benimki gelsin ona göre tekrar konuşalım canım.
Yaa çok tatlılar böyle Yeni hareketler yaptıkça yiyesim geliyor benim maşallah kelebeğine annesi yavaş yavaş olacak hepsi
Anlıyorlar bence canım altını aldıktan Sonra ellerime yıkamaya giderken ilk bir buçuk ay ağladı. Sonra alıştırdım bezi gösterdim suyu gösterdim ellerimi yıkamam lazım kaka olmuş annem dedim öyle deyince ağlamıyor ben gidene kadar bekliyor

Teşekkür ederiz canım :) kış için örtü iyi olur diye düşündüm canım özellikle şimdi :) kilosu da tam tutmuyor aparatı aldım o yüzden. Bişi olur falan Allah korusun sonra yerim kendimi ben

Canım o an geldi gözümün önüne bende normal Doğum yaptım kızım doğduğunda bana bakmaya çalışıyordu :) kucağıma verdiklerinde göz göze geldik dediğim "ben hayatta hiç bu kadar mutlu olmamışım.."aynen öyle bezlerken bir de ayaklarını basıyor benim kızım...maşallah hepsine de Allah uzun sağlıklımızla ömür nasip etsin herkesin evladına...

Yoğurt yapabilirim diye umuyorum canım ben de temiz bir sütçü araştırmasına girişeyim ben şimdiden benim kuzucuk da yüzünü buruşturuyordu su içerken şimd haaam yap diyorum suyu verirken ağzını kocaman açıyor
Çok sevinirim öyle yaparsak. Sen dene bakalım memnun kalırsan hemen siparişi vereyim ben de. Evet desenlileri çok tatlı ama ben de düz renk alır muhtemelen kıyafetlerime de uysun diye
Aynen ben de bir sarılıyorum içime sokasım geliyor kelebeğimi. Altını alırken ayaklarını öperim hep, çok hoşuna gider kuzucuğumun:))

Teşekkür ederiz canım :) kış için örtü iyi olur diye düşündüm canım özellikle şimdi :) kilosu da tam tutmuyor aparatı aldım o yüzden. Bişi olur falan Allah korusun sonra yerim kendimi ben
Korkma annesi bir şey olmaz tatlı oğluşa sen zaten onun için en iyisini yapıyorsundur.

Ben eskiden kızıma tableti verirdim bende oturur dinlenirdim tv izlerdim. Hatta oğlum doğana kadar uyanır uyanmaz tv açardım şimdi tv nerde diye sorsan yerini unuttum :))) kapattım tv yi öyle öok vaktim oldu ki. Kızım 8.30-13 arası kreşe gidiyor bende o esnada yemek yapıyorum oğlan öok huysuz onunla uğraşıyorum yatakları topluyırum. Kızım gelince koşturma başlıyo :) hFtada bir kadın geliyor yarım gün öyle rahatlattı ki beni. Yinede hergün ev süpürüyorum ayrı :) 2 çocuk anneleri olarak tv yi diziyi hayatımızdan çıkarıcaz bi kere orası kesin :)

Hem k Ayy hem kreş hem kadın ne kuryarıcı olmuştur valla...ben şuan ikisinide yapamıyorum ev almak istiyoruz açılmamamIz lazım ki zaten ablamız daha tam tuvalet işini halletmedi

Kızlarr dun epey konuşmuşsunuz ben yokken:)))
Gece alıntıladım yazdım ama kızım ağlayınca kaldı dun ev baktık fiyatlar uçmuş ya her sene katlanıyo resmen sonra kv deye ugradık gene laf soktu sağolsun bebekle ev gezmeye gittik sanmış ikisine bakmaz diye buyugu bıraktık küçük anneme gitti annem ikisine de bakarım dedi eşim annem ozledi diye buyugu goturdu sadece ne işi var 3,aylık bebeğin in çık ne varmış saki....bide annemlerin emekli maaşına takmış ya fazlaymış diye aralarında 200 lira var ki bizimkilerin 600 kirası var artı bir kişi fazlalar deli ediyo bugün gene kv gidilecek sıkıldım bu işten

Bende başlamak istiyorum yoğurt denemelerine de başladım ilkinde oldu ama fazla tutmuşum sıcakta kızımda yapardım unutmuşum bide kuzım hiç bişey yemezdi çorba falan bakalım bu napıcak

Oyy maşallah büyüyorlar ya

Hem k
Ayy hem kreş hem kadın ne kuryarıcı olmuştur valla...ben şuan ikisinide yapamıyorum ev almak istiyoruz açılmamamIz lazım ki zaten ablamız daha tam tuvalet işini halletmedi
Aynen canım yarım gün bile epey kurtarıyor beni. Bi ay daha büyüsün Zaten Bebek kanguruyla takarım önüme her işimi yaparım :) çamaşır ütü vE yemek işi hiç bitmiyor ki hergün süpürüp 2-3 güne banyo yıkıyorum. Geve herkes uyuyunca ev topluyorum bide benim ev iki katlı sen düşün hiç oturmuyorum bile boş zamanlarda

İki katlıysa tüm zor canım ya..zaten otursak hiç bişey bitmeyecek ki şimdi buyugu bile ayagımda salladım gonlu olsun uyusun diye küçük vızırdıyo beşik sallıyorum banyo yapacaktım uyuyun dedim ama uyuyamıycam galiba

ayyy kizlar merhaba o kadar cok oldu ki buraya girmeyeli. özledim sizleri. şimdi benim 2 paşalarda uyudu birini ayagimda salliyorum biride bacagima kafasini koydu uyudu. bende tasinacam artik hafta icinde artik yavas yavas evi bosaltacaz. daha buyuk bir evimiz olacak insallah
benim 2.ci bıdık buyuyor gidiyor masallah tobuk tombuk oldu masallah gűlüyor oyun istiyor..
ama abisi varya diyor bende kucagima almak istiyorum sanki kendi cok buyuk daha 3 yasinda konusmuyor bile bide kardesine bakicak beyfendi. ama cok merakli kardesiyle oymaya ne kadar gözünü cikartmaya calissada seviyor onu. kardeside onu seviyor belli vunku abisi ne yaparsa yapsin surekli siritiyor resmen abisi isgebce yapiyor umrunda degil hosuna gidiyor hirpalanmak guzel oluyor galiba bide kizlar ben mama verdigim icin sizler ne zaman baslicaksiniz ek gidaya. 3 bitiyor 4 de giriyorlar artik sipalar?
banada soylerseniz sevinirim ve ilk olarak ne vereceksiniz?
umarim sizde iyisinizdir gecmisi okuyama vaktim olmadi insallah herkes guzel bir sekilde yavrularini buyutuyordur Rabbim onlarin acisini gostermesin hic birimize.
neyse kizlar opuyorum sizi. grsrz

En tatlı duygu annelikmiş canımm binlerce kez şükürler olsun ki bu duyguyu tattık tadıyoruz her geçen gün daha da büyüyor içimizdeki evlat sevgisi :) amin canımm inşallah hepimizin evladı güzel sağlıklı bir ömür Yaşar. Ben de o ilk kucağıma getirdikleri anı hiç unutmuyorum hıçkıra hıçkıra ağladım
Aynen canımm benim oğlum da ayaklarını basıyor zor bezliyorum. Maşallah kuzularımıza :)

Aynen sütçü bul hatta hemen yapmaya başla canım deneye deneye öğrenirsin bebiş ek gıdaya başlayana kadar geliştirirsin kendini :) oyy maşallah miniğe canımm çok tatlılar allahım esirgesin büyüdükçe daha bir şirinleşiyorlar
Aynen canımm ben de öyle düşündüm desenliye cesaret edemedim ama çok hoş hepsi. Tamam canımm gelsin de bir deneyeyim bakalım nasıl olacak :) yorumları okudukça iyi ki sipariş verdim diyorum ama gelince anlayacağım tam olarak bugün oğluşu evde yalnız bırakıp markete gitmek zorunda kaldım aklım çıkacaktı eve girerken iyi mi acaba diye düşünmekten iyi ki aldım diyorum kanguruyu şimdiden.
Ay aynen canımm benim de içime sokasım geliyor bu ara sarılmayı öğretmeye çalışıyorum kollarını doluyorum boynuma öpüyorum kokluyorum yok böyle bir sevda :) ayaklarını bacaklarını ben de çok öpüyorum canımm çok hoşlarına gidiyor miniklerin

Korkma annesi bir şey olmaz tatlı oğluşa sen zaten onun için en iyisini yapıyorsundur.
İyi ki anneyiz canımm :) kendimi hiç böyle bilmezdim çok düşünceli ve çok güçlü biri oldum anne olduktan Sonra bugün 5 litre suyu marketten taşıdım ve resmen koşarak geldim oğluş evde yalnız diye canımm eskiden olsa ay yoruldum her yerim ağrıdı derdim iyi ki anneyizzz

Canımm ben de unuturum genelde o yüzden saat kuruyorum yoğurdu mayaladıktan 3 3,5 saat Sonra tutmuş oluyor o saate alarm kurup hemen açıyorum yoksa sulanıyor. Bir de annem süzek koyardı üzerine terleyip suyu içine akmasın diye canım. Arada ben de ısısını tutturamıyorum :)

Kızlaar oğlum oyun halısını çok seviyor. Keyfi yerindeyse uzun süre oynuyor oynarken de uykusu gelince kendi kendine uyuyor. İyi ki almışım diyorum hem onun gelişimi için hem kendim için. O halısında oyalanırken yemek yapıyorum yemeğimi yiyorum arada bir yanına gidip seviyorum ama beni görmüyor gözü oyuncaklara bakarken :) nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…