• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

En tatlı duygu annelikmiş canımm binlerce kez şükürler olsun ki bu duyguyu tattık tadıyoruz her geçen gün daha da büyüyor içimizdeki evlat sevgisi :) amin canımm inşallah hepimizin evladı güzel sağlıklı bir ömür Yaşar. Ben de o ilk kucağıma getirdikleri anı hiç unutmuyorum hıçkıra hıçkıra ağladım :KK66:
Aynen canımm benim oğlum da ayaklarını basıyor zor bezliyorum. Maşallah kuzularımıza :)

Maşallah kuzulara bahtları açık olsun...evet benim de o an.ı fotoğraflamış fotoğrafçımız hüngür hüngür ağlıyorum...

Canımm ben de unuturum genelde o yüzden saat kuruyorum yoğurdu mayaladıktan 3 3,5 saat Sonra tutmuş oluyor o saate alarm kurup hemen açıyorum yoksa sulanıyor. Bir de annem süzek koyardı üzerine terleyip suyu içine akmasın diye canım. Arada ben de ısısını tutturamıyorum :)
Kız ben üst üste battaniyelere sardım bide gece yaptım sabahta aşmayı unuttum nerdeyse bir gün kalmış allahtan çok kotu olmadı;)bende suzgeç koyuyorum

Kızlaar oğlum oyun halısını çok seviyor. Keyfi yerindeyse uzun süre oynuyor oynarken de uykusu gelince kendi kendine uyuyor. İyi ki almışım diyorum hem onun gelişimi için hem kendim için. O halısında oyalanırken yemek yapıyorum yemeğimi yiyorum arada bir yanına gidip seviyorum ama beni görmüyor gözü oyuncaklara bakarken :) nazar değmesin ;)
Maşallah canım bebeğin e resim atabilir misin bende bakıyorum da halıya

Aynen sütçü bul hatta hemen yapmaya başla canım deneye deneye öğrenirsin bebiş ek gıdaya başlayana kadar geliştirirsin kendini :) oyy maşallah miniğe canımm çok tatlılar allahım esirgesin büyüdükçe daha bir şirinleşiyorlar :KK66:
Aynen canımm ben de öyle düşündüm desenliye cesaret edemedim ama çok hoş hepsi. Tamam canımm gelsin de bir deneyeyim bakalım nasıl olacak :) yorumları okudukça iyi ki sipariş verdim diyorum ama gelince anlayacağım tam olarak :KK70: bugün oğluşu evde yalnız bırakıp markete gitmek zorunda kaldım aklım çıkacaktı eve girerken iyi mi acaba diye düşünmekten :KK43: iyi ki aldım diyorum kanguruyu şimdiden.
Ay aynen canımm benim de içime sokasım geliyor bu ara sarılmayı öğretmeye çalışıyorum kollarını doluyorum boynuma öpüyorum kokluyorum yok böyle bir sevda :) ayaklarını bacaklarını ben de çok öpüyorum canımm çok hoşlarına gidiyor miniklerin :KK66:
Evet yavaştan başlayayım arkadaşlardan yardım alarak:) her gün ayrı bir keyif valla.
Gerçi 2 gündür gaz sıkıntımız hortladı bizim. Damlayı bırakmıştım çok iyiydi hiçbir sıkıntımız yoktu. Başladık yine ıkınmaya:( bir de akşamları huysuzluğu ve huzursuzluğu oluyor. Eşim diyor mevsim değişikliğindendir, seni beni bile çok etkiliyor el kadar kızımızı nasıl etkiler düşün diye.
Evet iyiki almışsın canım, gelince birlikte gidersiniz miniğinle:) bize de referans olursunuz.

İyi ki anneyiz canımm :) kendimi hiç böyle bilmezdim çok düşünceli ve çok güçlü biri oldum anne olduktan Sonra :KK70: bugün 5 litre suyu marketten taşıdım ve resmen koşarak geldim oğluş evde yalnız diye canımm eskiden olsa ay yoruldum her yerim ağrıdı derdim :KK70: iyi ki anneyizzz :KK200:
Ayy evet benim de aklım çıkıyor kızıma bir şey olursa diye. Gece yatağını tutuyorum elimle düşünsene canım:))) bir de kabuslarım hep kızımın üstüne nasıl kan ter içinde uyanıyorum inanamazsın:KK61:

Kızlaar oğlum oyun halısını çok seviyor. Keyfi yerindeyse uzun süre oynuyor oynarken de uykusu gelince kendi kendine uyuyor. İyi ki almışım diyorum hem onun gelişimi için hem kendim için. O halısında oyalanırken yemek yapıyorum yemeğimi yiyorum arada bir yanına gidip seviyorum ama beni görmüyor gözü oyuncaklara bakarken :) nazar değmesin :KK66:
Oyun halısı harika icat bence de :)) kızımın keyfi yerindeyse hiç sesi çıkmadan 20 dk boyunca oynayabiliyor:) keşfedenden Allah razı olsun:KK70:

Maşallah canım bebeğin e resim atabilir misin bende bakıyorum da halıya
Canım fotoğrafta oyuncaklar çok net değil. Yookido markası. Çok eğlenceli ve boyutu da çok güzel. Ve katlanıp elde çanta gibi taşınabiliyor. İndirimde almıştım ben. İstersen yarın daha detaylı fotoğraf çekip atabilirim canım.

Eklentiler

• IMG_4247.JPG
    IMG_4247.JPG
    74,4 KB · Görüntüleme: 50
Evet yavaştan başlayayım arkadaşlardan yardım alarak:) her gün ayrı bir keyif valla.
Gerçi 2 gündür gaz sıkıntımız hortladı bizim. Damlayı bırakmıştım çok iyiydi hiçbir sıkıntımız yoktu. Başladık yine ıkınmaya:KK43: bir de akşamları huysuzluğu ve huzursuzluğu oluyor. Eşim diyor mevsim değişikliğindendir, seni beni bile çok etkiliyor el kadar kızımızı nasıl etkiler düşün diye.
Evet iyiki almışsın canım, gelince birlikte gidersiniz miniğinle:) bize de referans olursunuz.
İlk denemenden bizi de haberdar et canım :)) ben de geri başladım kimyon içmeye canım. Bir de Süt içtiğim zaman oğluma gaz yapıyor geçen gece süt içmiştim iki kez bağırarak uyandı :( süt içmesem Benim kemiklerim sızlıyor:(
O huysuzluk bizde de Arada bir oluyor canım bazen bir hafta sıkıntılı geçiyor sonra toparlıyor bir kaç gün önce oğluş da huzursuzdu iki gündür keyfi yerinde çok şükür canım.
İnşallah canımm dört gözle bekliyorum kanguruyu ;)

Ayy evet benim de aklım çıkıyor kızıma bir şey olursa diye. Gece yatağını tutuyorum elimle düşünsene canım:))) bir de kabuslarım hep kızımın üstüne nasıl kan ter içinde uyanıyorum inanamazsın:KK61:
Sen ve babası varken bişi olmaz ona annesii korkma o kadar :) evet çok küçükler savunmasızlar ama çok da şanslılar bizler gibi düşünceli anne babaları var ;)

Oyun halısı harika icat bence de :)) kızımın keyfi yerindeyse hiç sesi çıkmadan 20 dk boyunca oynayabiliyor:) keşfedenden Allah razı olsun:KK70:
Amin canımm valla bin kere Allah razı olsun. Oğlum ilk denemede bir saat oynayıp Sonra uyumuştu maşallah :) keyifsiz olunca işe yaramıyor bizde de. Oyuncakları çıkarıp tek tek oynatıyorum öyle duruyor keyifsizken de canım.

İlk denemenden bizi de haberdar et canım :)) ben de geri başladım kimyon içmeye canım. Bir de Süt içtiğim zaman oğluma gaz yapıyor geçen gece süt içmiştim iki kez bağırarak uyandı :KK43: süt içmesem Benim kemiklerim sızlıyor:KK43:
O huysuzluk bizde de Arada bir oluyor canım bazen bir hafta sıkıntılı geçiyor sonra toparlıyor bir kaç gün önce oğluş da huzursuzdu iki gündür keyfi yerinde çok şükür canım.
İnşallah canımm dört gözle bekliyorum kanguruyu :KK66:
Kanguru muhteşem bi icat :) çok iyi yapmışsın almakla. ben ergobaby almıştım yeni doğan aparatı ile, doğumdan beri kullanıyorum çok memnunum. Oğlumun elinden tutuyorum,kızım da kanguruda büyük alışveriş yapamıyorum tabi ama hemen her işimizi yapıyoruz. Arada hava almaya çıkıyoruz bizi eve bağlı olmaktan kurtardı.
Oğlumun da oyun halısı vardı. Siz konuşunca hatırladım:) Çıkarayım ufaklık artık etrafa çok ilgili oyalanacak bişeyler istiyor...

Gerçi 2 gündür gaz sıkıntımız hortladı bizim. Damlayı bırakmıştım çok iyiydi hiçbir sıkıntımız yoktu. Başladık yine ıkınmaya:( bir de akşamları huysuzluğu ve huzursuzluğu oluyor. Eşim diyor mevsim değişikliğindendir, seni beni bile çok etkiliyor el kadar kızımızı nasıl etkiler düşün diye.
Akşam huysuzluğu bizde de var bugün calpol verdim benle yatmak istiyormuş emmek istiyormuş kanepeye gelince sakinledi...

Canım fotoğrafta oyuncaklar çok net değil. Yookido markası. Çok eğlenceli ve boyutu da çok güzel. Ve katlanıp elde çanta gibi taşınabiliyor. İndirimde almıştım ben. İstersen yarın daha detaylı fotoğraf çekip atabilirim canım.
Sağol cnm netten bakarım resimlere nasıl olduğunu gördüm ya bulurum:))) tşk wderim

Kızlar sizinde gözünüzün onu kararıyor mu ve ne yesenizde doyurmuyor oluyormu aşırı mide bulantısı falan :/

İlk denemenden bizi de haberdar et canım :)) ben de geri başladım kimyon içmeye canım. Bir de Süt içtiğim zaman oğluma gaz yapıyor geçen gece süt içmiştim iki kez bağırarak uyandı :KK43: süt içmesem Benim kemiklerim sızlıyor:KK43:
Laktozsuz yada soya sütü içmeni tavsiye ederim Can'ım o zaman

Günaydın anneler. Cumartesi'den beri hastayım hala iyileşemedim. Çarşambadan beri de kp hastanede kalp krizi geçirdi maalesef 3 damarın 2 si tıkanmış tamamen. Şimdi by-pass a girdi 8 saat kalacak ameliyatta. Aklım hep hastanede hastayım diye gidip göremedim de. Doktor kesinlikle ziyaretçi almıyor aile dışında hele hasta birini hayatta kabul etmedi görüntülü konuştuk ama içim rahat etmedi yine de :(. İnşallah sağ Salim çıkar kaç gündür ağla ağla yoruldum. Çok severim kp i kv yi de çok severim gerçekten ama kp i ayrı bi severim tam bir babadır. Allah yardımcısı olsun. Benimde yavaştan kanguru almam lazım çünkğ kp uzun süre işe gidemeyecek tüm işlerle eşim ilgilenecek kızımı kreşe ben götürüp getiricem mart da arabayla götürür getiririm ama martın sonunda artık kanguruyla yürüyerek gidip gelebiliriz. Şimdi ben ya momfortbaby yada Solomon baby alıcam. İki markadan birini kullanan memnun olan var mj

Haber vereyim canım becerebilirsem fotoğrafını bile koyarım benim yoğurdum diye:)) süt bende de aşırı gaz yapıyor bu yüzden zaten içmiyorum uzun zamandır. Geçer inşallah kelebeğimin huysuzluğu. emzirmeye çalışıyorum el hiç durmuyor, 2 çekiyor diğer tarafa çeviriyor kafasını, bağırıyor dnüp tekrar çekiyor. Emmedi bile doğru düzgün.

Sen ve babası varken bişi olmaz ona annesii korkma o kadar :) evet çok küçükler savunmasızlar ama çok da şanslılar bizler gibi düşünceli anne babaları var :KK66:
Kesinlikle haklısın canım. Etrafa bakıyorum arkadaşların eşleri bakmıyor bile bebeğe. Dışarı çıktığımızda eşim bana vermez bile kızımızı sen dolaş rahat rahat der;) sağolsun onun sayesinde rahatım çoğu zaman.
Amin canımm valla bin kere Allah razı olsun. Oğlum ilk denemede bir saat oynayıp Sonra uyumuştu maşallah :) keyifsiz olunca işe yaramıyor bizde de. Oyuncakları çıkarıp tek tek oynatıyorum öyle duruyor keyifsizken de canım.
Benim kuzucuk o kadar kalmıyor ama yine de elim ayağım oldu valla :) keyifsiz olunca nazlı oluyor kızım benden başka bir şeyle ilgilenmiyor canım:)
Akşam huysuzluğu bizde de var bugün calpol verdim benle yatmak istiyormuş emmek istiyormuş kanepeye gelince sakinledi...

Sağol cnm netten bakarım resimlere nasıl olduğunu gördüm ya bulurum:))) tşk wderim
Ne zaman geçecek acaba bu huysuzluklar:( kıyamıyorum kuzucuğuma bağırsaklarla ilgili sanırım bizim sıkıntılarımız.

Kızlar sizinde gözünüzün onu kararıyor mu ve ne yesenizde doyurmuyor oluyormu aşırı mide bulantısı falan :/
Mide bulantısı hariç aşırı yeme ve baş dönmesi var bende:(

Back