Keşke ben de çıkabilsem canımm az şöyle yürüsek markete falan gitsek diyorum :) bu ara kanguru araştırmaya başladım iki elimin boş olması lazım. En azından kısa mesafeler için iyi olur diyorum.
iyice sar bişi olmaz miniğe. Rüzgar değmesin yeter canımm kalın olur zaten üzeri.
Biz hep yalnız olunca babamızı hep yanımızda istiyoruz canımm valla çok zor geliyor şu an bana eşimin yokluğu. Oğluş var çok şükür ki onunla zaman çabuk geçiyor.
Hehee ne güzel işte canım seni düşünüyor eşin
Saç baş hiç demiyorum benim de berbat :) Arada bir eşim evdeyken oğlumu bırakıp kendime bakıyorum canım ama arada bir işte
ne yapalım bizler onlar gibi olamıyoruz kiii eskiden çocuk anne peşinden koşarmış şimdi anneler çocuk peşinden koşuyor
Geçen beni büyüten komşumuz da söyledi canım bu tarifi doymaz aç kalmasın. Mama da verme kızım dedi. Pirinç unu kabızlık yapabilir nişasta kullan dedi. Bir fincan su, bir fincan süt, bir çay kaşığı da nişasta koy pişir muhallebi gibi yedir oğluşa dedi. Ben de bu ay da bitsin de başlamayı düşünüyorum günde bir kez versem yeter :)