- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Narcoleptic insomniac canım ben solomom babynin faceden yorumlarını okudum herkes çok memnun. Momfort a göre daha uygun fiyatı. Set olarak aldım bile :) yenidoğan aparatı kışlık örtüsü ve kendi :) 225 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk tadımlık oluyormuş canım muhtemelen 6.aya kadar tadımlık devam eder diye tahmin ediyorum ben. 1 ayımız var bakalım napıcaz. Süt alıp yoğurt yapmayı öğrenmem gerekecek. Bugünün geleceğini biliyordum:))Aynen canım havalar çok güzel bu ara. Yaz gibi tam gezmelik :) biz 2. Ay kontrolümüzde 5.500dük canım cumaya 3. Ay kontrolü var genelde 1 100 gram alıyor oğlum. 7 ye yakındır kilosu ama tam 7 olmamıştır. Bu cuma bizde rota virüsü aşısı yaptıracağız canım. Ben de başlamayı düşünüyorum ek gıdaya canım. Çünkü bazen sütüm az oluyor mama da almıyor oğlum. Az az ara öğün yapmayı düşünüyorum doktora bir sorarım yine de. Solomom da çok güzel görünüyor acaba Yen'i bir marka mı canım ben solomom daha çok beğendim aslında ve bütün özellikleri aynı.
Oğlumda henüz tam dönmüyor ama belden poposunu sağa sola döndürüyor ya da omuzlarını döndürüyor canım bugün başladı. Bugün ilk defa oyun halısında asılı olan oyuncağa da tekme attı ses çıkıyor sallanıyor ya canım durana kadar bekliyor durunca tekrar tekme atıyor şok oldum. Ne kadar akıllılar daha şimdiden.
Süper hayırlı olsun canım. Güzel günlerde kullanın inşallah. ben görmedim yorumları faceim olmadığından araştırmadım orada. Eşime söyliyim bakalım biz de hemen. Ben set düşünmüyorum bir tek kanguru alayım diyorum.Narcoleptic insomniac canım ben solomom babynin faceden yorumlarını okudum herkes çok memnun. Momfort a göre daha uygun fiyatı. Set olarak aldım bile :) yenidoğan aparatı kışlık örtüsü ve kendi :) 225 tl
Tatsınlar da alışsınlar canımm benim oğluşun midesi çok hassas hemen bulanıyor. Su veriyorum ilk başta bir öğürüyor sonra kabul ediyor yoğurt yapması çok kolay canımm alışırsın ben sürekli yapıyorum evde. Market yoğurdu hiç sevmem çünküİlk tadımlık oluyormuş canım muhtemelen 6.aya kadar tadımlık devam eder diye tahmin ediyorum ben. 1 ayımız var bakalım napıcaz. Süt alıp yoğurt yapmayı öğrenmem gerekecek. Bugünün geleceğini biliyordum:))
evet kangurular birbirlerine çok benziyorlar ama eşim genellikle revaçta olan şeyleri, mekanları tercih eder. Momfortbaby alma yönünde kullandı oyunu:)
Benim kelebek tekmeleriyle piyano çalmakla yetiniyor. Ayaklarını aktif kullanamıyor henüz. Bacaklarını kendine çekerek yarım yuvarlıyor kendisini bazen ama daha tam dönemedi.
Çok akıllılar maşallah. Konuşuyorum, anlıyor gibi bakıyor ve dediğimi yapıyor kimi zaman:)
Teşekkür ederiz canım :) kış için örtü iyi olur diye düşündüm canım özellikle şimdi :) kilosu da tam tutmuyor aparatı aldım o yüzden. Bişi olur falan Allah korusun sonra yerim kendimi benSüper hayırlı olsun canım. Güzel günlerde kullanın inşallah. ben görmedim yorumları faceim olmadığından araştırmadım orada. Eşime söyliyim bakalım biz de hemen. Ben set düşünmüyorum bir tek kanguru alayım diyorum.
Maşallah canımm kuzuya :) çok tatlılar ya uyurken değil de uyanıkken çok kayıyor benim bebiş de. Artık bezlerken zorlanıyorum sürekli hareket halinde. Dönmeye çalışıyor falan. Biz de gözü açık doğduk normal doğumdu bana bakıyordu ağlarken canım
Yoğurt yapabilirim diye umuyorum canım ben de temiz bir sütçü araştırmasına girişeyim ben şimdiden benim kuzucuk da yüzünü buruşturuyordu su içerken şimd haaam yap diyorum suyu verirken ağzını kocaman açıyorTatsınlar da alışsınlar canımm benim oğluşun midesi çok hassas hemen bulanıyor. Su veriyorum ilk başta bir öğürüyor sonra kabul ediyor yoğurt yapması çok kolay canımm alışırsın ben sürekli yapıyorum evde. Market yoğurdu hiç sevmem çünkü
Özellikler aynı ve solomom da çok hoş desenler var canım bayıldım ama desensiz aldım nedense istersen bekle benimki gelsin ona göre tekrar konuşalım canım.
Yaa çok tatlılar böyle Yeni hareketler yaptıkça yiyesim geliyor benim maşallah kelebeğine annesi yavaş yavaş olacak hepsi
Anlıyorlar bence canım altını aldıktan Sonra ellerime yıkamaya giderken ilk bir buçuk ay ağladı. Sonra alıştırdım bezi gösterdim suyu gösterdim ellerimi yıkamam lazım kaka olmuş annem dedim öyle deyince ağlamıyor ben gidene kadar bekliyor
Korkma annesi bir şey olmaz tatlı oğluşa sen zaten onun için en iyisini yapıyorsundur.Teşekkür ederiz canım :) kış için örtü iyi olur diye düşündüm canım özellikle şimdi :) kilosu da tam tutmuyor aparatı aldım o yüzden. Bişi olur falan Allah korusun sonra yerim kendimi ben
Ben eskiden kızıma tableti verirdim bende oturur dinlenirdim tv izlerdim. Hatta oğlum doğana kadar uyanır uyanmaz tv açardım şimdi tv nerde diye sorsan yerini unuttum :))) kapattım tv yi öyle öok vaktim oldu ki. Kızım 8.30-13 arası kreşe gidiyor bende o esnada yemek yapıyorum oğlan öok huysuz onunla uğraşıyorum yatakları topluyırum. Kızım gelince koşturma başlıyo :) hFtada bir kadın geliyor yarım gün öyle rahatlattı ki beni. Yinede hergün ev süpürüyorum ayrı :) 2 çocuk anneleri olarak tv yi diziyi hayatımızdan çıkarıcaz bi kere orası kesin :)Ya iki çoçuk çok zormuş kıyamıyorum yetemiyorum kuzularıma ikinciyi duşunenler ya arayı fazla bırakın yada yardımcı olacak biri olsun yakınınızda ailenizden yada bakıcı yoksa çok zor bakım kısmını idare ediyorum ama oyun oynayamıyorum kuzumla tam oyun zamanı dışarı çıkma zamanı evde kuduruyo bende sabırlı olamıyorum çok kızıyorum yapma etme diye sonrada pişman oluyorum ufaklık desen oda artık ilgi istiyo konuşmak istiyo oyyy oyyy ablamız bide gece çok sayıklıyo aglıyo ha bire bi yere gitsek yorulsa dalacagına daha da beter sayıklıyo yapma etme istemiyorum verme diye biz dokunma falan diyoruz ya imkanım olsa kreşe falan vermek isterdim en azından kafası dagılırdı ama bez promlemimizde var çok yazdım kusura bakmayın ama doldum bişeyler yapıp daha fazla ilgilenmem lazım annem bırak tüm işin dursun diyo ama oda olmuyo zaten koklu bişey yaptıgım yok öyle işte be gece bizden bu kadar yarın babamız izinli umarım guEl vakit geçirir kuzularım
Ayy hem kreş hem kadın ne kuryarıcı olmuştur valla...ben şuan ikisinide yapamıyorum ev almak istiyoruz açılmamamIz lazım ki zaten ablamız daha tam tuvalet işini halletmediBen eskiden kızıma tableti verirdim bende oturur dinlenirdim tv izlerdim. Hatta oğlum doğana kadar uyanır uyanmaz tv açardım şimdi tv nerde diye sorsan yerini unuttum :))) kapattım tv yi öyle öok vaktim oldu ki. Kızım 8.30-13 arası kreşe gidiyor bende o esnada yemek yapıyorum oğlan öok huysuz onunla uğraşıyorum yatakları topluyırum. Kızım gelince koşturma başlıyo :) hFtada bir kadın geliyor yarım gün öyle rahatlattı ki beni. Yinede hergün ev süpürüyorum ayrı :) 2 çocuk anneleri olarak tv yi diziyi hayatımızdan çıkarıcaz bi kere orası kesin :)
Bende başlamak istiyorum yoğurt denemelerine de başladım ilkinde oldu ama fazla tutmuşum sıcakta kızımda yapardım unutmuşum bide kuzım hiç bişey yemezdi çorba falan bakalım bu napıcakKeşke ben de çıkabilsem canımm az şöyle yürüsek markete falan gitsek diyorum :) bu ara kanguru araştırmaya başladım iki elimin boş olması lazım. En azından kısa mesafeler için iyi olur diyorum.
iyice sar bişi olmaz miniğe. Rüzgar değmesin yeter canımm kalın olur zaten üzeri.
Biz hep yalnız olunca babamızı hep yanımızda istiyoruz canımm valla çok zor geliyor şu an bana eşimin yokluğu. Oğluş var çok şükür ki onunla zaman çabuk geçiyor.
Hehee ne güzel işte canım seni düşünüyor eşin
Saç baş hiç demiyorum benim de berbat :) Arada bir eşim evdeyken oğlumu bırakıp kendime bakıyorum canım ama arada bir işte ne yapalım bizler onlar gibi olamıyoruz kiii eskiden çocuk anne peşinden koşarmış şimdi anneler çocuk peşinden koşuyor
Geçen beni büyüten komşumuz da söyledi canım bu tarifi doymaz aç kalmasın. Mama da verme kızım dedi. Pirinç unu kabızlık yapabilir nişasta kullan dedi. Bir fincan su, bir fincan süt, bir çay kaşığı da nişasta koy pişir muhallebi gibi yedir oğluşa dedi. Ben de bu ay da bitsin de başlamayı düşünüyorum günde bir kez versem yeter :)
Oyy maşallah büyüyorlar yaFolik asit çocukları diyorlar şimdikilere :) benim annem de diyor kızım bu ODTÜ bitirip gelmiş...biz günlerce gözleri açılsın diye başında beklerdik bizimki gözleri açık doğdu..işimiz var bizimki de gece kendini kaydırıyor beşiğinin ucuna kadar...
Aynen canım yarım gün bile epey kurtarıyor beni. Bi ay daha büyüsün Zaten Bebek kanguruyla takarım önüme her işimi yaparım :) çamaşır ütü vE yemek işi hiç bitmiyor ki hergün süpürüp 2-3 güne banyo yıkıyorum. Geve herkes uyuyunca ev topluyorum bide benim ev iki katlı sen düşün hiç oturmuyorum bile boş zamanlardaHem k
Ayy hem kreş hem kadın ne kuryarıcı olmuştur valla...ben şuan ikisinide yapamıyorum ev almak istiyoruz açılmamamIz lazım ki zaten ablamız daha tam tuvalet işini halletmedi
İki katlıysa tüm zor canım ya..zaten otursak hiç bişey bitmeyecek ki şimdi buyugu bile ayagımda salladım gonlu olsun uyusun diye küçük vızırdıyo beşik sallıyorum banyo yapacaktım uyuyun dedim ama uyuyamıycam galibaAynen canım yarım gün bile epey kurtarıyor beni. Bi ay daha büyüsün Zaten Bebek kanguruyla takarım önüme her işimi yaparım :) çamaşır ütü vE yemek işi hiç bitmiyor ki hergün süpürüp 2-3 güne banyo yıkıyorum. Geve herkes uyuyunca ev topluyorum bide benim ev iki katlı sen düşün hiç oturmuyorum bile boş zamanlarda
En tatlı duygu annelikmiş canımm binlerce kez şükürler olsun ki bu duyguyu tattık tadıyoruz her geçen gün daha da büyüyor içimizdeki evlat sevgisi :) amin canımm inşallah hepimizin evladı güzel sağlıklı bir ömür Yaşar. Ben de o ilk kucağıma getirdikleri anı hiç unutmuyorum hıçkıra hıçkıra ağladımCanım o an geldi gözümün önüne bende normal Doğum yaptım kızım doğduğunda bana bakmaya çalışıyordu :) kucağıma verdiklerinde göz göze geldik dediğim "ben hayatta hiç bu kadar mutlu olmamışım.."aynen öyle bezlerken bir de ayaklarını basıyor benim kızım...maşallah hepsine de Allah uzun sağlıklımızla ömür nasip etsin herkesin evladına...
Aynen sütçü bul hatta hemen yapmaya başla canım deneye deneye öğrenirsin bebiş ek gıdaya başlayana kadar geliştirirsin kendini :) oyy maşallah miniğe canımm çok tatlılar allahım esirgesin büyüdükçe daha bir şirinleşiyorlarYoğurt yapabilirim diye umuyorum canım ben de temiz bir sütçü araştırmasına girişeyim ben şimdiden benim kuzucuk da yüzünü buruşturuyordu su içerken şimd haaam yap diyorum suyu verirken ağzını kocaman açıyor
Çok sevinirim öyle yaparsak. Sen dene bakalım memnun kalırsan hemen siparişi vereyim ben de. Evet desenlileri çok tatlı ama ben de düz renk alır muhtemelen kıyafetlerime de uysun diye
Aynen ben de bir sarılıyorum içime sokasım geliyor kelebeğimi. Altını alırken ayaklarını öperim hep, çok hoşuna gider kuzucuğumun:))
İyi ki anneyiz canımm :) kendimi hiç böyle bilmezdim çok düşünceli ve çok güçlü biri oldum anne olduktan Sonra bugün 5 litre suyu marketten taşıdım ve resmen koşarak geldim oğluş evde yalnız diye canımm eskiden olsa ay yoruldum her yerim ağrıdı derdim iyi ki anneyizzzKorkma annesi bir şey olmaz tatlı oğluşa sen zaten onun için en iyisini yapıyorsundur.
Canımm ben de unuturum genelde o yüzden saat kuruyorum yoğurdu mayaladıktan 3 3,5 saat Sonra tutmuş oluyor o saate alarm kurup hemen açıyorum yoksa sulanıyor. Bir de annem süzek koyardı üzerine terleyip suyu içine akmasın diye canım. Arada ben de ısısını tutturamıyorum :)Bende başlamak istiyorum yoğurt denemelerine de başladım ilkinde oldu ama fazla tutmuşum sıcakta kızımda yapardım unutmuşum bide kuzım hiç bişey yemezdi çorba falan bakalım bu napıcak
Oyy maşallah büyüyorlar ya