• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

İlk denemenden bizi de haberdar et canım :)) ben de geri başladım kimyon içmeye canım. Bir de Süt içtiğim zaman oğluma gaz yapıyor geçen gece süt içmiştim iki kez bağırarak uyandı :KK43: süt içmesem Benim kemiklerim sızlıyor:KK43:
O huysuzluk bizde de Arada bir oluyor canım bazen bir hafta sıkıntılı geçiyor sonra toparlıyor bir kaç gün önce oğluş da huzursuzdu iki gündür keyfi yerinde çok şükür canım.
İnşallah canımm dört gözle bekliyorum kanguruyu :KK66:
Süt içmeyince kemiklerim sızlıyor demişsiniz. Benm bebeğimde süt alerjisi cıktı hiç bi süt ürünü kullanamıyorum o yüzden doktor bana ilaç verdi calcium c vitamini miydi neydi adı tam hatırlamıyorm bu o eksiği giderir yoksa dişlerin bile çürür dedi sizde bi deneyin isterseniz süt içemiyorsanız

Günaydın anneler. Cumartesi'den beri hastayım hala iyileşemedim. Çarşambadan beri de kp hastanede kalp krizi geçirdi maalesef 3 damarın 2 si tıkanmış tamamen. Şimdi by-pass a girdi 8 saat kalacak ameliyatta. Aklım hep hastanede hastayım diye gidip göremedim de. Doktor kesinlikle ziyaretçi almıyor aile dışında hele hasta birini hayatta kabul etmedi görüntülü konuştuk ama içim rahat etmedi yine de :KK43:. İnşallah sağ Salim çıkar kaç gündür ağla ağla yoruldum. Çok severim kp i kv yi de çok severim gerçekten ama kp i ayrı bi severim tam bir babadır. Allah yardımcısı olsun. Benimde yavaştan kanguru almam lazım çünkğ kp uzun süre işe gidemeyecek tüm işlerle eşim ilgilenecek kızımı kreşe ben götürüp getiricem mart da arabayla götürür getiririm ama martın sonunda artık kanguruyla yürüyerek gidip gelebiliriz. Şimdi ben ya momfortbaby yada Solomon baby alıcam. İki markadan birini kullanan memnun olan var mj
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin en kısa zamanda.

Mrb kızlar bişi sorcam, biz şu an 63 günlüğüz. 1. Aşımızı tam 30. Günümüzde 26 ocakta yaptırdık, hemşire 2. Ay aşısı için 2 mart tarihini atmış yani 66 günlük olcaz. Sıkıntı olur mu günü gününe olması gerekiyor my?

Mrb kızlar bişi sorcam, biz şu an 63 günlüğüz. 1. Aşımızı tam 30. Günümüzde 26 ocakta yaptırdık, hemşire 2. Ay aşısı için 2 mart tarihini atmış yani 66 günlük olcaz. Sıkıntı olur mu günü gününe olması gerekiyor my?
Ben bi hafta geç yaptirdim canım salı günü geliyormuş aşı sadece sağlık ocağına. Gittiğimiz gün de olay çıktı itfaiye ambulans vs almadilar iceri.sorun olmaz yani korkma.

Herkese merhaba kızlar. Her mesaji okuyorum ama yazamıyorum bi türlü. Çok şükür iyiyiz bi sağlık sıkıntımız yok.

Geçen hafta babaannem vefat etti.Istanbuldaydi benim dogumuma gelmişti ondan beri kalıyordu halamlarda.babam geldi bi hafta da bende kalacaktı beraber döneceklerdi. Babam geldi almaya gitti 20 dk muhabbet edip vefat etmiş. Babamı beklemiş sanki şok olduk.Apar topar memlekete geldik.
Oğluşum ilk uçak yolculuğunu da yaptı.
Çarşamba dönüşümüz var nasipse.

Kesinlikle haklısın canım. Etrafa bakıyorum arkadaşların eşleri bakmıyor bile bebeğe. Dışarı çıktığımızda eşim bana vermez bile kızımızı sen dolaş rahat rahat der;) sağolsun onun sayesinde rahatım çoğu zaman.

Benim kuzucuk o kadar kalmıyor ama yine de elim ayağım oldu valla :) keyifsiz olunca nazlı oluyor kızım benden başka bir şeyle ilgilenmiyor canım:)

Ne zaman geçecek acaba bu :(
Herkese merhaba kızlar. Her mesaji okuyorum ama yazamıyorum bi türlü. Çok şükür iyiyiz bi sağlık sıkıntımız yok.

Geçen hafta babaannem vefat etti.Istanbuldaydi benim dogumuma gelmişti ondan beri kalıyordu halamlarda.babam geldi bi hafta da bende kalacaktı beraber döneceklerdi. Babam geldi almaya gitti 20 dk muhabbet edip vefat etmiş. Babamı beklemiş sanki şok olduk.Apar topar memlekete geldik.
Başınız sağolsun canım ya babanı beklemiş demek ki en azından baban son kez konulmuş yanında olmuş annesinin rabbim kalanlara uzun omur versin

Benim kızım 10 gün sonra olmuştu aşılarını çok da önemli değil demekki;)

Narcoleptic insomniac Narcoleptic insomniac . Canım sen rapor almistin galiba dimi.Kaç gün aldın heyet mi aldin.Heyetse kaç doktorun imzası oluyo nasi veriyolar.Bi de hangi bölümden alindiginin önemi var mi acaba?

Kanguru muhteşem bi icat :) çok iyi yapmışsın almakla. ben ergobaby almıştım yeni doğan aparatı ile, doğumdan beri kullanıyorum çok memnunum. Oğlumun elinden tutuyorum,kızım da kanguruda büyük alışveriş yapamıyorum tabi ama hemen her işimizi yapıyoruz. Arada hava almaya çıkıyoruz bizi eve bağlı olmaktan kurtardı.
Oğlumun da oyun halısı vardı. Siz konuşunca hatırladım:) Çıkarayım ufaklık artık etrafa çok ilgili oyalanacak bişeyler istiyor...
Dört gözle bekliyorum kanguruyu canım gerçekten eve bağlı olmak çok zor. Ergo baby çok tuzlu geldi bana :D
Çıkar canımm oyalansın Yen'i keşifler yapsın minik ;)

Günaydın anneler. Cumartesi'den beri hastayım hala iyileşemedim. Çarşambadan beri de kp hastanede kalp krizi geçirdi maalesef 3 damarın 2 si tıkanmış tamamen. Şimdi by-pass a girdi 8 saat kalacak ameliyatta. Aklım hep hastanede hastayım diye gidip göremedim de. Doktor kesinlikle ziyaretçi almıyor aile dışında hele hasta birini hayatta kabul etmedi görüntülü konuştuk ama içim rahat etmedi yine de :KK43:. İnşallah sağ Salim çıkar kaç gündür ağla ağla yoruldum. Çok severim kp i kv yi de çok severim gerçekten ama kp i ayrı bi severim tam bir babadır. Allah yardımcısı olsun. Benimde yavaştan kanguru almam lazım çünkğ kp uzun süre işe gidemeyecek tüm işlerle eşim ilgilenecek kızımı kreşe ben götürüp getiricem mart da arabayla götürür getiririm ama martın sonunda artık kanguruyla yürüyerek gidip gelebiliriz. Şimdi ben ya momfortbaby yada Solomon baby alıcam. İki markadan birini kullanan memnun olan var mj
Canım ben solomom sipariş verdim bekliyorum bugün kargo yola çıktı yarın ya da birgün elimde olur inşallah. Bilgi veririm. Facede solomom yorumlarını okuyup aldım ben de çok memnun kullananlar olumsuz yorum hiç görmedim.

Haber vereyim canım becerebilirsem fotoğrafını bile koyarım benim yoğurdum diye:)) süt bende de aşırı gaz yapıyor bu yüzden zaten içmiyorum uzun zamandır. Geçer inşallah kelebeğimin huysuzluğu. emzirmeye çalışıyorum el hiç durmuyor, 2 çekiyor diğer tarafa çeviriyor kafasını, bağırıyor dnüp tekrar çekiyor. Emmedi bile doğru düzgün.
Becerirsin canımm ısısını iyi ayarladın mı mayası da güzel oldu mu tamamdır :)
Gazdan işte canımm benim oğlum da öyle yapıyor kimyon içmediğim zaman fena kıvranıyor ememiyor. Bu ara pozisyon değiştirerek emzirmeye çalışıyorum. Kucağımda emiyor biraz ağlıyor yatırıp o şekilde emzirmeye çalışıyorum canım. Dün pırasa yemiştim yine gaz yaptı da kıvrandık biraz. Ama biz ne yiyeceğiz şaşıyorum ben her şey dokunuyor oğluma :(

Kesinlikle haklısın canım. Etrafa bakıyorum arkadaşların eşleri bakmıyor bile bebeğe. Dışarı çıktığımızda eşim bana vermez bile kızımızı sen dolaş rahat rahat der:KK66: sağolsun onun sayesinde rahatım çoğu zaman.

Benim kuzucuk o kadar kalmıyor ama yine de elim ayağım oldu valla :) keyifsiz olunca nazlı oluyor kızım benden başka bir şeyle ilgilenmiyor canım:)

Ne zaman geçecek acaba bu huysuzluklar:KK43: kıyamıyorum kuzucuğuma bağırsaklarla ilgili sanırım bizim sıkıntılarımız.

Mide bulantısı hariç aşırı yeme ve baş dönmesi var bende:KK43:
Evet canımm eş konusunda şanslıyız demek ki :) sağolsun benim eşim de yardımcı oluyor banyosunu falan birlikte yaptırıyoruz benim işim varsa o bakıyor oğluşa. Ya da git hava al gel ben bakarım diyor. Allah razı olsun kocalarımızdan ;)
Evet canımm keyifsizken tek istedikleri anneleri bebişlerimizin. O kadar bakıyoruz seviyoruz olsun o kadar bize bağlılıkları kıskanırız yoksa :D benimki oyuncakları çok sevdi canım arkadaşı görüyor onları heralde bakıp gülüyor sesleniyor :D uykusu gelince de emziğini veriyorum öylece uyuyor halıda keyfi yerinde olsun yeter ki :)

Süt içmeyince kemiklerim sızlıyor demişsiniz. Benm bebeğimde süt alerjisi cıktı hiç bi süt ürünü kullanamıyorum o yüzden doktor bana ilaç verdi calcium c vitamini miydi neydi adı tam hatırlamıyorm bu o eksiği giderir yoksa dişlerin bile çürür dedi sizde bi deneyin isterseniz süt içemiyorsanız
Teşekkür ederim canım cuma günü doktora gideceğiz sorayım bakalım. Benim oğlumun da yumurtaya alerjisi var sanırım. Ne zaman yumurta yesem yüzünde benek benek sivilce gibi bişiler çıkıyor. Size de geçmiş olsun canımm genelde 3 yaşına kadar geçiyormuş süt alerjisi. Ben de çok korktum da yüzündekilerden dolayı süt sadece gaz yapıyor bizde çok şükür ki canım

Başınız sağolsun canımm bizde 37 günlükkken yapmıştık ilk uçak yolculuğumuzu şükür bir sorun yaşamamıştık.

Narcoleptic insomniac Narcoleptic insomniac . Canım sen rapor almistin galiba dimi.Kaç gün aldın heyet mi aldin.Heyetse kaç doktorun imzası oluyo nasi veriyolar.Bi de hangi bölümden alindiginin önemi var mi acaba?
Benim de haftaya pazartesi iş başı yapmam lazım canım :( cuma günü gidip konuşacağım doktorla olursa heyet alacağım

Başınız sağolsun canımm bizde 37 günlükkken yapmıştık ilk uçak yolculuğumuzu şükür bir sorun yaşamamıştık.
Teşekkür ederim.Babam gelecekmis benle sağolsun bırakmadı yalnız.

Benim de haftaya pazartesi iş başı yapmam lazım canım :KK43: cuma günü gidip konuşacağım doktorla olursa heyet alacağım
Alırsan haber verirsen sevinirim.Nasıl aldin kac doktordan aldin vs.

Benim de haftaya pazartesi iş başı yapmam lazım canım :KK43: cuma günü gidip konuşacağım doktorla olursa heyet alacağım

Bende merak ediyorum ücretle veren yer varsa oradan alacağım burada da paylaşırsanız çok iyi olur çünkü kendi doktorum 10 gün verebilirim dedi..

Ben tek yolculuk yapmıştım canım uçağın motor sesine oğlum deliksiz uyudu çok kolay olmuştu.
Geçen yıl düşük tehlikem vardı yine rapor almıştım 3 doktor imzalı almıştım heyet raporunu. En fazla 45 gün verebiliyorlar sanırım canım.

Back