Evet canım benimki travel. Sürüşü sormuşsun joie arabalarının söyleyim dedim ben de. Benimki çok rahat.Sanırım sizinki travel e bebekte baktm da
Ben travel istemiyorm sadece araba istiyorum canım
Anladım canım teşekkür ederim :) travel arabalar sanki daha kaliteli gibi o yüzden kafam çok karışıyor normal arabalar bana basit geliyor nedense :) ama sonuç olarak normal araba alıcamEvet canım benimki travel. Sürüşü sormuşsun joie arabalarının söyleyim dedim ben de. Benimki çok rahat.
Senin beğendiğin de çok güzel. Bana hediye geldi araba. Daha gösterişli travel sistem çok var ama herkes ağırlığından şikayetçi. Araba işi çok karışık:) ama genel olarak Joie nin ürünlerini beğeniyorum benAnladım canım teşekkür ederim :) travel arabalar sanki daha kaliteli gibi o yüzden kafam çok karışıyor normal arabalar bana basit geliyor nedense :) ama sonuç olarak normal araba alıcam
Canım bence eldivenleri çıkarma vaktin gelmiş. Ellerini tanıyor farklı bir uzvun farkına varıyor. Ellerini tanımasına ve ağzına götürmesine izin ver. Nörolojik açıdan da iyiymiş bebeğin ellerini ağzına sokması otoriteler bebeğinizi engellemeyin diyorHanımlar ya tuhaf olcak ama size birşey sorcam bebeğim 71 günlük oldu 2 -3 gündür acayip huysuz sürekli diliyle dudağını dışarı itiyor acıkıyor diye yapıyor sanıyordum ama ondan değil galiba emzirdikten sonra da yapıyor bide çok sık elini ağzına alır oldu eldiveni ıslanıyor resmen ne giyse onu ağzına almaya çalışıyor. Şimdi sorum şu bu diş çıkarma belirtisi olabilir mi bu kadar erken diş çıkarma belirtisi gösterir mi?
Allah yardımcın olsun canım iki çocuk gerçekten zor ama Allah eksikliğini de göstermesin. Ben de araları 3 yıl olsun istiyorum arka arkaya doğsunlar istiyorum. Kardeş çok önemli o yüzden 3 tane kesin istiyorum Rabbim verirse. Şimdi dağıtır dökerler ama büyüyünce hepsi geçer inşallah bir bakmışsın sana yardım ediyorlarbnde de ıkı çocuk var bazen kafa kalmıoy ve yanlızım.bebk kucagmda ıkı yasındakıne yemek yedırıyorum.allahnyardım edıyo oda bır gerçek.ama yınede 4 sene ara vemek en guzelı
cok güzel bayıldım bunun gıbısını dha once gormedım baya genış.bn ılk çocuğuma almamıştım ama buna alcm aynısını.ebebbkten var mı
maşallah cok ıyı.kaç kg dogmustu***?benm kı 5 dı 2 aylık aşıda
bnde hergun camasır yıkıyorum ıkı çocuk var 2 sene arayla.utum benı bekliyor.her yer oyuncak ve kraker kırıntıları.bısey yapamıyorum belım ağrıyor.kendısınede asla kızmam batırsın dursun.canı sagolsun
vay be helal olsun.bzmkı bana bırakmış erkekler kendılerını zora vermıyr ynı kullanmıyor cogu condom.
test yapmktan cok korkuyorum ıkıncı surprızdı plansız gebelik.o ıkı cızgıyı görünce kaynar sular dokulmştu basımdan asagı zar zor alıştım kolay kabullenemedim neyse dogdu allaha sukur.şimdi canımı verırım yoluna.ama bıdaha aynı seyı yasamak ısteme mm ya..
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Ben aralarında 3 yaştan fazla olsun istemiyorum canımm biz öyleyiz kardeşlerimle. Çok güzeldi çocukluğumuZ. Kimseye ihtiyaç duymadık birlikte oynadık kavgalar ettikGeçmiş olsun diyim canım o zaman. Ben de aynı şekilde kaybetmiş olurum geç kalırız ama kızım okula başlayana dek 2.yi düşünemem herhalde. Benimm bey bana bırakıyor zamanlama işini bana kalsa da hemen olsun ama yatılı bakıcım da olsunben de bakamıyorum bazen geri dönüyor kargocular
Canım Allah yardımcın olsun. Gece gündüz kavramını öğretmeye çalıştın mı canım. Bazı bebekler gündüz uyuyor gece bağırıyor uyumuyor canım. Kızın uyanık dururken ağlıyor mu? Kolik Bebek olabilir mi canım?Kızlar bi akıl verin lütfen tükendim kızım akşamları uyumuyor nerdeyse 4 e kadar açıyor gözlerini uyumuyor koynuma alıyorum emem veriyorum emzik işe yaramıyor esniyor ama uykuya dalamıyor perişan oldum ne yapabilirim bu arada bügün 40 günlük olduk
Canım naptın aldın mı? Ben de evde değildim gece 11 de geldik eve. Oğluşu emzir altını temizle bakamadım. Sonra da uyuya kalmışım :) Şimdi fırsatım oldu. Arabanın sürüşü çok rahat canım yağ gibi gidiyor yolda :) bizim mahallenin sokaklar bozuk ona rağmen çok rahat sürülüyor. Takılma olmuyor. Umarım almışsındır indirim müthişti. 180tl indirim vardı ben 550tl ye almıştım bir Ay bile olmadı dahaJoie Litetrax 4 tekerli var dikkatimi çekti daha oturaklı duruyor sanki... Sürümü kolay mı Joie arabalarının acaba?
S Senisevmeksuyabakmak
Diş çıkarma belirtisi nasıl oluyor bilmiyorum sadece danakları sertleşir diş yerleri beyazlar dediler bana. Benim oğlumda da var o durum canım hatta bazen salyası akıyor. Önden iki diş yeri beyazlaşmış ama tecrübe olmayınca anlayamıyorum. Erken diş çıkarma hikayesi var mı ailede canım ben kendim 3 aylıkken çıkarmışım oğlum da çıkarırsa şaşmam.Hanımlar ya tuhaf olcak ama size birşey sorcam bebeğim 71 günlük oldu 2 -3 gündür acayip huysuz sürekli diliyle dudağını dışarı itiyor acıkıyor diye yapıyor sanıyordum ama ondan değil galiba emzirdikten sonra da yapıyor bide çok sık elini ağzına alır oldu eldiveni ıslanıyor resmen ne giyse onu ağzına almaya çalışıyor. Şimdi sorum şu bu diş çıkarma belirtisi olabilir mi bu kadar erken diş çıkarma belirtisi gösterir mi?
İlk kırk gün tırnak kesilmez dediler canım kırk gün mecburen eldivenle gezdik ama bebekler için çok önemliymiş ellerine dokunmalıymışız tek his noktaları elleri oluyormuş bu dönemde. Kırkı çıktı ilk yaptığım iş tırnaklarını kesip eldivenleri atmak olduCanım bence eldivenleri çıkarma vaktin gelmiş. Ellerini tanıyor farklı bir uzvun farkına varıyor. Ellerini tanımasına ve ağzına götürmesine izin ver. Nörolojik açıdan da iyiymiş bebeğin ellerini ağzına sokması otoriteler bebeğinizi engellemeyin diyor
inşallah canım yaCanim insallah annene yakin olsun. Ben k.valideye yakinim mesafe koydugum halde cok zor
Yakın olmak zor cnm ya kaynanan iyi bile olsa bi sorun çıkar diye düşünüyorum
Ay en azından sana onları savunmaz başın agrımaz...Bu arada eşim de düşünmüş taşınmış karar vermiş. Artık hickimseye karismicakmis aramızi düzeltmeye calismicakmis. Herkesin hataları varmış. Hep kendisi uzuluomus kimseyi mutlu etmeye calismicakmis artik
Ayy bizde o zamanlar bakmıştık kısmete ikisinden de uzakta evim şimdi onceleri annem gene bir arabayla gelirdi şimdi o ablama yakına gitti bana gelmesi zorlaştı arabayla gelirlerse 10 dk ama anlamında çocuklar falan var şimdi bile zor. Geliyolar ben giderim anca haftada bir iki şimdi onlara yakın istiyorum zaten çok yakınlarında pek ev yok pahalı ama hafif uzaklarında var ucuza ben de oralardan olsun istiyorum hen işe girersem annem bakacak hemde istediğimiz de otobüsle falan gidelim diye bakalım hayırlısıEvlenmeden önce nişanlıyken kredi çektik ev aldık...eşimin ailesine yakın bir yerden...benim ailem de kızım benim 2 tane daha kızım var ama onların Yok sen onlara yakın ol dediler...şu an hayattaki en büyük pişmanlığım...gelmezler ilgilenmezler geldiklerinde de ortalık karıştırırlar..telefonla oğullarına akıl verip doldurup bana gönderirler...ayrıca işe başladığımda annem bakacak kızıma ama 25 km bana...kara kara düşünüyorum ben ne kadar büyük hata yaptım nasıl çıkacağım bu işin içinden diye...arabam var ama çözül değil ki her gün çocuğumu soğukta çıkaracağım evden soğukta getireceğim tekrar...herşeyi düşün...kimi kayınvalideler var annelerle yarışır onlara da helal olsun diyorum zaten...en doğrusunu sen bilirsin...
ben tetenoz olmadım. yatarak geçirdiğim için sağlık ocağına gidipte vurulamadım. bir sorun yaşamadın acil sezeryan oldum.Sevgili aralık anneleri lütfen bilgisi olan yazabilirmi?
Ben tetanoz aşısını geç duydum. Açıkçası bugüne kadar ihtiyacım olmadığı için sağlık ocağına kayıt yaptırmamıştım o yüzden etraftan duydum 32. Haftamda filandım. Sonrada tamamen unutmuşumşimdi bi yerde gördüm de aklıma geldi epey stres oldum.
İçinizde tetanoz aşısı olmayıp doğum yapan varmı?
Yarın doktorumu arayacağım.
Evet canım istediğin kadar plan yap sonuçta hayırlı olan zamanda olacak. Bebeklerimizin de kaderleri belli befes alacağı vakitten önce ya da sonra doğmuyorlar. Bir tanıdığımız 18 sene sonra kavuştu evladına. Ben ortancayım abimle 18 ay, kız kardeşimle 5 yaş var aramızda. Abimle birbirimizi yerdik ne dikişler ne göz patlakları gördükTeşekkür ederim canım Allah razı olsun. Ben aralarında 3 yaştan fazla olsun istemiyorum canımm biz öyleyiz kardeşlerimle. Çok güzeldi çocukluğumuZ. Kimseye ihtiyaç duymadık birlikte oynadık kavgalar ettikhayırlısı bakalım elbet vardır hayırlı bir zaman. Vakti gelince bir vesile ile olur inşallah. Ben oğlumda da henüz düşünmüyordum doktora gitmiştim kist var bende. Doktor kistimin yumurtalıklarıma zarar verdiğini ve hamile kalamayabileceğimi söyledi. O korkuyla hiç bir şeyi görmedi gözüm çok şükür oğluşum da bekletmedi oldu hemen :)
Aman bebişlerimiz iyi olsun da kim giderse gitsiN
Benim kızım kaşla göz arasında çıkarırdı eldivenlerini. Ben ilk banyodan sonra kestim hemen tırnaklarını. Elleri çok hoşuna giderdi 20 günlüktü ellerini incelerdi:)İlk kırk gün tırnak kesilmez dediler canım kırk gün mecburen eldivenle gezdik ama bebekler için çok önemliymiş ellerine dokunmalıymışız tek his noktaları elleri oluyormuş bu dönemde. Kırkı çıktı ilk yaptığım iş tırnaklarını kesip eldivenleri atmak olduresmen vicdan azabı çektim eldivenler yüzünden. Oğlum da hiç sevmezdi giydirirken ağlardı.
Yaz canım içini rahatlat hepimiz yazıyoruz sıkıntımızı dertlerimizi. Sanırım Sen çok rahat ettirmişsin eşini. Benim eşim gelir gelmez veririm kızımı kucağına yemek hazırlarım yeriz sonra mutfağı topla etrafı düzelt derken neredeyse 2 saatini kızıyla geçirir. Kızım ağlayınca da mamayı hazırlar veririm eşimin eline. Laf ettirmem, ben tüm gün hem kızımla ilgilenip hem evle ilgilenicem yanısıra evde tıkılıcam günlerce ve kızıma göre uyuyup uyanıcam beyefendi de kendi havasında takılacakAyy gene Ben kv gitme isine sinir oluyorum sizler NE sıklıkla gidiyorsunuz her pazar gidilecek mecburu vazife gibi bide eşimin dırdırı hep oyalanıyormulum evde çıkamıyormuşuz napıyon Allah Allah evde olduğu gun 10 en erken kalktgı banyosu susu pusu kahvaltısı zaten saat bir oluyo daha da ben suçluyum giyindim oturdum hadi diye şimdi kendide çıkamadı off ya iki çoçuk ev işi sanki kolay iki gecedir uykusuzum dun akşama kadar aralıksız temizlik yaptım misafir agırladım akşam gece birde küçük yattı aralardasa bi büyük bi küçük vızırdadı 7dde kalktılar kahvaltı yap mutfağı topla daha da utu yapmam lazım ev supurmem lazım keyfi bilir sabahta gömlek istemesin benden
Annemlere yakın olalım diyince herkes çoçuk buyutuyo biri mi lazım diyo bugün sinir oldum eşime ayy neymiş arkadaşıyla pese gidecekmiş sosyal aktivitesi yokmuş zaten benim neyim varsa komşuya gitmem akrabaya gitmem haftada bir bazen iki annemlere giderim batıyo beyimize gidincede ayy sokakta gezmeyi bile özlemişim hamileyken çıkamadım dogsu çıkamadım geçen markete 10 dk yuruyup gidik geldik kardeşimle akşam ustu nefes aldığını hissettim sanki kv benim annem değil ya kendin git demi kendi pese gitsin ben annesiyle oturuyum zaten her defasında bir laf dokundurur patavatsız onun dedikleri kimseye dokunmazmış bide öyle der karşındakiler insanlığından sana bişi demiyo be kadın zaten bişi dersemde heçen yapıştırı cevabı altta kalmaz...ayy ne konuluyorum bu aralar kusura bakmayın ya
Vallahi almadımCanım naptın aldın mı? Ben de evde değildim gece 11 de geldik eve. Oğluşu emzir altını temizle bakamadım. Sonra da uyuya kalmışım :) Şimdi fırsatım oldu. Arabanın sürüşü çok rahat canım yağ gibi gidiyor yolda :) bizim mahallenin sokaklar bozuk ona rağmen çok rahat sürülüyor. Takılma olmuyor. Umarım almışsındır indirim müthişti. 180tl indirim vardı ben 550tl ye almıştım bir Ay bile olmadı daha
Bi bebek mağzasında traveli sürdüm de çok hafif ve kolay sürümlüydü... Vallahi karışıkmış bu kadar tereddüte düşeceğim aklıma gelmezdiSenin beğendiğin de çok güzel. Bana hediye geldi araba. Daha gösterişli travel sistem çok var ama herkes ağırlığından şikayetçi. Araba işi çok karışık:) ama genel olarak Joie nin ürünlerini beğeniyorum ben
Hepimiz hayatlarından örnekler alıyoruz canımm :)) hayırlısı bakalım :) bizim bir arkadaş da erken Yaşta menopoza girmişti şimdi hamile çok şükürrrrEvet canım istediğin kadar plan yap sonuçta hayırlı olan zamanda olacak. Bebeklerimizin de kaderleri belli befes alacağı vakitten önce ya da sonra doğmuyorlar. Bir tanıdığımız 18 sene sonra kavuştu evladına. Ben ortancayım abimle 18 ay, kız kardeşimle 5 yaş var aramızda. Abimle birbirimizi yerdik ne dikişler ne göz patlakları gördükkardeşim daha farklıdır ; abim de ben de baş tacı yaptık onu :) bu yüzden 5 yaş iyidir diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?