How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Aralık Anneleri

Hanımlar bnm kızım sürekli dilini dışarı çıkarıyor acıkıyor diye düşündüm ama karnını doyurduktan sonra yine yapıyor sizde varmı böyle bi durum? Endişelenmeli miyim?

Kızlar geçen bunları yazmıştım hatirlarsaniz dertlescek kimsem yok size yaziom. Gorumcem kocama cubbelinin videosunu atmış kadının kocasina hakları die.çalışmak bereketsizlik falan kadın calismaz hizmet eder erkeklerin yanına çıkmaz. .

Ay kuzum ya ne fenaymis seninkiler.Bence biraz sert gözükmen lazım diyesim geliyor ama seni de anlıyorum eşini seviyorsun ama öyle yaparsan senden sogur diye de korkuyorsun ben de öyle hissederdim sanırım. Bol bol dua et canım Allaha havale et eşine yakın ol onlar ne yaparsa yapsın.

Ayy dayan yuregimi izledim annesi gelince çocuğun oturup ağladım rabbim bizi annelerimizsi. Evlatlarımızı da bizsiz bırakmasın inşallah....
Kızıma daha da çok sarıldım rabbim evlatlarımızda sınamasın sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

bnde de ıkı çocuk var bazen kafa kalmıoy ve yanlızım.bebk kucagmda ıkı yasındakıne yemek yedırıyorum.allahnyardım edıyo oda bır gerçek.ama yınede 4 sene ara vemek en guzelı

cok güzel bayıldım bunun gıbısını dha once gormedım baya genış.bn ılk çocuğuma almamıştım ama buna alcm aynısını.ebebbkten var mı
maşallah cok ıyı.kaç kg dogmustu***?benm kı 5 dı 2 aylık aşıda

bnde hergun camasır yıkıyorum ıkı çocuk var 2 sene arayla.utum benı bekliyor.her yer oyuncak ve kraker kırıntıları.bısey yapamıyorum belım ağrıyor.kendısınede asla kızmam batırsın dursun.canı sagolsun

vay be helal olsun.bzmkı bana bırakmış erkekler kendılerını zora vermıyr ynı kullanmıyor cogu condom.
test yapmktan cok korkuyorum ıkıncı surprızdı plansız gebelik.o ıkı cızgıyı görünce kaynar sular dokulmştu basımdan asagı zar zor alıştım kolay kabullenemedim neyse dogdu allaha sukur.şimdi canımı verırım yoluna.ama bıdaha aynı seyı yasamak ısteme mm ya..
3600 doğmuştu canım.

Hanımlar bnm kızım sürekli dilini dışarı çıkarıyor acıkıyor diye düşündüm ama karnını doyurduktan sonra yine yapıyor sizde varmı böyle bi durum? Endişelenmeli miyim?
Benim kızım çok emdiğinde yatırdığım zaman çıkarıyo rahatsız oluyo gibi. Zaten sonra fazla geleni kusuyo. kusacağı zaman çıkarıyo yani sadece.

Kızlar bi akıl verin lütfen tükendim kızım akşamları uyumuyor nerdeyse 4 e kadar açıyor gözlerini uyumuyor koynuma alıyorum emem veriyorum emzik işe yaramıyor esniyor ama uykuya dalamıyor perişan oldum ne yapabilirim bu arada bügün 40 günlük olduk

öyle bir şey değil canımm sağolsun onlar destek olmaya çalışıyor. Yakınlarımızdan birinin başına hoş olmayan şeyler geldi :KK43: ama oğlum için toparlıyorum yavaş yavaş dün resmen aç kaldı öyle canım acıdı ki aç aç uyudu en son :KK43:
Hahaaa aynı muhabbet bizde de oluyor eşim İngilizce öğretmiyor ki diyor hadi diyorum iki gün çalışıyoruz üçüncü gün Kaytarmalar başlıyor canım. Neyse ki bebeğimize İngilizce eğitimi konusunda destek oluyor o yeter :KK70:

Benimki 18ine gelene kadar doğurganlık özelliğimi yitiririm ben canım :KK70: hoş eşime kalsa hemen ikinci olsun diyor şok ediyor beni :KK57: halimizi kimse duymasın :confused: ben de bugün kapı çaldı kapıya bakamadım :rolleyes:
Geçmiş olsun diyim canım o zaman. Ben de aynı şekilde kaybetmiş olurum geç kalırız ama kızım okula başlayana dek 2.yi düşünemem herhalde. Benimm bey bana bırakıyor zamanlama işini bana kalsa da hemen olsun ama yatılı bakıcım da olsun :cool: ben de bakamıyorum bazen geri dönüyor kargocular:KK70:

bnde de ıkı çocuk var bazen kafa kalmıoy ve yanlızım.bebk kucagmda ıkı yasındakıne yemek yedırıyorum.allahnyardım edıyo oda bır gerçek.ama yınede 4 sene ara vemek en guzelı

cok güzel bayıldım bunun gıbısını dha once gormedım baya genış.bn ılk çocuğuma almamıştım ama buna alcm aynısını.ebebbkten var mı
maşallah cok ıyı.kaç kg dogmustu***?benm kı 5 dı 2 aylık aşıda

bnde hergun camasır yıkıyorum ıkı çocuk var 2 sene arayla.utum benı bekliyor.her yer oyuncak ve kraker kırıntıları.bısey yapamıyorum belım ağrıyor.kendısınede asla kızmam batırsın dursun.canı sagolsun

vay be helal olsun.bzmkı bana bırakmış erkekler kendılerını zora vermıyr ynı kullanmıyor cogu condom.
test yapmktan cok korkuyorum ıkıncı surprızdı plansız gebelik.o ıkı cızgıyı görünce kaynar sular dokulmştu basımdan asagı zar zor alıştım kolay kabullenemedim neyse dogdu allaha sukur.şimdi canımı verırım yoluna.ama bıdaha aynı seyı yasamak ısteme mm ya..
Biz e bebekten almıştık canım vardır muhtemelen

Slm kızlar bugün de ben doldum artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ev bakıyoruz kiralar çok yüksek bi miktarda birikmiş paramız var üstüne koyup alıcaz inşallah krediyle ama deli oluyorum artık korkuyorum kayınvaldeme yakın olup annemlere uzak olucaz diye ..

Ben devam edeyim içim boşalsın karar vermiyo bi yeni ama uzak bir evmi yakın eski evmi ben netten buldum 5 yıllık bakmadı 10 15 yıllık arkadaşı aradı bakalım diyo annesine yakın bana ters işim olsa misafir olsa gelen annemler sonuçta ablamda araba var ama hamile şimdi zor geliyolar zaten o zaman hiç gelemezler off offf hayırlısıyla anneme yakın ev olur inşallah

Ben devam edeyim içim boşalsın karar vermiyo bi yeni ama uzak bir evmi yakın eski evmi ben netten buldum 5 yıllık bakmadı 10 15 yıllık arkadaşı aradı bakalım diyo annesine yakın bana ters işim olsa misafir olsa gelen annemler sonuçta ablamda araba var ama hamile şimdi zor geliyolar zaten o zaman hiç gelemezler off offf hayırlısıyla anneme yakın ev olur inşallah

Canim insallah annene yakin olsun. Ben k.valideye yakinim mesafe koydugum halde cok zor

Bu arada eşim de düşünmüş taşınmış karar vermiş. Artık hickimseye karismicakmis aramızi düzeltmeye calismicakmis. Herkesin hataları varmış. Hep kendisi uzuluomus kimseyi mutlu etmeye calismicakmis artik

Ay kuzum ya ne fenaymis seninkiler.Bence biraz sert gözükmen lazım diyesim geliyor ama seni de anlıyorum eşini seviyorsun ama öyle yaparsan senden sogur diye de korkuyorsun ben de öyle hissederdim sanırım. Bol bol dua et canım Allaha havale et eşine yakın ol onlar ne yaparsa yapsın.
Yemin etmiş görümcem kötü niyetle atmadim die.ben çok tükendim.eşim arkamda durmuo herkesi mutlu etmek istio

Evlenmeden önce nişanlıyken kredi çektik ev aldık...eşimin ailesine yakın bir yerden...benim ailem de kızım benim 2 tane daha kızım var ama onların Yok sen onlara yakın ol dediler...şu an hayattaki en büyük pişmanlığım...gelmezler ilgilenmezler geldiklerinde de ortalık karıştırırlar..telefonla oğullarına akıl verip doldurup bana gönderirler...ayrıca işe başladığımda annem bakacak kızıma ama 25 km bana...kara kara düşünüyorum ben ne kadar büyük hata yaptım nasıl çıkacağım bu işin içinden diye...arabam var ama çözül değil ki her gün çocuğumu soğukta çıkaracağım evden soğukta getireceğim tekrar...herşeyi düşün...kimi kayınvalideler var annelerle yarışır onlara da helal olsun diyorum zaten...en doğrusunu sen bilirsin...

Hanımlar ya tuhaf olcak ama size birşey sorcam bebeğim 71 günlük oldu 2 -3 gündür acayip huysuz sürekli diliyle dudağını dışarı itiyor acıkıyor diye yapıyor sanıyordum ama ondan değil galiba emzirdikten sonra da yapıyor bide çok sık elini ağzına alır oldu eldiveni ıslanıyor resmen ne giyse onu ağzına almaya çalışıyor. Şimdi sorum şu bu diş çıkarma belirtisi olabilir mi bu kadar erken diş çıkarma belirtisi gösterir mi?

Back