Yemin etmiş görümcem kötü niyetle atmadim die.ben çok tükendim.eşim arkamda durmuo herkesi mutlu etmek istio
Canim esinin arkanda olmamasi cok kotu rabbim yardm etsin
Joie Litetrax 4 tekerli var dikkatimi çekti daha oturaklı duruyor sanki... Sürümü kolay mı Joie arabalarının acaba?
S Senisevmeksuyabakmak
ben joie yatan baston arabalarindan aldim. Hem hafif hem ilerdede kullanabileyim diye. Surusu cok rahat tavsiye ederim.
Ayy gene Ben kv gitme isine sinir oluyorum sizler NE sıklıkla gidiyorsunuz her pazar gidilecek mecburu vazife gibi bide eşimin dırdırı hep oyalanıyormulum evde çıkamıyormuşuz napıyon Allah Allah evde olduğu gun 10 en erken kalktgı banyosu susu pusu kahvaltısı zaten saat bir oluyo daha da ben suçluyum giyindim oturdum hadi diye şimdi kendide çıkamadı off ya iki çoçuk ev işi sanki kolay iki gecedir uykusuzum dun akşama kadar aralıksız temizlik yaptım misafir agırladım akşam gece birde küçük yattı aralardasa bi büyük bi küçük vızırdadı 7dde kalktılar kahvaltı yap mutfağı topla daha da utu yapmam lazım ev supurmem lazım keyfi bilir sabahta gömlek istemesin benden
Annemlere yakın olalım diyince herkes çoçuk buyutuyo biri mi lazım diyo bugün sinir oldum eşime ayy neymiş arkadaşıyla pese gidecekmiş sosyal aktivitesi yokmuş zaten benim neyim varsa komşuya gitmem akrabaya gitmem haftada bir bazen iki annemlere giderim batıyo beyimize gidincede ayy sokakta gezmeyi bile özlemişim hamileyken çıkamadım dogsu çıkamadım geçen markete 10 dk yuruyup gidik geldik kardeşimle akşam ustu nefes aldığını hissettim sanki kv benim annem değil ya kendin git demi kendi pese gitsin ben annesiyle oturuyum zaten her defasında bir laf dokundurur patavatsız onun dedikleri kimseye dokunmazmış bide öyle der karşındakiler insanlığından sana bişi demiyo be kadın zaten bişi dersemde heçen yapıştırı cevabı altta kalmaz...ayy ne konuluyorum bu aralar kusura bakmayın ya
Canim kusura bakma ama esin cok acimasiz. Yardimci olmak lazim. Ben diyorum esime simdi nasil davranirsan 2. Cocuk icin benimde yaklasimim ona gore olacak diye