How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Aralık Anneleri

Yemin etmiş görümcem kötü niyetle atmadim die.ben çok tükendim.eşim arkamda durmuo herkesi mutlu etmek istio

Canim esinin arkanda olmamasi cok kotu rabbim yardm etsin

Joie Litetrax 4 tekerli var dikkatimi çekti daha oturaklı duruyor sanki... Sürümü kolay mı Joie arabalarının acaba?
S Senisevmeksuyabakmak

ben joie yatan baston arabalarindan aldim. Hem hafif hem ilerdede kullanabileyim diye. Surusu cok rahat tavsiye ederim.

Ayy gene Ben kv gitme isine sinir oluyorum sizler NE sıklıkla gidiyorsunuz her pazar gidilecek mecburu vazife gibi bide eşimin dırdırı hep oyalanıyormulum evde çıkamıyormuşuz napıyon Allah Allah evde olduğu gun 10 en erken kalktgı banyosu susu pusu kahvaltısı zaten saat bir oluyo daha da ben suçluyum giyindim oturdum hadi diye şimdi kendide çıkamadı off ya iki çoçuk ev işi sanki kolay iki gecedir uykusuzum dun akşama kadar aralıksız temizlik yaptım misafir agırladım akşam gece birde küçük yattı aralardasa bi büyük bi küçük vızırdadı 7dde kalktılar kahvaltı yap mutfağı topla daha da utu yapmam lazım ev supurmem lazım keyfi bilir sabahta gömlek istemesin benden
Annemlere yakın olalım diyince herkes çoçuk buyutuyo biri mi lazım diyo bugün sinir oldum eşime ayy neymiş arkadaşıyla pese gidecekmiş sosyal aktivitesi yokmuş zaten benim neyim varsa komşuya gitmem akrabaya gitmem haftada bir bazen iki annemlere giderim batıyo beyimize gidincede ayy sokakta gezmeyi bile özlemişim hamileyken çıkamadım dogsu çıkamadım geçen markete 10 dk yuruyup gidik geldik kardeşimle akşam ustu nefes aldığını hissettim sanki kv benim annem değil ya kendin git demi kendi pese gitsin ben annesiyle oturuyum zaten her defasında bir laf dokundurur patavatsız onun dedikleri kimseye dokunmazmış bide öyle der karşındakiler insanlığından sana bişi demiyo be kadın zaten bişi dersemde heçen yapıştırı cevabı altta kalmaz...ayy ne konuluyorum bu aralar kusura bakmayın ya

Canim kusura bakma ama esin cok acimasiz. Yardimci olmak lazim. Ben diyorum esime simdi nasil davranirsan 2. Cocuk icin benimde yaklasimim ona gore olacak diye

Ay canım çok sağol yaa, mama vermediğim için su vermek istemedim hiç. Evet benimkide akıtıyor çoğu emmesinde, bazen mememi zor veriyorum. Acıkmadı heralde die düşünmeye başlamıştm çünki istisnasız ne zamn versem alırdı. Demek canı yanıyormş zavallımın :KK42:bundan sonra verip gözlemliim baklım
Ver canım bir bak bakalım. Tabi yavrucuğun dili acıdığı ya da kaşındığı için almak istemezmiş meme. Sonuçları haber verirsin inşallah iyileşir miniğin.

Ver canım bir bak bakalım. Tabi yavrucuğun dili acıdığı ya da kaşındığı için almak istemezmiş meme. Sonuçları haber verirsin inşallah iyileşir miniğin.
Sağol canım inşş :dua: biraz önce emzirdim bi kaşık su verdm sonra karbonatlı suyla silmeye calıştım o emdi ben hafif bastırdım, beze tüy geldi resmen. Dilinin üzerindeki siyahlıklar sanırım elbise tozları gibi bişey...yapışmış sanki dilinin üzerine ya çok ilginç.

Bizde oda hazırlamıştık kızıma diyordum 6.ayda yatar yatağında diye ama şimdiden anne yanı yataklardan araştırmaya başladım :) burayı eşime de okutmak istiyorum ben tekim diye düşünüyor :KK70: Meğer bütün anneler böyleymiş...Doğumda bile doktorumun işine o kadar müdahale ettim ki adamcağız huyumu bildiğinden ses çıkarmadı hep telkin etti :) bırakın ben çıkarırım bebeği dememden korktu...
Sonradan ayırmak zor oluyormuş ben de çok pişman oldum anne yanı yataklardan almadığıma en azından 6 ay kuzumla birlikte yatmış olurdum. Gerçi muhtemelen o 6ay 1 yaşa kadar gidecek ama en geç 1 yaşta ayırırım yoksa 10 yaşında olup da hala yanımıza gelen, odasından korkan bir kızım olsun istemiyorum:KK70: yani aslında kızım için değil benim için zorlu olacak ayrılmak.
Benim eşim beni annemlere ve doktora şikayet ederdi. Yine internete baktı anksiyetesini tetikledi diye. Doktor bir tanıdık kızmıştı artık madem internette kendine teşhis koyuyorsun neden doktora gidiyorsun, insan bildiği konuyu araştırır demekki sen de biliyorsun araştırıyorsun ihtiyacın yok doktora diye :rolleyes:

Sağol canım inşş :dua: biraz önce emzirdim bi kaşık su verdm sonra karbonatlı suyla silmeye calıştım o emdi ben hafif bastırdım, beze tüy geldi resmen. Dilinin üzerindeki siyahlıklar sanırım elbise tozları gibi bişey...yapışmış sanki dilinin üzerine ya çok ilginç.
Ah kıyamam yaa :( çok da zorlama canım karbonatlı suyla mideleri bulanıveriyor hemen. Yarına rahatlar küçüğün muhtemelen. Bahsettiğim arkadaşın da öyle olmuştu.

Ne güzel. ben de kızım odasını benimsesin istiyorum, korkmasın, kimseye de bağımlı olmasın, özelini bilsin.
İyi oluyo alışması bana korkar yatırma küçük çoçuk falan diyorlardı ama dinlemedim kimseyi iyi de yapmışım

Kızlar bizim pamukçuk problemimiz var, dr ilaç verdi 18 gündür kullanıyorum ama geçmedi siyahlaştı hatta orta kısmları
sizin bir tavsiyenz var mı? Ya da önereceğiniz bir ilaç.
Bu arada hiç su içirmiyorum ben kızıma, içirmek işe yarar mı pamukçuğun geçmesinde?
Hatırldıgım kadarıyla temiz bir tulbentle karbonatlı suya batırıp siliyordum ilk kızımda

Biz 48 günlüğüz tırnakları 40.gün kestim eldivenleri çıkardım ama elleri buz gibi oldu giydirdm o yüzden. Ki ayakları ve poposu da hep soğuk bana çekmiş :KK70: çift taban çorap giydiryorum
Aynen bizimki bu gibi oluyo hemen ya
Canim kusura bakma ama esin cok acimasiz. Yardimci olmak lazim. Ben diyorum esime simdi nasil davranirsan 2. Cocuk icin benimde yaklasimim ona gore olacak diye
Ya aslında kotu değildir de bazen beni deli ediyo işte iş yaparken falan veriyorum eline bakar ne istersek hemen alınır ablamızla oynar falan da bazen çekilmez oluyo

Ya aslında kotu değildir de bazen beni deli ediyo işte iş yaparken falan veriyorum eline bakar ne istersek hemen alınır ablamızla oynar falan da bazen çekilmez oluyo

canim inan hepsine arada bir haller oluyor. Ben isi piskinlige vurdum eve geldimi veriyorum kucagina

canim inan hepsine arada bir haller oluyor. Ben isi piskinlige vurdum eve geldimi veriyorum kucagina
Aynen ya en iyisi piskinlik yapmak uste cikmak simdi gene deli etti uzak bi yerdeki evlere bak diyi diyorum orayla bura arasinda fark yok Yakin istiyorum diye AMA anlamiyooo ayyy ayy rabbim onsallah annemlere Yakin bit yerden almanizi nasip eder Doyle uygin bi yet cikarda

:işsiz::işsiz::işsiz:Ben ankarada yaşıyorum burda kimsem yok malesef:110: iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bi akrabanın olması iyi olurdu galiba zor zamanlarda yardıma gelecek. Ben tek bakıyorum bebişime eşim akşam geliyor ne kadar baksada yorgunluğumu atamıyorum o yüzden eşime annemin yanına gitmek istediğimi söyledim bi on günlük bu seferde çocuguma dayanamam diyor eşim ama gidicem kararlıyım dinlenmem lazım :anne: sizleri okuyunca da iyiki iki tarafta yanımda değil dedim bu sefer arada kalmak daha da yoracaktı eminim

Ah kıyamam yaa :KK43: çok da zorlama canım karbonatlı suyla mideleri bulanıveriyor hemen. Yarına rahatlar küçüğün muhtemelen. Bahsettiğim arkadaşın da öyle olmuştu.
Umarım canım inş çok sağol, zaten kıyamadığmdan çok ileri gidemiyorum canım yaa yawas yawas yapcam artık bilgilendirirm canım

Eklentiler

• IMG_3268.PNG
    IMG_3268.PNG
    196,3 KB · Görüntüleme: 75
Bebişimin beşiğine oyuncak astım peluş küçk bi tane gözlerini alamadı o sallandıkça agulamaya başladı :KK48: biran önce oyun halısı almak istiyorum kızlar tavsiyeniz var mı? Bondigo Serüven Ormanı var dikkatimi çekti hemde uygun alan var mı acaba?

Bebişimin beşiğine oyuncak astım peluş küçk bi tane gözlerini alamadı o sallandıkça agulamaya başladı :KK48: biran önce oyun halısı almak istiyorum kızlar tavsiyeniz var mı? Bondigo Serüven Ormanı var dikkatimi çekti hemde uygun alan var mı acaba?
Bende oyun halısı istiyorum hem uygun hem güzel bişey top havuzu olan da hoşuma gitti ayak kısmında müzik olanda

Kızlar ıyı aksamlar ıkı ıc gundur sag gogsum agrıodu ama adet geldıgı ıcın onemsememıstım ondandır dıe bugun yemekte elımı bı attım hem sag gogsum sıcak hemde alt tarafta sertlık var yanlar ve ustler yumusak cumartesı aksm ustunden bugun sabah kdrda atesım bı cıktı bı dustu gece bı sırılsıklam terledım bı usudum heryerım agrıdn kırılıyodu denk mı geldı nedır blmıorum ama hastalanck bse olmadı hep ewdeydm yanı sızce bu ndır ? Randevu aldım dr gtcem

Canım mastit olabilir mi doktorum beni Doğumdan sonra uyarmıştı bu konuda...ateşlenirsen ve göğüslerinde ateşli sertlik olursa haber ver diye...
Kızlar ıyı aksamlar ıkı ıc gundur sag gogsum agrıodu ama adet geldıgı ıcın onemsememıstım ondandır dıe bugun yemekte elımı bı attım hem sag gogsum sıcak hemde alt tarafta sertlık var yanlar ve ustler yumusak cumartesı aksm ustunden bugun sabah kdrda atesım bı cıktı bı dustu gece bı sırılsıklam terledım bı usudum heryerım agrıdn kırılıyodu denk mı geldı nedır blmıorum ama hastalanck bse olmadı hep ewdeydm yanı sızce bu ndır ? Randevu aldım dr gtcem

daha cok erken olmasın bence zaten bebegın ıkı sene emsın.benımkı 16 aylıktı hamıle kaldım cok emzıremedım ama sımdı beraber emıyolar valla ayrım yapamıyorum ıkısıde alsın bu beyaz kanı :)) o kadar kı kıymettlı.sımdide bı kez korunmadı esım o derece benı özlemiş.:):):):)alla vere hamıle kalmam ertesı gun hapı da aldım
Aynen canım en azından sütten kesene kadar beklemeli Yen'i bir Bebek için ;)

Ne güzel kaderinde varmış anne olmak:) az önce de eşim diyor ki neden kızımızın dolu dolu keyfini çıkarmadan tekrar bebek diyorsun sana ihtiyacı olan zamanda doğum yaparsan yazık olmaz mı kızımıza. O da haklı aslında ama en büyük şansımız öğretmen olmamız:KK66:

Valla ben dinlemiyorum büyükleri kafama göre takılıyorum:halay: zaten bana çok yakın değiller, söylediklerine he he diyip geçiyorum nasılsa yapsam da yapmasam da görmüyorlar :KK30:

Canım atak tablosuna birkaç kere baktım ama şimdiye kadar kızımda hiçbirini yaşamadım desem yeridir. Bakıp kendini strese sokma:KK66:

Benim kızım da şapkadan nefret ediyor hele kayıp da gözlerini kapattı mı kıyamet kopuyordu. Şimdi dışarı çıkarken de şapka taktırmıyor ama kalın saç bantlarına bir şey demiyor ben de bantla kulaklarını kapatıp kafasına kapuşon geçiriyorum.:KK200:
Evet ama evlada doyulmaz kiiiii ;) biz de büyüklerden ayrıldık hemen kendi kafamıza göre takılmaya başladık canım :D

Back