2016 Aralık Anneleri

Hanımlar bnm kızım sürekli dilini dışarı çıkarıyor acıkıyor diye düşündüm ama karnını doyurduktan sonra yine yapıyor sizde varmı böyle bi durum? Endişelenmeli miyim?

Ay kuzum ya ne fenaymis seninkiler.Bence biraz sert gözükmen lazım diyesim geliyor ama seni de anlıyorum eşini seviyorsun ama öyle yaparsan senden sogur diye de korkuyorsun ben de öyle hissederdim sanırım. Bol bol dua et canım Allaha havale et eşine yakın ol onlar ne yaparsa yapsın.

Ayy dayan yuregimi izledim annesi gelince çocuğun oturup ağladım rabbim bizi annelerimizsi. Evlatlarımızı da bizsiz bırakmasın inşallah....
Kızıma daha da çok sarıldım rabbim evlatlarımızda sınamasın sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

3600 doğmuştu canım.

Hanımlar bnm kızım sürekli dilini dışarı çıkarıyor acıkıyor diye düşündüm ama karnını doyurduktan sonra yine yapıyor sizde varmı böyle bi durum? Endişelenmeli miyim?
Benim kızım çok emdiğinde yatırdığım zaman çıkarıyo rahatsız oluyo gibi. Zaten sonra fazla geleni kusuyo. kusacağı zaman çıkarıyo yani sadece.

Kızlar bi akıl verin lütfen tükendim kızım akşamları uyumuyor nerdeyse 4 e kadar açıyor gözlerini uyumuyor koynuma alıyorum emem veriyorum emzik işe yaramıyor esniyor ama uykuya dalamıyor perişan oldum ne yapabilirim bu arada bügün 40 günlük olduk

Geçmiş olsun diyim canım o zaman. Ben de aynı şekilde kaybetmiş olurum geç kalırız ama kızım okula başlayana dek 2.yi düşünemem herhalde. Benimm bey bana bırakıyor zamanlama işini bana kalsa da hemen olsun ama yatılı bakıcım da olsun ben de bakamıyorum bazen geri dönüyor kargocular

Biz e bebekten almıştık canım vardır muhtemelen

Slm kızlar bugün de ben doldum artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ev bakıyoruz kiralar çok yüksek bi miktarda birikmiş paramız var üstüne koyup alıcaz inşallah krediyle ama deli oluyorum artık korkuyorum kayınvaldeme yakın olup annemlere uzak olucaz diye ..

Ben devam edeyim içim boşalsın karar vermiyo bi yeni ama uzak bir evmi yakın eski evmi ben netten buldum 5 yıllık bakmadı 10 15 yıllık arkadaşı aradı bakalım diyo annesine yakın bana ters işim olsa misafir olsa gelen annemler sonuçta ablamda araba var ama hamile şimdi zor geliyolar zaten o zaman hiç gelemezler off offf hayırlısıyla anneme yakın ev olur inşallah

Canim insallah annene yakin olsun. Ben k.valideye yakinim mesafe koydugum halde cok zor

Bu arada eşim de düşünmüş taşınmış karar vermiş. Artık hickimseye karismicakmis aramızi düzeltmeye calismicakmis. Herkesin hataları varmış. Hep kendisi uzuluomus kimseyi mutlu etmeye calismicakmis artik

Yemin etmiş görümcem kötü niyetle atmadim die.ben çok tükendim.eşim arkamda durmuo herkesi mutlu etmek istio

Evlenmeden önce nişanlıyken kredi çektik ev aldık...eşimin ailesine yakın bir yerden...benim ailem de kızım benim 2 tane daha kızım var ama onların Yok sen onlara yakın ol dediler...şu an hayattaki en büyük pişmanlığım...gelmezler ilgilenmezler geldiklerinde de ortalık karıştırırlar..telefonla oğullarına akıl verip doldurup bana gönderirler...ayrıca işe başladığımda annem bakacak kızıma ama 25 km bana...kara kara düşünüyorum ben ne kadar büyük hata yaptım nasıl çıkacağım bu işin içinden diye...arabam var ama çözül değil ki her gün çocuğumu soğukta çıkaracağım evden soğukta getireceğim tekrar...herşeyi düşün...kimi kayınvalideler var annelerle yarışır onlara da helal olsun diyorum zaten...en doğrusunu sen bilirsin...

Hanımlar ya tuhaf olcak ama size birşey sorcam bebeğim 71 günlük oldu 2 -3 gündür acayip huysuz sürekli diliyle dudağını dışarı itiyor acıkıyor diye yapıyor sanıyordum ama ondan değil galiba emzirdikten sonra da yapıyor bide çok sık elini ağzına alır oldu eldiveni ıslanıyor resmen ne giyse onu ağzına almaya çalışıyor. Şimdi sorum şu bu diş çıkarma belirtisi olabilir mi bu kadar erken diş çıkarma belirtisi gösterir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…