How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Aralık Anneleri

Bu arada günaydın anneler...
Ben gene uykusuz küçük uyuyo büyük acıktım diye kaldırdı yese de içime dert olmasa zorlaya zorlaya azcık veririm hep

Bizim daha aşıya çok zamanımız var ama aklımda bulunsun mutlaka öncesinde banyo yaptırayım. Benim oğlan ilk ağ tartısında 5800 çıktı ama şimdi 6 yı baya geçti galiba Çünkğ çok ağır zor taşıyorum valla sağ kolum bugün tutmuyor bile :) iki çocuğun derdi hiç bitmiyor ama bazı zamanlar geliyor ki gözlerimden kalpler çıkarak izliyorum evi :) oğlumun gülücükleri kızımın yaptığı güsel seyler derken hep şükrediyorum.5-6 gün önce görümcem Doğum yaptı. Yazık öyle zor oldu ki Doğumu. Dikili tekrarlandı falan hepsi bir yana bebeği hiç susmadan ağlıyor ya ne tavsiye vereceğimi şaşırdım valla

Canım kızım 46 günlük 2 gündür dikkatini çekiyor farkındayım parlak renkli nesneler...biz çok güzel zaman geçirmeye başladık oyun halısında ilgiyle izliyor yukarıdaki oyuncakları..evet e Bebekte indirim vardı oradan inceleyebilirsin...

Sen oyun halisi aldinmi? Hangisini tavsiye edersin? Kac dk oyun halisi dikkatini cekiyor acaba?

Bizde bugün gidice igneye ama ben unuttun yukamayı şimdi senin yazdığını görünce aklıma geldi ben tek başıma yıkayamıyorum ya kalacak artık banyomuz napalım...maşallah r
tombişmiş bakalım bizimki ne kadar çıkacak ablamız mama yediği halde 600 gr anca alırdı 4200 doğması rağmen cılızdı bu biraz emiyo biraz mama bide kalça usg için gidicez bugün bide devlete gidelim dedim boşuna para vermeyelim diye ama aynı gün çekermi hiç bilmiyorum
Maşallah iyi doğmuş alt sınırın altına düşmedikçe takılma kiloya önemli olan sağlıklı olmaları

Evet ben kızım doğmadan önce almıştım arkadaşlarımın çocukları çok güzel vakit geçiriyorlardı...bizim oyun halımız aynı zamansa top havuzu da oluyor adı playgro ball playnest ekliyorum resmini de...şu an çok uzun süre değil tabii 10 dk falan..ama ilk koyduğumda 2 dk.idi...büyüdükçe dikkat süresi de artacaktır...
Sen oyun halisi aldinmi? Hangisini tavsiye edersin? Kac dk oyun halisi dikkatini cekiyor acaba?

Eklentiler

• IMG_2325.jpg
    IMG_2325.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_2326.jpg
    IMG_2326.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 44
Annem yanimdaydi kiskancliktan catlagi kadın. Eşimi çağırıp doldurdurup üstümuze saldilar.eşim annemin üstüne yürüdü kolumu sıktı sinirden gözü döndü. Sonra kaynana denen kadın çıkıp bana dioki aramiomusum sormuomusum oğluna annesini kotuluomusum.giyimim yüzünden onlara yakismiomusum falan filan çok doldum cnm ya.eşim şimdi Özür dilio sürekli ama bu kadin çok huzur kacirio

Malesef onlar gibi olamıyorum çok seviyorum eşimi.şimdi el üstünde tutuo bizi .artık siz onemlisiniz başkası değil falan dio bilmiyorum bi kere daha olursa kaldiramam zqten. Başka bi gelin olsa çekmez zaten bunları.da sessiz buldular beni işte. bundan sonra susmicam ama.yok allah korkusu vermemiş annem bana.kendisi Çarşaflı da.ben de açığım ama normal yani aşırı değil. Ki kime ne.kocam beni bole almış.annen seni el bebek gül bebek yetistirmis dio kaynanammis çekmek zorundaymisim.kızı kaynanasindan cekiomus ama ses cikarmiomus.

Ben de söyledim huzurumuzu kaciriosun dedim oğlunu doldurup dedim.napsin kime anlatsinmis. Ben de onu kotuluomusum oğluna. Aralarını açmaya calisiomusum. Ona ne kadar iyi davranirsam oğlu da beni onemsermis.bi sıkıntım olursa ona solemeliymisim oğluna değil. Çok alingansin Duo her lafımi aliniosun dio.sürekli çünkü ortalikta namaz kılmayan akilsizdir açıklar şöle günahkar die dolasio bana solemiomus ama.alinmicakmisim.

Kızlar geçen bunları yazmıştım hatirlarsaniz dertlescek kimsem yok size yaziom. Gorumcem kocama cubbelinin videosunu atmış kadının kocasina hakları die.çalışmak bereketsizlik falan kadın calismaz hizmet eder erkeklerin yanına çıkmaz. .

görmezden gelin içiniz elvermesede. Hıhı tamm deyip geçiştirin hiç yorum yapmayın belki bıkarlar. Neden evlere mudahale olur ki ya ama kusura bkmayın arayı bulması gereken eşiniz. Dengeyi eşiniz kurmalı. Siz canınızı sıkmayın bebeğinize stres yüklemeyin. Allah yardımcınız olsun

Esim sormuş nie Attın die kasıtlı atmAdim demis watsap ta da sürekli bana gönderme yapio edep yahu bilmem ne die.ben bi huzur lütfen yazmıştım ona cevaben yazio sürekli. Ben nokta koyuyorum o da onu yapio

görmezden gelin içiniz elvermesede. Hıhı tamm deyip geçiştirin hiç yorum yapmayın belki bıkarlar. Neden evlere mudahale olur ki ya ama kusura bkmayın arayı bulması gereken eşiniz. Dengeyi eşiniz kurmalı. Siz canınızı sıkmayın bebeğinize stres yüklemeyin. Allah yardımcınız olsun
Yapmaya calisiom da eşime de guvenemiorum artık en kötüsü de Bu zaten

Biraz inatlaşmaya girmiş iş anlaşılan. Benmde görümcem var ama eşim ne kaynanama ne görümceme benle ilgili laf ettirir nede bana onlarla ilgili laf ettirir. Siz görmezlikten gelince daha da sinir olurlar siz eşinize iyi olun onu kendinize bağlayın huzurunuzu kendi içinizde kurun eminim onlar hasetlikten kudurur bakarlarki öyle yaptıkları halde siz mutlusunuz takmıyosunız bırakırlar heralde. Ne düşkünler oğullarına ya bırakın mutlu olsun yuvasında

Huzurumuzu bozmaya mı çalışıyorsunuz,birbirimizden soğuyalım mı boşanma kararı alsak mutlu mu olacaksınız desen anlarlar mı sanmıyorum. Eminim herkesin hayatında böyle boş konuşan gereksiz yalakalar var.

Huzurumuzu bozmaya mı çalışıyorsunuz,birbirimizden soğuyalım mı boşanma kararı alsak mutlu mu olacaksınız desen anlarlar mı sanmıyorum. Eminim herkesin hayatında böyle boş konuşan gereksiz yalakalar var.
Söyledim annesine o da bana dio bizle ne kadar iyi gecinirsen kocanlada iyi olursun dio

Allahım ya al oğlunu tepe tepe kullan diyeceksin aslında bunlarınki evlat sevgisi değil hasetlik resmen. Çocuğunuz bu kötü ortamda büyümez inşallah bi çözüme ulaşır. Eğer baktınız olmuyor eşinizi siz tehdit edeceksiniz ya ailen bize karışmıcak yada çocuğun ve benden ayrı kalacaksın diye ne diyim böyle konusmak istemiyrm aslında ama bazen erkeklerde bunu hakediyor

Canım 11 gibi yine huysuzlandı ve bu sefer sakinleştiremedim. Ateşi yoktu ama ağrısı var muhtemelen diye calpol verdim bir çay kaşığı. Şurubu içtikten 10 dk sonra durdu ağlaması 1 gibi de uyudu. Şükür şimdiye kadar bir sıkıntısı olmadı.
Ben de ilkokuldayım:) yani o koskoca hafta içinde 2 saatlik ingilizce dersinde çırpınmanın yanısıra haftada 40+40 dakikayla çocuklara kraliyet ingilizcesinin öğretilemeyeceğini etraftakilere anlatmaya çalışırken dilinde tüy bitenlerdenim:KK66:
Bugüne kadar pek farkında olduğunu düşünmüyordum ama akşam huysuzlanmadan önce yüzündeki organları dokunarak önce Türkçe sonra ingilizce söyledim. Türkçe söylerken değil ama ingilizce söylerken çok şaşırdı ve güldü kuzum benim. Zaten sürekli ingilizce şarkı açıp dans ediyoruz şarkının sözlerini ben söylüyorum kulağına:KK76: ufak ufak başladık bakalım sonuç alabilecek miyim merak ediyorum:KK66:
Kaç gündür giremedim canım biraz sıkıntı vardı aile içinde üzülünce sütüm de azaldı oğluşla uğraştım bayağı. Mamayı da reddetti. Bugün biraz toparladım daha iyi sütüm çok şükür.
Şurup iyi ki vermişsin canım gece sen de o da rahat etmişsinizdir :)
Aaah canım ah hepimizin kanayan yarası İngilizce eğitimine ayrılan süre.
Bu dönemlerde farkediyorlar canım onun süresi vardı da unuttum belirli bir aya kadar farklı dil olduğunu kavrıyorlardı minikler :) ben de sürekli şarkılar dinletiyorum kulak alışsın diye :D

Back