Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kızım 46 günlük 2 gündür dikkatini çekiyor farkındayım parlak renkli nesneler...biz çok güzel zaman geçirmeye başladık oyun halısında ilgiyle izliyor yukarıdaki oyuncakları..evet e Bebekte indirim vardı oradan inceleyebilirsin...
Maşallah iyi doğmuş alt sınırın altına düşmedikçe takılma kiloya önemli olan sağlıklı olmalarıBizde bugün gidice igneye ama ben unuttun yukamayı şimdi senin yazdığını görünce aklıma geldi ben tek başıma yıkayamıyorum ya kalacak artık banyomuz napalım...maşallah r
tombişmiş bakalım bizimki ne kadar çıkacak ablamız mama yediği halde 600 gr anca alırdı 4200 doğması rağmen cılızdı bu biraz emiyo biraz mama bide kalça usg için gidicez bugün bide devlete gidelim dedim boşuna para vermeyelim diye ama aynı gün çekermi hiç bilmiyorum
Sen oyun halisi aldinmi? Hangisini tavsiye edersin? Kac dk oyun halisi dikkatini cekiyor acaba?
Kızlar çok bunaldim kaynanam yuzunden berbat bir lohusalik gecirdim
Annem yanimdaydi kiskancliktan catlagi kadın. Eşimi çağırıp doldurdurup üstümuze saldilar.eşim annemin üstüne yürüdü kolumu sıktı sinirden gözü döndü. Sonra kaynana denen kadın çıkıp bana dioki aramiomusum sormuomusum oğluna annesini kotuluomusum.giyimim yüzünden onlara yakismiomusum falan filan çok doldum cnm ya.eşim şimdi Özür dilio sürekli ama bu kadin çok huzur kacirio
Malesef onlar gibi olamıyorum çok seviyorum eşimi.şimdi el üstünde tutuo bizi .artık siz onemlisiniz başkası değil falan dio bilmiyorum bi kere daha olursa kaldiramam zqten. Başka bi gelin olsa çekmez zaten bunları.da sessiz buldular beni işte. bundan sonra susmicam ama.yok allah korkusu vermemiş annem bana.kendisi Çarşaflı da.ben de açığım ama normal yani aşırı değil. Ki kime ne.kocam beni bole almış.annen seni el bebek gül bebek yetistirmis dio kaynanammis çekmek zorundaymisim.kızı kaynanasindan cekiomus ama ses cikarmiomus.
Ben de söyledim huzurumuzu kaciriosun dedim oğlunu doldurup dedim.napsin kime anlatsinmis. Ben de onu kotuluomusum oğluna. Aralarını açmaya calisiomusum. Ona ne kadar iyi davranirsam oğlu da beni onemsermis.bi sıkıntım olursa ona solemeliymisim oğluna değil. Çok alingansin Duo her lafımi aliniosun dio.sürekli çünkü ortalikta namaz kılmayan akilsizdir açıklar şöle günahkar die dolasio bana solemiomus ama.alinmicakmisim.
Yapmaya calisiom da eşime de guvenemiorum artık en kötüsü de Bu zatengörmezden gelin içiniz elvermesede. Hıhı tamm deyip geçiştirin hiç yorum yapmayın belki bıkarlar. Neden evlere mudahale olur ki ya ama kusura bkmayın arayı bulması gereken eşiniz. Dengeyi eşiniz kurmalı. Siz canınızı sıkmayın bebeğinize stres yüklemeyin. Allah yardımcınız olsun
Söyledim annesine o da bana dio bizle ne kadar iyi gecinirsen kocanlada iyi olursun dioHuzurumuzu bozmaya mı çalışıyorsunuz,birbirimizden soğuyalım mı boşanma kararı alsak mutlu mu olacaksınız desen anlarlar mı sanmıyorum. Eminim herkesin hayatında böyle boş konuşan gereksiz yalakalar var.
Kaç gündür giremedim canım biraz sıkıntı vardı aile içinde üzülünce sütüm de azaldı oğluşla uğraştım bayağı. Mamayı da reddetti. Bugün biraz toparladım daha iyi sütüm çok şükür.Canım 11 gibi yine huysuzlandı ve bu sefer sakinleştiremedim. Ateşi yoktu ama ağrısı var muhtemelen diye calpol verdim bir çay kaşığı. Şurubu içtikten 10 dk sonra durdu ağlaması 1 gibi de uyudu. Şükür şimdiye kadar bir sıkıntısı olmadı.
Ben de ilkokuldayım:) yani o koskoca hafta içinde 2 saatlik ingilizce dersinde çırpınmanın yanısıra haftada 40+40 dakikayla çocuklara kraliyet ingilizcesinin öğretilemeyeceğini etraftakilere anlatmaya çalışırken dilinde tüy bitenlerdenim
Bugüne kadar pek farkında olduğunu düşünmüyordum ama akşam huysuzlanmadan önce yüzündeki organları dokunarak önce Türkçe sonra ingilizce söyledim. Türkçe söylerken değil ama ingilizce söylerken çok şaşırdı ve güldü kuzum benim. Zaten sürekli ingilizce şarkı açıp dans ediyoruz şarkının sözlerini ben söylüyorum kulağına ufak ufak başladık bakalım sonuç alabilecek miyim merak ediyorum