Evet buhar makinası akciğerlere zarar veriyormuş şaşırıp kaldık gece 5 kere kaloriferin üzerindeki ıslak bezleri değiştiriyorum...nem ölçer aldım %40 un üzerinde olsun dediler çıkaramıyorum gece bir bakıyorum uyanınca kızım %27 oda değiştireceğim artık çare olur belki...Aynen benmde öyle nefes alamayınca öksürüyor bi korkuyla kalkıyorum yan çeviriyorum bu sefer telaştan kolu çıkıcak bigün çevireyim derken Allah korusun. Nemsiz oda dediler buhar makinesi aldık bu sefer onuda önermiyoruz diyolar ee bişey söyleyin onu yapalım yani. Burun delikleri küçük ondan hırıltı oluyor diye otrivine damla verdi 3 gün kullandık ki bebeklere önerilmiyor oda fayda etmedi malesef
Ben görmedim o yazıları ama şimdiye kadar 5 farklı doktor kontrol etti kızımı hatta sarılık için yattığımız hastanede kan testinden idrar testine her şeyi yapıldı her yerine ve tüm değerine bakıldı. Gaz sancısı da kusma yapabiliyormuş belki ondan olmuştur canım ama sen yine de doktorunu ara istersen.
Canım sanıyorum gece yazmışlardı Yen'i okudum çünkü...kusma şeklinde değil ama nefessiz kalıyor ve sonra hırsla ağlarken burnundan çıkıyor sütler...kontrolümüze de 3 hafta var daha geçen hafta muayene olmuştuk..evet arayacağım devam ederse bu şekilde...kalça çıkıklığı ultrasonu yapıldı mı size peki?
Anladım canım durumlar farklıymış benim ufaklık kusuyordu. Bir kere mi oldu şimdiye kadar? Öyleyse bence izlemeye al canım miniğini tekrarlarsa ararsın doktorunu.Evet buhar makinası akciğerlere zarar veriyormuş şaşırıp kaldık gece 5 kere kaloriferin üzerindeki ıslak bezleri değiştiriyorum...nem ölçer aldım %40 un üzerinde olsun dediler çıkaramıyorum gece bir bakıyorum uyanınca kızım %27 oda değiştireceğim artık çare olur belki...
Anladım canım durumlar farklıymış benim ufaklık kusuyordu. Bir kere mi oldu şimdiye kadar? Öyleyse bence izlemeye al canım miniğini tekrarlarsa ararsın doktorunu.
Bize Kalça ultrasonu yapıldı canım bir şey çıkmadı şükürsize yapıldı mı?
Sevindim canım en azından için rahat ettiİki kere oldu takipteyiz şimdilik arkadaşımın eşi doktor ona sordum sıkıntı değil akciğerler olsa ateş yapar dedi biraz da olsa içim rahatladı...bize 2.ayda yapacağız dedi doktor merak ediyorum zor bir işlem mi Bebek çırılçıplak mı kalıyor ultrason çekilirken?
canim uyanmasinin nedeni oksijen yetersizliginden.. hirilti yuzunden nefes alimi zorlasiyor benim bebegime oksijen takviye ve buharla ilac verdilr gecti bilmiyorum belcikada cok onemsiyorlarBiizm doktorlar önemsemiyor mu yoksa işlerine mi gelmiyor anlamıyorum sinir oluyorum çocuk hırıl hırıl uykusundan uyanıyor nefes alırken o hırıltıya
kulak cubuguna zeytinyağı sürüp poposunu uyarn ise yariyorGünde en az 2 kere kaka yapan kızım 2 gündür kaka yapmıyor ve sıkıntısı var. Az önce yarım çay kaşığı zeytinyağı verip 2 çay kaşığı da su verdim hala yapmadı kakasını. Zeytinyağı veren arkadaşlar nasıl verdiniz ve ne zaman yaptı kakasını bebişleriniz?
canim uyanmasinin nedeni oksijen yetersizliginden.. hirilti yuzunden nefes alimi zorlasiyor benim bebegime oksijen takviye ve buharla ilac verdilr gecti bilmiyorum belcikada cok onemsiyorlar
eğer aglamiyorsa hiçbirşey olmamıştır.Kızlar bebeğim eşimin kucağında kendini geriye doğru attı boynu yana doğru dönüktü tuttum ama korkuyorum birşey olmuş mudur diye çok ağladı bende onunla ağladım...ne yapabilirim?
Onu da yaptım canım işe yaramadı. Bekliyorum hala kakasını yapmasını.kulak cubuguna zeytinyağı sürüp poposunu uyarn ise yariyor
Biizm hep tıkalı burun sabah akşam. Uyutuyorum yatırıyorum 10 dakka sonra hırıltısına uyanıyor tabi bende dinlenemiyorum sütüm gelmiyor bu seferde. Zeytinyağı bende veriyyorum arada bir çay kaşığı zeytinyağına biraz sütümü damlatıp veriyorum
:) Şimdi anlatamıyorlar ama dertlerini çözünce gerekeni yapıyoruz. Derdini anlatınca muhalefetde başlıyor. Ateşine bakayım oğlum diyorum itdemiyom, bunu bana yapamazsınBana anne sütü damlat dedi çevremdekiler damlatıyorum otribebehle çekiyorum ama sanki bi tıkanıklık var o alınsa rahatlıcak gibi. Yazık yavrucaklarımıza ya bi an önce kendilerini anlatabilecek seviyeye gelseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?