• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar.biz 43 günlük olduk.
Daha önce de yazmıştım Apandistim patladığı için ameliyat olmuştum bugün dikişler alındı.
sağlıklı olduğumuz her gün için Çok şükretmemiz lazım. Annem tekrar geldi yanıma yirmi gündür bakıyor bize. ama bir kaç güne gidecek. Evde bebeğimle yalnız kalcam. Biraz korkuyorum kızlar. Siz de mi tek kalıyorsnz. Vaktiniz nasıl geçiyor. Eşim akşam gelene kadar birşeyler yapabilir miyim bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ay o tekmeleri nasıl özledim bennn :)) kızlara cilve yakışıyor çok tatlı oluyorlar :) benimki de hareketli ama erkek ağırlığı var gibi :KK66: bir tek bana ve babasına ses çıkarıyor gülüyor :KK70: valla şu an en ufak boşlukta iş yapıyoruz telefonu elimize almamız çok zor :p kayınvalidemlerde ilk torun olunca onlar da çok arıyor görmek istiyorlar sürekli genelde müsaitsek keyfimiz yerindeyse engel olmuyorum unutmasın onları diye canım. Ama müsait değilsek de bazen açıyorum ortamı görüp kapatıyorlar :)
Ben de özledim valla tekmeleri. Bizimki beğendiğine pas veriyor beğenmediyse görmemezlikten geliyor:)
valla sadece kızım olsun kimse olmasın istiyorum. Zaten tüm ilgim kızımda kimseyi görecek halim yok;)

Canım bizde 35 günlüğüz annem dün gitti ben önce ağlama krizine girdim ben nasıl yapacağım diye ama bugün çok şükür sıkıntısız atlattım Rabb'im yardımcı oldu...vakit nasıl geçti anlamadım bile kızım uyuyunca yemek yaptım onun çamaşırlarını yıkadım sonra o uyandı emzir altını değiştir derken zaman nasıl geçti çözemedim...
Daha önce de yazmıştım Apandistim patladığı için ameliyat olmuştum bugün dikişler alındı.
sağlıklı olduğumuz her gün için Çok şükretmemiz lazım. Annem tekrar geldi yanıma yirmi gündür bakıyor bize. ama bir kaç güne gidecek. Evde bebeğimle yalnız kalcam. Biraz korkuyorum kızlar. Siz de mi tek kalıyorsnz. Vaktiniz nasıl geçiyor. Eşim akşam gelene kadar birşeyler yapabilir miyim bilmiyorum.

Kızlar maltofer kan ilacı bende inanılmaz mide bulantısı yapıyor :( bu durumu yaşayan var mı yoksa benim alerjim falan mı var?

Gecmis olsun canim. Tek cocuk olunca kolaydi ama iki cocukla ben hicbirsey yapamiyorum :(

Gözünaydın canım :) biz de yalnızız evde sadece akşamları babamız oluyor o kadar bazen hiç bişi yapamıyorum yemek bile yiyemiyorum bütün gün oğlumla ilgileniyorum akşam babamız gelince babasına bırakıp yemek yapıyorum işlerimi hallediyorum canım. Ama bu her zaman olmuyor. Bazen uyuyor bir saat falan o uyuyunca yapabildiğimi yapıyorum yine :) çok yorulsam da mutluyum ben böyle ;)

Ben de özledim valla tekmeleri. Bizimki beğendiğine pas veriyor beğenmediyse görmemezlikten geliyor:)
valla sadece kızım olsun kimse olmasın istiyorum. Zaten tüm ilgim kızımda kimseyi görecek halim yok:KK66:
Akıllı kızın canım ;) aynen ben de öyleyim bütün ilgim oğlumda gözüm başka kimseyi görmüyor dünyada ikimiz varız sanki :D

Kizlar bebegine mama verenler kac olcek veriyisunuz acaba emzirdikten sonrami veriyosunuz.bebegimin doymadigini dusunuyorum bir aylik kontrolde 1 kilo 100 gram almisti ama bilmiyorum doymuyo bence yoksa uyurdu heralde

Akıllı kızın canım :KK66: aynen ben de öyleyim bütün ilgim oğlumda gözüm başka kimseyi görmüyor dünyada ikimiz varız sanki :KK70:
Ayy aynen valla dünyada ikimiziz sanki ya aşığım ben kızıma:KK200: diyorum ki bu kadar bile beklemeseymişim keşke:KK48:. Eşimi bile görmüyorum sanki sadece benim kızım;)

ayni durumlari bende yasiyorum. arkadaslarin onerilerini merakla bekliyorum. bu arada ben de sling almayi planliyorum bebegim 1 aylik. Surekli kucak istiyor. Hangi slingi kullaniyorsunuz, memnun musunuz?

Arkadaslar bircogunuzda ayni durum vardir bebegim kucagimda uyuyup orada kalmak istiyor. Gun icinde biraz aktif olmsk icin evde sling kullanmays baslamak istiyorum. E bebekten jokerden karsima ciksn herhangi birini alasim vardi bugun. Sling kullanan var mi aranizda? Tavsiyeniz var mi?

Kizlar acil yardimci olun bana lütfen. Bebegime prima premium care kullaniyorum ama her defasinda beline kadar sizdirma yapiyor cok korkuyorum hasta olacak diye. Hangi marka bezi denemeliyim sizce lütfen yardimci olun bana

Kizlar acil yardimci olun bana lütfen. Bebegime prima premium care kullaniyorum ama her defasinda beline kadar sizdirma yapiyor cok korkuyorum hasta olacak diye. Hangi marka bezi denemeliyim sizce lütfen yardimci olun bana
Numarasını büyüt bence benim oğlan 1 aylık3 numaraya geçiyoruz :)

Kızlar günaydın kızım 1 saat içerisinde 3 kez kaka yaptı sulu ve kucağımdayken bağırsaklarından sesler geliyor şu anda da ateşi 36.5 sizin bebeklerinizin normal vücut ısısı kaç oluyor..?

Kizlar bebegine mama verenler kac olcek veriyisunuz acaba emzirdikten sonrami veriyosunuz.bebegimin doymadigini dusunuyorum bir aylik kontrolde 1 kilo 100 gram almisti ama bilmiyorum doymuyo bence yoksa uyurdu heralde
ılk ay 1 kılo alması lazımmıs sızınkıde fazlasıyla almıs demekkı doyuyor

ben ılk gunden berı gece tek basıma takıldım annem bana 5 dkkalık yakınımda oturmasına ragmen ona hıc ıhtıyac duymadım tek basına kalınca yaparsn nıye yapamıcankı aksamda esıme devredıyorum cocugu ben uyuyorum

Merhabalar
ben cok girmiyorum, bugün bakayim dedim tesadüf bunu gördüm :)) Merak etmissin düsünmüssün cok tesekkür ederim :)
Ben yalniz oldugumdan cok zorlandim. Annem geri döndü kisa sürede. YAni bebegim 5 günlükken gitti annem. O günden sonra 1 ay esimle baktim. 2 haftadir da yalnizim. Zor oluyor. Bebegim hep beni yaninda istiyor. Ben karnimi zor doyuruyorum. Sütüm azalmasin diye ac kalmamaya calisiyorum ama hem yemek yapmak hem bebek falan cok zor.
Idare ediyorum ama cok sükür.

Kizlar sizlere bir sorum var. Gece bebegimi emziriyorum bazen emerken kaka yapiyor, sonra tekrar derin uykuya daliyor. Bu durumda altini degistirmek icin uykusunu böleyim mi?

Bir de uyaninca alt degistirirsem acken cok agliyor. Eger önce emzirirsem de memede uyuyakaliyor ve altini degistirmek icin uyandiriyorum ve tekrar uyutamiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz?

Bir de gündüz cok zor uykuya daliyor ve 1 saat falan uyuyor. Büyük insan gibi gün boyu uyanik kaliyor zorlamazsam. Siz nasil uyutuyorsunuz? Gün icinde uyursa ne kadar sürüyor uykusu? 2-3 saat boyunca uyumuyor hic gündüz. Doktor diyor ki en gec 2 saatte bir uyumasi lazim. Memede uyuyor ama 5 dakikada uyaniyor ve tekrar uyumuyor. :KK43:
Sling takarsam uyuyor ama sürekli slingle mi gezcem bilemedim :KK43:
benaksam onıkıye dgru degıstırıyorum sabaha kdr degıstırmıyorum cunku degıstırdıgım an gozlerı fal tası gıbı acılıyor sonra uyumasını bekle dur

Back