• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Doktorun tahlil yapmasını beklemenize gerek yok tunus caddesinde düzen laboratuvaru var orda 26 tl ye gaita tahlili yaptırın 2 saate çıkıyor sonuç biizmki en üst seviyede çıktı. Doktor bana kalsiyum ilacı verdi dişlerin çürür yoksa dedi İhmal etmeyin eğer varsa alerjisi gazdan daha çok rahatsız ediyor dediler

Peki bebeği götürmemize gerek var mı ben çok geriliyorum dışarı çıkarırken çok ayaz çünkü :( bezi götürsek olur mu acaba? Aslında her anne yaptırsa süper olur değil mi?
Doktorun tahlil yapmasını beklemenize gerek yok tunus caddesinde düzen laboratuvaru var orda 26 tl ye gaita tahlili yaptırın 2 saate çıkıyor sonuç biizmki en üst seviyede çıktı. Doktor bana kalsiyum ilacı verdi dişlerin çürür yoksa dedi İhmal etmeyin eğer varsa alerjisi gazdan daha çok rahatsız ediyor dediler

Bi kutuya gaitayı sıyırın koyun bez emiyormuş çünkü ben kaba koydum götürdüm. Örneği aldıktan 2 saat içinde götürmeniz gerek bebeği çıkarmayın boşuna 2 dakikalık iş için. Sabah kahvaltıda peynirsiz yapamazsın şimdi çocugum için yemiyorum yeterki o huzurlu olsun ben hergün makarna bulgur pilavına razıyım

Bi kutuya gaitayı sıyırın koyun bez emiyormuş çünkü ben kaba koydum götürdüm. Örneği aldıktan 2 saat içinde götürmeniz gerek bebeği çıkarmayın boşuna 2 dakikalık iş için. Sabah kahvaltıda peynirsiz yapamazsın şimdi çocugum için yemiyorum yeterki o huzurlu olsun ben hergün makarna bulgur pilavına razıyım
Aynen öyle o huzurlu sağlıklı olsun benim yediğimin ne önemi var ki...çok teşekkür ediyorum gerçekten Pazartesi ilk işim eşime bunu yaptırtmak olacak...zeytin ekmek yerim yeter ki o mutlu olsun...

Kizlar kizim sabah 10.30da uyandi 17ye kadar uyumadi, karni tok gazi yok alti temiz, hep emmek istiyor.memede uyukluyor sonra hemen uyaniyor. Bugun artk actim bi ninni koydum yanina ve wcye gittim. Baya agladi ciglik cigliga ama dondugumde uyuyakalmisti. Sizce boyle boyle uyku egitimi verilebilirmi

Aynen öyle o huzurlu sağlıklı olsun benim yediğimin ne önemi var ki...çok teşekkür ediyorum gerçekten Pazartesi ilk işim eşime bunu yaptırtmak olacak...zeytin ekmek yerim yeter ki o mutlu olsun...
Akşam 5 bucuga kadar götürebilirainiz cumartesi pazarda açık ayrıca. Öenmli değil ne demek birbirimize yardımcı olmak önemli olan

Kızlar böyle bişey buldum İngilizce ama bi Kösede bulunsun

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar böyle bişey buldum İngilizce ama bi Kösede bulunsun
Bu tarz şeyleri telefonumuzda bulundurmak gerekiyor. Allah korusun ne zaman ne olacağı belli olmaz.
ben bebekken bir gün anneannem banyodan sonra beni severken bir bakmış nefes almıyorum morarmaya başlamışım hemen annemi çağırmış. Annem soğukkanlılıkla parmağını boğazıma sokmuş ve küçük dilimi çekmiş. O anda ağlamaya başlamışım. Allah korusun benim başıma gelse annem kadar soğukkanlı olabilir miyim bilmiyorum ama inşallah kimsenin başına gelmez böyle durumlar.

Bir aylık aşısını oldu oğlum kilosu 5800 olmuş boyu da 57 cm. Ama aşı huysuzluk ağrı yaptı sanırım gece uyumadı doğru düzgün
. Eşimle nöbetleştik 11-3 aradı eşim 3-8 arası bendeydi. Arkadaşım gelecek kahvaltıya kafam dağılır biraz :)

Allah isteyen herkese versin bambaşka bir şeymiş evlat sevgisi gerçekten de :KK36: daha çok konuşmaya başladık kızımla o surat ifadeleri beni benden alıyor :KK200:
Amin gerçekten öyleymiş bambaşka bir aşk ❤️ :) biz de öyle eve gelenler laf istiyor bu diyor eşim de annesi sabahtan akşama kadar konuşuyor alıştırdı diyor :D bugün bir uygulama da bebeğinizi en çok geliştiren şey sizin sevginiz diyordu çok duygulandımmm

Ebebekte bugüne özel bebek bezlerinde indirim var. Baya uygun fiyata geliyor bezler:KK66: ihtiyacınız varsa bakın. Ben baya bir aldım.
Aslında gördüğümüz kampanyaları buradan paylaşsak ya :KK76:
Ben bezi bittiği için iki gün önce mecburen aldım ama şimdi yine sipariş verecem zaten hiç dayanmıyor :D bir de ben eczaneden pamuk alıp onunla temizliyordum oğlumun altını. Bu bezi alırken denk geldi hazır pamuklar varmış ilk defa gördüm :D ondan da sipariş verdim geldi açtım çok kullanışlı :)

Uzun bekleyiş sonrası kızım kakasını yaptı yalnız şunu fark ettim kızım benim kucağımda hiç kaka yapmadı çok uzun bir süredir yani yaptığını hatırlamıyorum bile. Kaynanam gelmişti duşa giricem diye onun kucağına verdim o ara yapmış dışında da hep babasının kucağında yapıyor. Acaba tesadüf mü yoksa kızımın psikolojik bir sarsıntısı mı oldu kucağımda bilemedim çünkü tüm gün birlikteyiz bazen yatırdığımda da yapıyor ama eşim gelip kucağına aldığında 2 kere yapıyor.
Canım zeytinyağı veriyor muydun sen?

Amin gerçekten öyleymiş bambaşka bir aşk ❤️ :) biz de öyle eve gelenler laf istiyor bu diyor eşim de annesi sabahtan akşama kadar konuşuyor alıştırdı diyor :KK70: bugün bir uygulama da bebeğinizi en çok geliştiren şey sizin sevginiz diyordu çok duygulandımmm
Aynen canım bana da diyorlar laf istiyor diye. Sürekli muhabbet halindeyiz kızımla:) zaten hamileyken de günaydınla başlar iyi gecelerle bitirirdim tüm gün napıyorsam anlatırdım ;)
Ben bezi bittiği için iki gün önce mecburen aldım ama şimdi yine sipariş verecem zaten hiç dayanmıyor :KK70: bir de ben eczaneden pamuk alıp onunla temizliyordum oğlumun altını. Bu bezi alırken denk geldi hazır pamuklar varmış ilk defa gördüm :KK70: ondan da sipariş verdim geldi açtım çok kullanışlı :)
Hemen bitiyor valla doğru bir de biz hala bize göre bir bez bulamadık hepsi sıkıntı yarattı tek tek deniyoruz hala ama huggies biraz daha iyi geldi ben de ondan stokladım :) ben normal pamuk kullanıyorum bazen de ıslak mendil.
Canım zeytinyağı veriyor muydun sen?
Normalde vermiyordum ilk kez verdim. Daha da vermeme gerek kalmadı;)
Primanın aktif Bebek bezi mi yoksa premium care mi daha iyi? İkisini de deneyen var mı anneler?
premium care kızımda fena pişik yaptı aktif bebek de inanılmaz çiş kaçırıyor bildiğin çocuğumun atletinib çıtçıtına kadar ıslaklık oluyor ve fena koku yapıyor. Hiç tavsiye etmem canım.

Aynen canım bana da diyorlar laf istiyor diye. Sürekli muhabbet halindeyiz kızımla:) zaten hamileyken de günaydınla başlar iyi gecelerle bitirirdim tüm gün napıyorsam anlatırdım :KK66:

Hemen bitiyor valla doğru bir de biz hala bize göre bir bez bulamadık hepsi sıkıntı yarattı tek tek deniyoruz hala ama huggies biraz daha iyi geldi ben de ondan stokladım :) ben normal pamuk kullanıyorum bazen de ıslak mendil.

Normalde vermiyordum ilk kez verdim. Daha da vermeme gerek kalmadı:KK66:

premium care kızımda fena pişik yaptı aktif bebek de inanılmaz çiş kaçırıyor bildiğin çocuğumun atletinib çıtçıtına kadar ıslaklık oluyor ve fena koku yapıyor. Hiç tavsiye etmem canım.
Ben hamileyken çalışıyordum sabahtan akşama kadar canım sürekli konuşma halindeydim şimdi de oğlum biriyle sohbet ederken çok güzel dinliyor uyuyor bile bazen :D kendisiyle çok konuşma imkanım olmadı ama şimdi konuştukça yeniden aşık oluyorum oğluşuma melekler öyle güzel gülüşleri var ki saf tertemizler yavrularımız :)
Bu hazır pamuk bayağı masraflı olacak gibi ben de devam ederim normal pamuğa kesin o daha ekonomik ;)
Ben şimdiye kadar premium care kullandım sorun yaşamadım hiç pişik olmadı şükür canım. Ama aktif Bebek daha ekonomikti ondan deneyim dedim ve 174 tane aldım umarım sorun yaşamam :D diğer bezlerden daha hiç denemedim ama primadan sonra Huggies diyorlar canım.

Ben de zeytinyağı iki gündür veriyorum az az. Bir de gaz için her gün yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon koyup içiyorum. Yalancı emziğe de alıştırdım sayılır iki gündür daha rahatız canım çok şükür ;) aman nazar değmesin :nazar:b:KK9::anne::KK200:

Aynen canım bana da diyorlar laf istiyor diye. Sürekli muhabbet halindeyiz kızımla:) zaten hamileyken de günaydınla başlar iyi gecelerle bitirirdim tüm gün napıyorsam anlatırdım :KK66:

Normalde vermiyordum ilk kez verdim. Daha da vermeme gerek kalmadı:KK66:

Canım ilk başta benim de oğlumda çiş kaçırma sorunu oldu kaka dışına çıktı ama ben gevşek bağlıyordum ondan oluyordu sonra sıkı bağladım şimdi sorun yaşamıyorum. Hatta gece 11 12 gibi altını alıyorum sabah 9 10 a kadar ellemiyorum hiç uyusun diye.

Ben hamileyken çalışıyordum sabahtan akşama kadar canım sürekli konuşma halindeydim şimdi de oğlum biriyle sohbet ederken çok güzel dinliyor uyuyor bile bazen :KK70: kendisiyle çok konuşma imkanım olmadı ama şimdi konuştukça yeniden aşık oluyorum oğluşuma melekler öyle güzel gülüşleri var ki saf tertemizler yavrularımız :)
Bu hazır pamuk bayağı masraflı olacak gibi ben de devam ederim normal pamuğa kesin o daha ekonomik :KK66:
Ben şimdiye kadar premium care kullandım sorun yaşamadım hiç pişik olmadı şükür canım. Ama aktif Bebek daha ekonomikti ondan deneyim dedim ve 174 tane aldım umarım sorun yaşamam :KK70: diğer bezlerden daha hiç denemedim ama primadan sonra Huggies diyorlar canım.

Ben de zeytinyağı iki gündür veriyorum az az. Bir de gaz için her gün yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon koyup içiyorum. Yalancı emziğe de alıştırdım sayılır iki gündür daha rahatız canım çok şükür :KK66: aman nazar değmesin :nazar:b:KK9::anne::KK200:
çiş kokusu yüzünden yarım saate bir değiştirmek Zorunda kalıyorum kızımın altını ve giysisine de sindi o koku:( bitmek üzere bez bir daha da almam :) bize yaramadı canım size yarar inşallah. Kullananı çok demekki herkeste olmuyor problem;)
Ben gaz için damla kullanıyorum baya rahatladı kızım hatta son 2-3 gündür gayet rahat çıkarmaya başladı. Yalancı emzik için çok uğraştım ama almadı kızım. Onun yerine ellerini emiyor daha tatlı geliyor elleri:))
Canım ilk başta benim de oğlumda çiş kaçırma sorunu oldu kaka dışına çıktı ama ben gevşek bağlıyordum ondan oluyordu sonra sıkı bağladım şimdi sorun yaşamıyorum. Hatta gece 11 12 gibi altını alıyorum sabah 9 10 a kadar ellemiyorum hiç uyusun diye.
Benim kızımda diğer bezlerde çiş kaçırma olmadı ama primada oldu. Belki bağlamayı beceremedim ama O kıyafetin ıslanma kısmı bezden geçip de ıslanıyordu canım yani sızma olamaz o.

Bir aylık aşısını oldu oğlum kilosu 5800 olmuş boyu da 57 cm. Ama aşı huysuzluk ağrı yaptı sanırım gece uyumadı doğru düzgün
. Eşimle nöbetleştik 11-3 aradı eşim 3-8 arası bendeydi. Arkadaşım gelecek kahvaltıya kafam dağılır biraz :)
Bende 1aylikken goturdum bebegim 5500 boyu da 60cm doktorumuz kilosunun biraz fazla oldugunu soyledi ben calistigim icin gunde bir kez 30cc mama veriyordum

Back