• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kizlar acil yardimci olun bana lütfen. Bebegime prima premium care kullaniyorum ama her defasinda beline kadar sizdirma yapiyor cok korkuyorum hasta olacak diye. Hangi marka bezi denemeliyim sizce lütfen yardimci olun bana
Bez küçük geliyordur. Bir numara büyüğü dene istersen

Ayy aynen valla dünyada ikimiziz sanki ya aşığım ben kızıma:KK200: diyorum ki bu kadar bile beklemeseymişim keşke:KK48:. Eşimi bile görmüyorum sanki sadece benim kızım:KK66:
Evlat sevgisi dolup taşıyor kalbimizde valla :D ay bir de her yerde diyemiyorum ben olan var olmayan var diye. Çok karşılaştım olmayanlarla. Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu sevgiden kafayı yiyoruz resmen :D eskiden eşimle evdeyken her şeyi konuşurduk şimdi o işteyken haberleşiyoruz evdeyken bütün ilgi oğlumuzda kimse duymasın diyorum :p görmeyenin bir oğlu olmuş derler falan :D
Hep diyorlardı eşinin sevgisinin önüne geçecek doğsun da bir diyorlardı valla öyleymiş kalbim oğlum için atıyor sanki :KK200::anne:

Kizlar bebegine mama verenler kac olcek veriyisunuz acaba emzirdikten sonrami veriyosunuz.bebegimin doymadigini dusunuyorum bir aylik kontrolde 1 kilo 100 gram almisti ama bilmiyorum doymuyo bence yoksa uyurdu heralde
Benim de öyleydi canım doymuyor gibiydi sürekli memede kalmak istiyordu. İlk ay 1 kilodan fazla kilo almıştı. 58 günlük olduk biz şimdi. Bir kaç gündür sanki düzene girdi emmesi.sütüm yeterli olunca karnı doyunca meme istemiyor fazla. Bol bol konuşuyorum seviyorum şarkı söylüyorum bu ara çok fazla ilgi istiyor. Artık anlıyor ilgilendiğimi. İlk aylarda tek huzurda ve güvende hissettikleri yer meme oluyormuş ben ondan olduğunu düşünüyorum bu durumun.

Hanımlar mrb benm kızım 60 günlük oldu bugun burnunda çok hırıltı var nefesi kesilşyor öksürüyor arada doktora götürdğm gecer diyo ama anne yüreği dayanmıyor işte serum fln sıkıyrm otri bebeyle çekiyorum ama sonuc olumsuz basına gelen var mı neler yapıyorsunuz? Birde laktoz alerjimiz cıktı sütlü birşey yeme diyorlar ama herşeydr nerdeyse süt var :(

Slm kızlar nasılsınız
Aklımda kalanları yazıyım biz bezde prima kullanıyoruz ama ilkindede degiştirmiştim uygun fiyatlı olsun diye arada molfix falan da kullanmıştık şimdi de ablamız a101 dekine geçti daha ucuz diye bide sadece geceleri takıyorum gundu kaçırmazsa soyluyo hoş arada söylemiyor salona işemiş sıpam ben fark edince söyledi kanepenşn arkasına yaptın diye
Ufaklık meme de durmak isterdi bu aralar kavga halinde memeyle ama biberonla da eskisi gibi içmiyo işeyince hemen değiştireyim istiyo ....

Hanımlar mrb benm kızım 60 günlük oldu bugun burnunda çok hırıltı var nefesi kesilşyor öksürüyor arada doktora götürdğm gecer diyo ama anne yüreği dayanmıyor işte serum fln sıkıyrm otri bebeyle çekiyorum ama sonuc olumsuz basına gelen var mı neler yapıyorsunuz? Birde laktoz alerjimiz cıktı sütlü birşey yeme diyorlar ama herşeydr nerdeyse süt var :KK43:
Canım bnm kızımda da hırıltı vardı. Emerken zorlanıyodu ve emme sırasında memeyi bırakıp hep kusuyodu. Gaz çıkarırken de kusuyodu balgamdan rahatsız olduğu için. Otribebeyle temizliyodum 2 dk sonra yine burnu doluyodu. Doktora götrdüm akciğerlere inmemiş ama takip et bol bol emzir içine sinmeyen bişy olursa hemen gel demişti. O gece yine emerken nefes alamadı morardı kustu götürdük hastaneye bronşiolit olmuş akciğerlere inmeye başlamış doktor yatırmam lazım dedi 10 gün yoğunbakımda kaldı. Şimdi yine bazen hırıltısı oluyo ama doktorum normal dedi. Burnundan sümüğü sarı renkli gelmiyosa ve öksürüğü yoksa korkma dedi.

Hanımlar mrb benm kızım 60 günlük oldu bugun burnunda çok hırıltı var nefesi kesilşyor öksürüyor arada doktora götürdğm gecer diyo ama anne yüreği dayanmıyor işte serum fln sıkıyrm otri bebeyle çekiyorum ama sonuc olumsuz basına gelen var mı neler yapıyorsunuz? Birde laktoz alerjimiz cıktı sütlü birşey yeme diyorlar ama herşeydr nerdeyse süt var :KK43:
Canım benim oğlum 32 günlük 10 gündür öyle. Çok fena tıkanıyor burnu kızım okuldan grip getirdi. Öksürük de var :/ serum fizyolojikle açıyorum burnunu günde bir belki çok zorda kalırsam da iki kere aspiratörle açıyorum. Çünkü bebekler ağızdan nefes almayı bilmiyorlar maalesef :/ doktora götürmedim şimdilik dayıma sordum burnunu nemli tut yıka sürekli dedi. Anne sütü antibiyotiktir diye bekliyorum bakalım inşallah iyi olurlar bir an önce

Canım merhaba benim kızım da 37 günlük 2 gün önce süt burnundan geldi mosmor oldu nefes alamadı çığlık çığlığa ne yapacağımı şaşırdım dün de aynısı oldu ve gece hiç uyumadık sürekli hırıltı ve burun tıkanıklığı :( otri bebeyi yapınca çok ağlıyor ama faydası Yok hala hırıltı...laktoz alerjisi nasıl çıktı peki?

Evlat sevgisi dolup taşıyor kalbimizde valla :KK70: ay bir de her yerde diyemiyorum ben olan var olmayan var diye. Çok karşılaştım olmayanlarla. Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu sevgiden kafayı yiyoruz resmen :KK70: eskiden eşimle evdeyken her şeyi konuşurduk şimdi o işteyken haberleşiyoruz evdeyken bütün ilgi oğlumuzda kimse duymasın diyorum :p görmeyenin bir oğlu olmuş derler falan :KK70:
Hep diyorlardı eşinin sevgisinin önüne geçecek doğsun da bir diyorlardı valla öyleymiş kalbim oğlum için atıyor sanki :KK200::anne:
Ben de arkadaşları çok kınardım; bu ne böyle yanımızda bile oturmuyor doğru düzgün, çocuk yapacak zaman mıydı, ay bebeği de sürekli ağlıyor nasıl dayanılır bu sese of pof derdim. Şu an benim tüm ilgim bebeğimin üstüne, arkadaşlara gidince uyumadığı zamanlar sürekli bebeğimle ilgileniyorum, daha önce yapsaymışım keşke diyorum ve kızımın ağlama sesi bile çok melodik ve güzel geliyor. Valla aynen kızımın sevgisi herkesin önüne geçti kimseyi bu kadar sevmedim ben:KK200::nazar:

Canım merhaba benim kızım da 37 günlük 2 gün önce süt burnundan geldi mosmor oldu nefes alamadı çığlık çığlığa ne yapacağımı şaşırdım dün de aynısı oldu ve gece hiç uyumadık sürekli hırıltı ve burun tıkanıklığı :KK43: otri bebeyi yapınca çok ağlıyor ama faydası Yok hala hırıltı...laktoz alerjisi nasıl çıktı peki?
Ben de 2 kere yaşadım aynısını. Kızımın ağzından burnundan kusmuk geldi gözleri döndü çok korktu fena ağladı sonra düzeldi. 1 aydır yaşamadık aynısını bir daha da yaşamayız umarım çok kötü oluyor yavrum, ben de panik oluyorum.

Arkadaslar yarin bebegim 7 haftalik oluyor.. sizin bebegin kac cc sut iciyor ? benim bebegim anca 90 cc mama yiyor 4 gun once hemsire gelip demisti ki yetiyormuki normalde 120 cc sut icmesi gerekir dedi.. denedim fazlasini geri cikartti? sizde durumlar nasil

Bana anne sütü damlat dedi çevremdekiler damlatıyorum otribebehle çekiyorum ama sanki bi tıkanıklık var o alınsa rahatlıcak gibi. Yazık yavrucaklarımıza ya bi an önce kendilerini anlatabilecek seviyeye gelseler ☹️

Doktor hızursuzluğu gazdan olmayabilir gaita tahlili yaptır dedi alerjisi olabilir diye yaptırdık pozitf çıktı

Ben de 2 kere yaşadım aynısını. Kızımın ağzından burnundan kusmuk geldi gözleri döndü çok korktu fena ağladı sonra düzeldi. 1 aydır yaşamadık aynısını bir daha da yaşamayız umarım çok kötü oluyor yavrum, ben de panik oluyorum.
Yavrum gözümün önünde 3 sn Mosmor oldu hık hık diyor dünyam yıkıldı çığlık attım resmen...eşim de bana kızdı sen elimi ayağıma dolaştırıyorsun diye...bizde bir daha yaşamayız inşallah burada yazılanları okuyunca da ürperdim bronşiolitden yoğun bakımda yatmış bir arkadaşın bebeği ya öyleyse geç kalmadan götürsek mi diye düşündüm...

Bana anne sütü damlat dedi çevremdekiler damlatıyorum otribebehle çekiyorum ama sanki bi tıkanıklık var o alınsa rahatlıcak gibi. Yazık yavrucaklarımıza ya bi an önce kendilerini anlatabilecek seviyeye gelseler ☹️

Zaten burnundan anne sütü geliyor genzine kaçırıyor sürekli emerken :( aynen bizim de öyle acaba ciğerlerine kaçtı mı diye telaş yapıyorum...

Merve hocam sizinle aynı zamnda gidiyordu gebeliğimiz sağ salim kucağımıza aldık sonunda Asıl stres doğduktan sonra başlıyormuş yakında ankaradaki tüm çocuk doktorlarına gidicem care bulunsun diye şu hırıltısına danki tüm doktorlar bu konuda bastan savuyorlar gibi

Merve hocam sizinle aynı zamnda gidiyordu gebeliğimiz sağ salim kucağımıza aldık sonunda Asıl stres doğduktan sonra başlıyormuş yakında ankaradaki tüm çocuk doktorlarına gidicem care bulunsun diye şu hırıltısına danki tüm doktorlar bu konuda bastan savuyorlar gibi

Evet bende sizi hatırladım Ankara'ya Yeni taşınmıştınız...çok şükür ki sağ Salim aldık kucağımıza ama karnımızdayken daha kolaymış sahip çıkmak :( benim doktorum da önemsemiyor serum fizyolojik yap ardından otri bebeyle çek diyor ama gece inliyor yavrum uyurken nefes alamıyor çünkü bugün perişan olduk başında bekledim tüm gece..

Aynen benmde öyle nefes alamayınca öksürüyor bi korkuyla kalkıyorum yan çeviriyorum bu sefer telaştan kolu çıkıcak bigün çevireyim derken Allah korusun. Nemsiz oda dediler buhar makinesi aldık bu sefer onuda önermiyoruz diyolar ee bişey söyleyin onu yapalım yani. Burun delikleri küçük ondan hırıltı oluyor diye otrivine damla verdi 3 gün kullandık ki bebeklere önerilmiyor oda fayda etmedi malesef

Yavrum gözümün önünde 3 sn Mosmor oldu hık hık diyor dünyam yıkıldı çığlık attım resmen...eşim de bana kızdı sen elimi ayağıma dolaştırıyorsun diye...bizde bir daha yaşamayız inşallah burada yazılanları okuyunca da ürperdim bronşiolitden yoğun bakımda yatmış bir arkadaşın bebeği ya öyleyse geç kalmadan götürsek mi diye düşündüm...
Ben görmedim o yazıları ama şimdiye kadar 5 farklı doktor kontrol etti kızımı hatta sarılık için yattığımız hastanede kan testinden idrar testine her şeyi yapıldı her yerine ve tüm değerine bakıldı. Gaz sancısı da kusma yapabiliyormuş belki ondan olmuştur canım ama sen yine de doktorunu ara istersen.

Arkadaslar yarin bebegim 7 haftalik oluyor.. sizin bebegin kac cc sut iciyor ? benim bebegim anca 90 cc mama yiyor 4 gun once hemsire gelip demisti ki yetiyormuki normalde 120 cc sut icmesi gerekir dedi.. denedim fazlasini geri cikartti? sizde durumlar nasil
Canım benim kızım 65 günlük çoğu zaman 80-90cc yetiyor ama çok uyuduysa ve acıktıysa 120ccyi soluksuz bitirip 1 saat sonra tekrar 40-50cc bitiriyor.

Back