- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
- 83
Evet buhar makinası akciğerlere zarar veriyormuş şaşırıp kaldık gece 5 kere kaloriferin üzerindeki ıslak bezleri değiştiriyorum...nem ölçer aldım %40 un üzerinde olsun dediler çıkaramıyorum gece bir bakıyorum uyanınca kızım %27 oda değiştireceğim artık çare olur belki...Aynen benmde öyle nefes alamayınca öksürüyor bi korkuyla kalkıyorum yan çeviriyorum bu sefer telaştan kolu çıkıcak bigün çevireyim derken Allah korusun. Nemsiz oda dediler buhar makinesi aldık bu sefer onuda önermiyoruz diyolar ee bişey söyleyin onu yapalım yani. Burun delikleri küçük ondan hırıltı oluyor diye otrivine damla verdi 3 gün kullandık ki bebeklere önerilmiyor oda fayda etmedi malesef
Ben görmedim o yazıları ama şimdiye kadar 5 farklı doktor kontrol etti kızımı hatta sarılık için yattığımız hastanede kan testinden idrar testine her şeyi yapıldı her yerine ve tüm değerine bakıldı. Gaz sancısı da kusma yapabiliyormuş belki ondan olmuştur canım ama sen yine de doktorunu ara istersen.
Canım sanıyorum gece yazmışlardı Yen'i okudum çünkü...kusma şeklinde değil ama nefessiz kalıyor ve sonra hırsla ağlarken burnundan çıkıyor sütler...kontrolümüze de 3 hafta var daha geçen hafta muayene olmuştuk..evet arayacağım devam ederse bu şekilde...kalça çıkıklığı ultrasonu yapıldı mı size peki?