Biz de çok severiz gezmeyi her haftasonu bir yerde olurduk ama bulantı ve kusmanın yoğun olduğu bir hamilelik geçirdiğim için tatile bile çıkamadık. Bu yaz gidemediğim Bozcaada hala içimde. İnşallah bu sene kızımla gidicez artık:)
Ben de müzik kanallarını açıyorum son ses hoplaya zıplaya emişiyoruz ve o halde öyle huzurlu uyuyor ki benim kız aksiyon seviyor diyorum. Ben artık anneme bir şey söylemiyorum kızıyor bana :) bu kadar endişe çok fazla çocuk mikroba maruz kalmazsa büyüdüğünde çok çekersin yeter diye ama kendimi alıkoyamıyorum endişeden.
Sıcak 1 koyu var yine deBozcaada mıııııııbizde bu yıl çok istedik ama gidemedik Cunda'ya gidelim dedik :) ama bu yaz benim de istediğim yerlerden gerçi Türkiye'nin en soğuk denizi kızımı korkarım denize sokmaya Bozcaada da benim kızım da aynen öyle bağıra bağıra seviyorum geçen gün açtı koca koca gözlerini "ben doğurdum annem seni bennn" diyorum bakıyor gözbebeğime...biliyorum ki ben huzurlu olunca o da huzurlu...
Sıcak 1 koyu var yine deçok seviyorum Bozcaadayı çok bakir ve rahat bir yer.
Ben de öpe koklaya ısıra ısıra seviyorum, çocuğu olmayan biri beni duymasa bari yazık valla.
evet önemli olan stres ve sıkıntıyı en alt seviyede tutmak. Geçen gün alışverişten dönerken kızım uyuyordu eşimle tartıştık yanında uyandı başladı kusmaya yavrum kıyamam anında etkileniyorlar.
Biz de bir önceki yaz girmiştik Çanakkale, Gökçeada, Bozcaada turu yaptık ama aklım Bozcaadada kaldı. Normalde Çeşme ve Marmaris diye tuttururum ama Bozcaadayı tek geçiyorum artık:)Hiç gitmedim ama bu yaz kesinlikle gitmek istiyorum...evet bende sancı çekerken Doğum esnasında "Allahım isteyen herkese anne olmayı tattır" diye dua ettim..henüz öpmüyorum öptürmüyorum da daha 31 günlüğüz :) sadece gıdığından kokluyorum dokunuyorum ellerine kollarına ayaklarına bakarken ağlıyorum çoğu zaman..bizde annesi yüzünden tartıştık geçen gerçekten uykuda kızar gibi konuştu resmen...hemen etkileniyorlar öyle bağ kuruyorlar ki bizimki babasına aşık hep ona gülüyor hayran hayran bakıyor..
MEme reddi başlamış olabilir. Facebookda emziren anneler grubu var, bi bakın isterseniz. Bunu yaşayan çok anne var. Biraz uğraştırıyor ama vazgeçmezseniz döndürürsünüz.Kızlar 40 günlük bir bebeğim var ilk 15 gün gayet güzel emdi ama noldysa 15. Günden sonra bebeğim ne meme alıyor ne mama yiyor. İkisinide reddediyor mamayı deneme amaçlı verdim.
Doktora gittik tüm tetkikler çok şükür temiz çıktı. Napacagimi bilmiyorum canım çıkıyor savaşarak zorla az az vermeye çalışıyor bir şekilde niye olabilir varmıydi aranızda boyle olan?? ilk defa böyle bir bebek görüyorum meme almazsan mama alırsın demi yok ikisinde basıyor çığlığı bu arada gaz pamukçuk demeyin Hepsi kontrolden geçti gaz sorunumuz var ama beslenmesine engel olacak değil lütfen birşey söyleyin bana
Göğsü berkmis olabilir o zaman çocuklar acı çektiği için ememez ağlarlar sürekliKızlar 40 günlük bir bebeğim var ilk 15 gün gayet güzel emdi ama noldysa 15. Günden sonra bebeğim ne meme alıyor ne mama yiyor. İkisinide reddediyor mamayı deneme amaçlı verdim.
Doktora gittik tüm tetkikler çok şükür temiz çıktı. Napacagimi bilmiyorum canım çıkıyor savaşarak zorla az az vermeye çalışıyor bir şekilde niye olabilir varmıydi aranızda boyle olan?? ilk defa böyle bir bebek görüyorum meme almazsan mama alırsın demi yok ikisinde basıyor çığlığı bu arada gaz pamukçuk demeyin Hepsi kontrolden geçti gaz sorunumuz var ama beslenmesine engel olacak değil lütfen birşey söyleyin bana
Biz de bir önceki yaz girmiştik Çanakkale, Gökçeada, Bozcaada turu yaptık ama aklım Bozcaadada kaldı. Normalde Çeşme ve Marmaris diye tuttururum ama Bozcaadayı tek geçiyorum artık:)
benim cücüğüm de bensiz yapamıyor. Tüm gün kaka yapmıyor Babasının kucağında kaka yapıyor sonra bana gelmek için ağlıyor:) durmuyor kimsenin kucağında gözü bende ama memeyle işi bitince değişecekmiş gibi geliyor bana. Biz 59 günlük oldukdaha bilinçli bakıyor, kanının kaynadığına gülüyor sevmediyse pas vermiyor hiç
Girince bana da yaz kuzum merak ettim seni ♥Kızlar ya 77 sayfa birikmişherkes
Doğum yaptı mı
Ben bu ufak cadıdan fırsat bulamadım giremedim
En kısa zamanda girip hem listeyi güncelleyecem
Hem halhatır soracam
Maşallah miniklerimizeBizde 41 gunluguz insallah kizimda boyle beni gorunce guler ya da kucagima gelmek icin aglar. Henuz yeni yeni goz temasina basladik arada
Anne diyecekler daha bize herhalde kafayı yeriz mutluluktanBenim kaynana alttan sokar lafları sonra ne demek istediğini sorunca hep iyi niyetli söyledim ben der ya da öyle bir şey söylemedim ben der. Eşine bırakıp uyusaydın keşke biraz. Bana da bir ağırlık basıyor gün içinde uyusam günlerce uyuyacak gibi oluyorum. Bugün annemle kardeşim geldi de biraz iş yapabildim kafa dağıttım:)
Evet çok hoşuma gidiyor benim de çok mutlu oluyorum. Daha neler neler yapıcaklar acaba çok merak ediyorum.
Bir hafta on gün içinde gülmeye tepki vermeye başlar canım bebeğin :) sürekli konuş göz teması kurmak da çok önemliymiş yüzümüzü tanıyorlar öyle güzel bakıyorlar kiBizde 41 gunluguz insallah kizimda boyle beni gorunce guler ya da kucagima gelmek icin aglar. Henuz yeni yeni goz temasina basladik arada
Bizim ağlama nöbetlerimiz dışında her şey yolunda çok şükür canım :)) 55. Gündeyiz büyüyoruz her gün gelişiyoruz :)) senin nasıl gidiyorKızlaaaar özledimmm resmen, nasıl gidiyor bebişlerle hayat? Her şey yolunda mı?
Ayy o zamanı düşünemiyorum bile dünyalar benim olur herhalde:) aynen benim minik de öyle bir gülüyor ben ağlama raddesine geliyorum karşısında:) söylemeye korkuyorum valla bizim ağlamalar baya azaldı. Benim kuzucuk aç imiş, eskiden biraz da olsa doyuyordu. Geçen gün takibe aldık 10 günde boyu uzamış ama kilosu 10 gram eksilmiş bileAnne diyecekler daha bize herhalde kafayı yeriz mutluluktaniki gündür oğlum sabahları uyanıyor kalkıyorum hemen gülerek yüzüne bakıyorum beni görünce gülüyor mutlu olduğunu gösteriyor dünyalar benim oluyor :) bizim ağlamalarımız hala geçmedi devam ediyor canım bazen tükeniyorum..
iyi günlerde kullansın bebişin canım. Biz de Baston aldık başta ama normal bebek arabası olmadan yapamadık çünkü gezmeyi seviyoruz:)Bu Arada biz Bebek arabası aldık Yeni daha gelmedi bekliyoruz markası joie brisk baston. Yorumları güzeldi hafif ve Doğumdan itibaren kullanma özelliği varmış. Ayrıca kumaşı yıkanabiliyormuş. İyi mi ettik bilmiyorum ilk bebiş ilk deneyim olacak.
Bir hafta on gün içinde gülmeye tepki vermeye başlar canım bebeğin :) sürekli konuş göz teması kurmak da çok önemliymiş yüzümüzü tanıyorlar öyle güzel bakıyorlar kibenim oğlum saçlarımı çok inceliyordu zaten bebeklerin ilk ay zıt renkler dikkatini çekermiş canım yüzümüz beyaz saçımız siyah ya :) ben saçlarımı dağınık bırakıyordum iyice baksın diye
Canım başka bir sıkıntısı olabilir mi miniğin? Kolik mi acaba?Ne guzel gulucuklerden bahsedilmis. Biz sadece agliyoruz. Normal yuz ifadesini bilmiyorum cocugumun desem yeridir. Bu saat oldu hala agliyor. Inanilmaz yoruldum artik. Alti temiz, karni tok, gazimizi cikardik. Uyanik oldugu zamanlar sirf agliyoruz. Altini actigimda bile ortaligi birbirine katiyor. Benim gibi olan varsa allah sabir ve guc versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?