Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benik doktorum 2 aylık kontrolunde yapariz dedi 3 doz oluyomus devlet karsilamiyor.Ben yaptırmayı dusunuyorum.Rota tehlikeli bi virus.KiZlar rota asisi yaptirdinizmi? Kac doz oluyor, asi nerden aliniyor? Doktorum 1 aylik kontrolde bisey demedi bende sormayo unuttum. Varmi bilgisi olan?
Sağlık ocağı yapmıyor mu? Özel bir aşı mı?Benik doktorum 2 aylık kontrolunde yapariz dedi 3 doz oluyomus devlet karsilamiyor.Ben yaptırmayı dusunuyorum.Rota tehlikeli bi virus.
Benik doktorum 2 aylık kontrolunde yapariz dedi 3 doz oluyomus devlet karsilamiyor.Ben yaptırmayı dusunuyorum.Rota tehlikeli bi virus.
Haber bekliyorum o zaman senden canım yan etkileri nelermiş acaba? Zararından çok yararı varsa es geçmemek lazım sonra ah vah demeyelim.Bende bugün kontrolde soracağım doktorumuza özel bir aşıymış sanıyorum canım Narcoleptic insomniac yaptırmayı düşünüyorum...olumsuz yorumlar da okudum ama 10 yıl önceki aşılarsa yan etkiler oluyormuş yeni piyasaya sürülenlerde o yan etkiler yokmuş...
Haber bekliyorum o zaman senden canım yan etkileri nelermiş acaba? Zararından çok yararı varsa es geçmemek lazım sonra ah vah demeyelim.
O zaman doktorlar da kendilerine göre yorum yapıyordur. Yeni aşı olup olmadığını bilebilir miyiz acaba?Kontrolümüz 3 de canım çıkınca yazacağım buraya...bağırsak düğümlenmesine yol açabiliyormuş ama dediğim gibi bu önceki piyasaya sürülen aşılarda varmış...sanıyorum Avrupa da da bebeklerin olmadı gereken aşıları arasındaymış...aslında Avrupa'da yaşayan arkadaşlar vardı onlar da okusalar yorum yazarlar ama..
O zaman doktorlar da kendilerine göre yorum yapıyordur. Yeni aşı olup olmadığını bilebilir miyiz acaba?
Sağol canım Allah sana da hayırlı doğum nasip etsin güle güle al bebişini kucağına.aman enfeksiyon falan olmasindaaa :) cok degisik bir seymis acaba tikaniklik mi oluyor orda .emzirmende sorun olmadi dimii Allah bagislasin bebisini darisi basima.haftaya randevum ozaman da sorayim bakalim:)
Anladım canım haklı aslında doktorunuz ama yan etkileri tedirgin etti beni. Güvenilir bir yerde vurdurmak gerekiyor. ben dün doktorumuza gitmiştim bir şey demedi gerçi başı çok kalabalıktı ve bir hasta canını sıkmıştı belki de ondan bahsetmedi 1 ay sonra gelin dedi sadece. Yarın tam 2 aylık oluyor kızım. Şubatta 2.aşısı var olmazsa oradakilere de sorayım ayrıyetten de arıyım doktorumuzu.Canım rota aşısını doktora sordum...ben kendi torunlarıma da yaptırdım dedi birşeyin önlemi varsa alınsın bence zararı yok dedi..2.ay da yapılacakmış ilk doz..ben yaptırmaya karar verdim sizin 1.ay aşınız ateş yaptı mı cnm?
cnm ben belcikada yasiyorum burda bebislere asi 2 aylikken basliyor... o bahsettigin rota asisini mecburuz burda vurdurmaya 1 bucuk hafta sonra vurulcak kizim.. biz burda ozel asilarimizi eczaneden para ile aliyoruz..Kontrolümüz 3 de canım çıkınca yazacağım buraya...bağırsak düğümlenmesine yol açabiliyormuş ama dediğim gibi bu önceki piyasaya sürülen aşılarda varmış...sanıyorum Avrupa da da bebeklerin olmadı gereken aşıları arasındaymış...aslında Avrupa'da yaşayan arkadaşlar vardı onlar da okusalar yorum yazarlar ama..
Evet canım sende bir sor istersen..bana mantıklı geldi doktorumun söylediği...şimdilik Yok şükürler olsun ateşi kontrol ediyorum sürekli...Anladım canım haklı aslında doktorunuz ama yan etkileri tedirgin etti beni. Güvenilir bir yerde vurdurmak gerekiyor. ben dün doktorumuza gitmiştim bir şey demedi gerçi başı çok kalabalıktı ve bir hasta canını sıkmıştı belki de ondan bahsetmedi 1 ay sonra gelin dedi sadece. Yarın tam 2 aylık oluyor kızım. Şubatta 2.aşısı var olmazsa oradakilere de sorayım ayrıyetten de arıyım doktorumuzu.
Yok canım 1.ay aşısı ateş yapmıyor. Hatta benim miniğim iğne girince bir bağırdı sonrasında ağlamadı bile
Evet canım teşekkürler yanıt için bende öyle okudum Avrupa da zorunlu diye...anladım bu da burada ücretli bir aşıymış zaten...ne olursa olsun yavrum sağlıklı olsun ücretin ne önemi var..cnm ben belcikada yasiyorum burda bebislere asi 2 aylikken basliyor... o bahsettigin rota asisini mecburuz burda vurdurmaya 1 bucuk hafta sonra vurulcak kizim.. biz burda ozel asilarimizi eczaneden para ile aliyoruz..
Doktorunuz mu vuracak eczanede mi vurulacak canım? Bir de damla gibi bir şey sanırım öyle iğne değilmiş anladığım kadarıyla. Ben ona göre ile gittiğimde vurdurayım burdakilere güvenmiyorum. Korkma canım ben de diken üstündeydim ama bir şey olmadı. Zaten olacak olsa şimdiye çıkardı ateşi Allah korusun.Evet canım sende bir sor istersen..bana mantıklı geldi doktorumun söylediği...şimdilik Yok şükürler olsun ateşi kontrol ediyorum sürekli...
Evet canım teşekkürler yanıt için bende öyle okudum Avrupa da zorunlu diye...anladım bu da burada ücretli bir aşıymış zaten...ne olursa olsun yavrum sağlıklı olsun ücretin ne önemi var..
Canım söylemedi ben sormadım ama 3 dozmuş sanırım toplamda...2.ay verem aşısını sağlık ocağında vurduracağız doktorum aşıdan sonra kontrole gelin dedi..3-5 gün sonra da rotayı vurdururuz zaten çok ağır bir aşı değilmiş...2.aydan itibaren dedi tam 2.ay da demedi zaten...mrveee28 canım doktorun diğer dozlarin ne zaman vurulacagini söyledi mi? bi de 2.ay verem aşısı var galiba 2 aşı ağır gelmez mi diye düşünüyorum ben de.Bana bi dozun ücretinin 126 lira olduğu söylendi. Hastaneden hastaneye farkeder mi bilmiyorum.
canım doktorumuzun bulunduğu hastanede yaptıracağız...evet oral yolla ağızdan yapılan bir aşıymış...çok şükür Allah'ıma biraz bağırdı ama yavrum yapılırken sonra sakinleşti..arabaya bayılıyoruz bizde :) kolik bebekler çok severler arabayı dedi doktorumuz da..annem yanımda Allahtan ona güveniyorum...Doktorunuz mu vuracak eczanede mi vurulacak canım? Bir de damla gibi bir şey sanırım öyle iğne değilmiş anladığım kadarıyla. Ben ona göre ile gittiğimde vurdurayım burdakilere güvenmiyorum. Korkma canım ben de diken üstündeydim ama bir şey olmadı. Zaten olacak olsa şimdiye çıkardı ateşi Allah korusun.
Benim minik de çok seviyor arabayı. Arabada sarsılıyorlar hoşlarına gidiyor çok garip. Dün hoplaya zıplaya zor emzirdim benim sıpacığı. Anneler candır ama annem bir şey olmaz dediğinde bile ben panik oluyorum nedense kendi kendimi telkin etmeliyim bu konuda.Canım söylemedi ben sormadım ama 3 dozmuş sanırım toplamda...2.ay verem aşısını sağlık ocağında vurduracağız doktorum aşıdan sonra kontrole gelin dedi..3-5 gün sonra da rotayı vurdururuz zaten çok ağır bir aşı değilmiş...2.aydan itibaren dedi tam 2.ay da demedi zaten...
canım doktorumuzun bulunduğu hastanede yaptıracağız...evet oral yolla ağızdan yapılan bir aşıymış...çok şükür Allah'ıma biraz bağırdı ama yavrum yapılırken sonra sakinleşti..arabaya bayılıyoruz bizde :) kolik bebekler çok severler arabayı dedi doktorumuz da..annem yanımda Allahtan ona güveniyorum...
Dediğiniz o beZeler bende de öıktı dopumdan sonra mastit oldum onun sonrasında çıktı Dr genel cerrahıye yönlendirdi orasıda dahiliye ye o yüzden 6 gün kaldım hastanede dopumdan sonra ama daha tedavi olamadım bu konuda sizin yaşadığınız gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim şimdi bebekle hastaneye gidemiyorumCanım aynısı bende de bi kaç gün evvel cıktı ben de hemşire oldugum için araştırmadım direk aklıma netten araştırdıkların geldi . Bugün doktoruma gösterdim. Hamileliğin son dönemlerinde süt kanalları dolmaya başlayınca oluşabiliyormus. Enfeksiyon da olabilir dedi . Haftaya kadar geçmese yine de USG istedi . İçim huzursuzdu yine de ama sende anlatınca... Rahatladım . Bende de yeni oluştu sen de rahatla istedim o yüzden yazdım :)
Bizde eşimle gezmeyi çok severiz ki hamilelikte 3000 km falan yaptık yaz tatilinde :) şanslıyız o zaman...bende dans ediyorum kucağımdayken kızım hafif hareketlerle kendim şarkı uyduruyorum onu söylüyorum çok rahatladı...evet annem can Allah razı olsun..bende çok paniğim ve pimpirikliyim tiroid hastasıyım "anne bu çocuğun gözleri iri acaba tiroidden mi? anne bu çocuk gaz çıkaramıyor bağırsaklarında problem mi var? Anne kızım kustu acaba reflü mü?" Derken kadıncağızı bayıltıyorum...30 yaşındayım güya ama alakası yokmuş insanın canı kanı söz konusu olunca eli ayağına dolaşıyor...Benim minik de çok seviyor arabayı. Arabada sarsılıyorlar hoşlarına gidiyor çok garip. Dün hoplaya zıplaya zor emzirdim benim sıpacığı. Anneler candır ama annem bir şey olmaz dediğinde bile ben panik oluyorum nedense kendi kendimi telkin etmeliyim bu konuda.
Biz de çok severiz gezmeyi her haftasonu bir yerde olurduk ama bulantı ve kusmanın yoğun olduğu bir hamilelik geçirdiğim için tatile bile çıkamadık. Bu yaz gidemediğim Bozcaada hala içimde. İnşallah bu sene kızımla gidicez artık:)Bizde eşimle gezmeyi çok severiz ki hamilelikte 3000 km falan yaptık yaz tatilinde :) şanslıyız o zaman...bende dans ediyorum kucağımdayken kızım hafif hareketlerle kendim şarkı uyduruyorum onu söylüyorum çok rahatladı...evet annem can Allah razı olsun..bende çok paniğim ve pimpirikliyim tiroid hastasıyım "anne bu çocuğun gözleri iri acaba tiroidden mi? anne bu çocuk gaz çıkaramıyor bağırsaklarında problem mi var? Anne kızım kustu acaba reflü mü?" Derken kadıncağızı bayıltıyorum...30 yaşındayım güya ama alakası yokmuş insanın canı kanı söz konusu olunca eli ayağına dolaşıyor...