• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Geçen ay çok iyiydi canım kilo alımı çok şükür bu ayda güzel gidiyor gibi ama evde tartımız yok 3 şubatta verem aşısı olacak o zaman tartılırız artık. Açıkçası korkuyorum da verem aşısından. Ateş olabiliyormuş. Benim oğlum da öyle ilgi hastası canım seviyorum ben sevdikçe keyifli ama az biraz kendi haline bıraktığım zaman çok sürmeden başlıyor ağlamaya. Demek kaka yapmak için de ilgi istiyor bu şıpalar. Ben de mesela seviyorum şarkı söylüyorum ona ya o zaman daha rahat gaz çıkarıyor kaka yapıyor :KK66:
Ayy maşallah :nazar: bizim hiç yeterli olmadı sütümüz. Ben de korkuyorum aşılardan bizimki de 7 şubatta bir de yalnızım artık evde kendi kendimi yerim ateşi falan çıkacak olursa kızımın:( ay ne güzel oğluş ilgiyle yapıyor, bizimki ilgi görünce tüm işlerini kenara bırakıp sevimlilik yapıyor:)

Ayy maşallah :nazar: bizim hiç yeterli olmadı sütümüz. Ben de korkuyorum aşılardan bizimki de 7 şubatta bir de yalnızım artık evde kendi kendimi yerim ateşi falan çıkacak olursa kızımın:KK43: ay ne güzel oğluş ilgiyle yapıyor, bizimki ilgi görünce tüm işlerini kenara bırakıp sevimlilik yapıyor:)
Sütün oluşumunu her şey etkiliyor canım. Stres olunca benim de hemen azalıyor. Bir de yemek yemediğim zaman olmuyor. Sürekli ana öğün ara öğün yapmam gerekiyor. Biz de tekiz canım bişi olmaz Allah'ın izniyle şurup veririz hemen aşıdan sonra. Ateşi olursa duş aldırırız falan da annelik duygusundan demek çok üzülürüz :( rahat geçer inşallah ben de çok telaşlıyım en ufak bir şeyde hemen stres yapıyorum üülüyorum ağlıyorum. Ay maşallah kızına canımm ya çok tatlı kuzularımız Allah esirgesinnn ;) demek ki seninki ortalıkta kaka falan yapmayacak canım yalnız kalmayı tercih edecek işi varken Terbiyeli maşallah :D

Canım imkanın varsa hemen kaç evine. Ya da onlar sendeyse gitmelerini söyle. Stres üzüntü direk sütün kesilmesine sebep oluyor. Şu an psikolojimiz çok önemli bebişlerimiz için huzurumuz nerdeyse orada olmalıyız, o şekilde kalmalıyız.
Valla bizde sağolsun annem bir yandan kv bir yandan eşim bir yandan uğraşıyor zaten azıcık olan sütümü tamamen kesebilmek için. Ben de gideceğim yere karar versem kızımı alıp kaçıcam az kaldı ;)

Sütün oluşumunu her şey etkiliyor canım. Stres olunca benim de hemen azalıyor. Bir de yemek yemediğim zaman olmuyor. Sürekli ana öğün ara öğün yapmam gerekiyor. Biz de tekiz canım bişi olmaz Allah'ın izniyle şurup veririz hemen aşıdan sonra. Ateşi olursa duş aldırırız falan da annelik duygusundan demek çok üzülürüz :KK43: rahat geçer inşallah ben de çok telaşlıyım en ufak bir şeyde hemen stres yapıyorum üülüyorum ağlıyorum. Ay maşallah kızına canımm ya çok tatlı kuzularımız Allah esirgesinnn :KK66: demek ki seninki ortalıkta kaka falan yapmayacak canım yalnız kalmayı tercih edecek işi varken Terbiyeli maşallah :KK70:
22. Haftaya kadar cinsiyetini göstermemesinden belli çok terbiyeli olduğu:) yukarıda belirttiğim gibi herkes bana çalışıyor bu ara kendi bencillikleriyle beni tamamen sütten kesmek için:KK34: bir şekilde atlatıcaz inşallah bir sıkıntı yaşamaz miniklerimiz. Ay o endişe durumu bende de var. Hemen dünya başıma yıkılıyor:) kızım uyusa diyorum hasta mı acaba çok uyudu uyumasa diyorum sıkıntısı mı var acaba. Sürekli binbir türlü düşünce kafamın içinde:rolleyes:

iyi akşamlar kızlar sütüm bol olsun diye doğum kiloları daha gitmeden deli gibi yemek yemeğe başladım benim gibi abartıyo musunuz acaba siz de:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::hamarat::hamarat:

Canım imkanın varsa hemen kaç evine. Ya da onlar sendeyse gitmelerini söyle. Stres üzüntü direk sütün kesilmesine sebep oluyor. Şu an psikolojimiz çok önemli bebişlerimiz için huzurumuz nerdeyse orada olmalıyız, o şekilde kalmalıyız.
Yarın akşam inş gecicem de 2 hafta sonra onlar bizdeler :( savredicem artık simdi daha önemli sorunum var sut de önemli gerçi ama simdi tuvalette afedersin bildiğin kan geldi epeyce bide cok fazla ağrım oldu :/ 2 defa dır oluo ama bu kadar çok kan hiç gelmemişti çatlak falan mı acaba çok korktum.bildigin hastalanmisim gibi makattan a geldiğinde umursamadim normal doğum oldu.diye

Kızlara herkese bebişleriyle gazsız günler geceler :) arkadaşlar kadın Doğum doktorunuz kaçıncı günde muayene etti sizi beni 40.günde çağırdı vajinal muayene mi olacak bilginiz var mı?

Kızlara herkese bebişleriyle gazsız günler geceler :) arkadaşlar kadın Doğum doktorunuz kaçıncı günde muayene etti sizi beni 40.günde çağırdı vajinal muayene mi olacak bilginiz var mı?
Bana da 40tan sonra gel demişti bugün gittim alttan muayene etti canım.

Anladım canım o zaman hazırlıklı gideyim :) Doğumdan sonra o kadar hassasım ki artık gerildim şimdi vajinal muayeneyi düşününce...
Ben de gerildim bilmeden gitmiştim hem de :) Ama açıklık muayenelerinin yanında normal alttan muayene hiçbir şey değil.

Ben de gerildim bilmeden gitmiştim hem de :) Ama açıklık muayenelerinin yanında normal alttan muayene hiçbir şey değil.

Aklıma geldi bir an sorayım dedim rahim toparlanmış mı diye kontrol edeceğiz demişti doktorum çıkmadan hastaneden...iyi ki yazmışım burada :) doğru söylüyorsun o açıklık muayenelerinden sonra........peki bir daha çağırdı mı?

beni doğumdan 5 gün sonra görmüştü.sezeryandım ben. alttan bakmadı. 6 ay sonra smear testi yaptırmamı söyledi. ayrıca 1 aylık olduktan sonra aile hekimide lohusalık için testler istedi tam kan sayımı yapıldı.

Aklıma geldi bir an sorayım dedim rahim toparlanmış mı diye kontrol edeceğiz demişti doktorum çıkmadan hastaneden...iyi ki yazmışım burada :) doğru söylüyorsun o açıklık muayenelerinden sonra........peki bir daha çağırdı mı?
6 ay sonra çağırdı tekrar

beni doğumdan 5 gün sonra görmüştü.sezeryandım ben. alttan bakmadı. 6 ay sonra smear testi yaptırmamı söyledi. ayrıca 1 aylık olduktan sonra aile hekimide lohusalık için testler istedi tam kan sayımı yapıldı.

Anladım belki de normal doğumlarda 40.günde görmek istiyor...aile Hekimliği öyle birşey söylemedi bana sanıyorum 40.gün gittiğimde hastanede yapacak doktorum...teşekkürler cevap için...

Anladım belki de normal doğumlarda 40.günde görmek istiyor...aile Hekimliği öyle birşey söylemedi bana sanıyorum 40.gün gittiğimde hastanede yapacak doktorum...teşekkürler cevap için...
Ben de sezaryen oldum canım 40ta çağırdı. Oğlumun 1 aylık asisinda bana da kan tahlili yaptılar sağlık ocağında.

Back