• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Çok normal canım kıskanması ama yine de miniğine de özen göster çünkü birkaç seneye işler tersine dönecek. Küçük büyüğü kıskanmaya başlıcak ama sonunda birbirleriyle öyle güzel anlaşacaklar ki seni bile almıcaklar aralarına:KK66:
Tecrübeyle sabit:) biz de küçükken abimle bebek bebek diye tutturuyorduk anneme. Annem doğum yaptı ertesi gün gelen misafirlere kardeşimi satmak için pazarlık yapmaya başladık:KK66: başta ben çok kıskanıyordum kardeşimi sonra o beni kıskanmaya başladı şimdi benim için (tabiki ilk sırada kızım var artık; kızımdan sonra) en değerli varlık kardeşimdir. Asla laf ettirmedim her zaman korudum kolladım. Senin küçükler de öyle olacak hiç endişe etme:KK66:

Cok tatlisin canim ya :) Cok guzel anlatmissin. Insallah bizde de hersey boyle guzel olur :)

Cok tatlisin canim ya :) Cok guzel anlatmissin. Insallah bizde de hersey boyle guzel olur :)
Hiç merak etme canım.sen canını sıkmakla kalacaksın sadece onlar çok çok iyi anlaşacaklar;) sen elinden geldiğince ikisiyle de ilgilen kıskançlık olacak illaki :)

Hamilelikte sıcaklardan bunaldığım için kış hemen gelsin istiyordum şimdi rahat rahat gezebilmek için bahar gelsin istiyorum. Yaz hamileliği gerçekten çok zorladı beni. Dikkat edersin miniğe. wcye gittiğimde benim kuzucuk birkaç kere çok kötü çizdi kendini bir şey olmadı :) çıkar canım eldivenleri ellerini tanısın bebişin:KK66:

Kış bebeği büyütmek çok zormuş neyse ki yaza kadar büyüyecekler..ek gıdaya da geçmiş olacağız rahat olacak inşallah...tırnakları kestim Çıkarttık bakalım eldivenleri...

Kış bebeği büyütmek çok zormuş neyse ki yaza kadar büyüyecekler..ek gıdaya da geçmiş olacağız rahat olacak inşallah...tırnakları kestim Çıkarttık bakalım eldivenleri...
Bizim ev 28 derece olduğu için zorlanmadım ben.evin içinde çorap, çıtçıtlı fanila ve üstüne takım ya da tulum giydiriyorum. dışarı çıkarken penye takımı kadife takımla değiştiriyorum astronot giydirip üstüne kalın battaniye örtüyorum.Umarım üşümüyordur ama yanakları sıcacık oluyor. Yazın sıcakta ne giydireceğimi şaşırırdım ben muhtemelen ince olmaz kalın da olmaz o aradaki ince ayrımı yapmak zorlardı beni:)
Çok iyi yapmışsın annesi rahatlasın kuzucuk biraz :)

Kizlar kanguru aldiniz mi ? Ben momfortbaby almayi dusunuyorum. Ama o 4 aydan sonra kullanimi rahat. Sling alan var mi ?

1

Kizlar kanguru aldiniz mi ? Ben momfortbaby almayi dusunuyorum. Ama o 4 aydan sonra kullanimi rahat. Sling alan var mi ?

1

Evet kangurular öyle ya da yenidoğan aparatıyla kullanılıyor. Ben çok araştırdım gönlüme göre buldum markası love and carry benimki air modeli her şey düşünülmüş ben memnunum

Evet kangurular öyle ya da yenidoğan aparatıyla kullanılıyor. Ben çok araştırdım gönlüme göre buldum markası love and carry benimki air modeli her şey düşünülmüş ben memnunum

Yenidogan aparati da oturuyormus gibi duruyormus o da saglikli degil. Senin aldigina da bakayim tesekkur ederi.

1
Canim ben aldim siling 15 gunlukten beri kullaniyorum simdi 45 gunluk.dun gezmeye ciktik oglum iceri girer girmez uyudu 3 saat falan :) evdede takiyorum bebisi giyiyorum ozellikle huzursuz oldugunda ise yariyor

Canim ben aldim siling 15 gunlukten beri kullaniyorum simdi 45 gunluk.dun gezmeye ciktik oglum iceri girer girmez uyudu 3 saat falan :) evdede takiyorum bebisi giyiyorum ozellikle huzursuz oldugunda ise yariyor

Masallah ne guzel.
Markasi ne canim sling in

Canım aynısı bende de bi kaç gün evvel cıktı ben de hemşire oldugum için araştırmadım direk aklıma netten araştırdıkların geldi . Bugün doktoruma gösterdim. Hamileliğin son dönemlerinde süt kanalları dolmaya başlayınca oluşabiliyormus. Enfeksiyon da olabilir dedi . Haftaya kadar geçmese yine de USG istedi . İçim huzursuzdu yine de ama sende anlatınca... Rahatladım . Bende de yeni oluştu sen de rahatla istedim o yüzden yazdım :)
bana daaa yardim edin lutfen;) 6haftalik hamileyim ama koltuk altimda bir top varr :) süt bezesi mi buuuuu

bana daaa yardim edin lutfen:KK66: 6haftalik hamileyim ama koltuk altimda bir top varr :) süt bezesi mi buuuuu
Muhtemelen canım yine de druna baktr. Bende de vardı, dokununca sızlıyodu. Doğumdan sonra sütüm gelene kadar 2 gün yumurta kadar oldu göğüslerimle birlikte o da büyüdü. Sonra süt gelince küçülüp kayboldu diyebilirim

Muhtemelen canım yine de druna baktr. Bende de vardı, dokununca sızlıyodu. Doğumdan sonra sütüm gelene kadar 2 gün yumurta kadar oldu göğüslerimle birlikte o da büyüdü. Sonra süt gelince küçülüp kayboldu diyebilirim
aman enfeksiyon falan olmasindaaa :) cok degisik bir seymis acaba tikaniklik mi oluyor orda .emzirmende sorun olmadi dimii Allah bagislasin bebisini darisi basima.haftaya randevum ozaman da sorayim bakalim:)

herkese merhaba bir konuda yardmniza ihtycm var.bebegim tam 2 aylik oldu bugün.aama sabah bir tedbirsizlk yaşadım korunmadan ilişki..;çok pismanim korunmadgima aslinda regl olamadim daha olsam spiral taktrcaktim.düşünüyorum da sabah ilac mi alsam ella ertesi gün hapi.onu da alinca cocuk 7 gun emmeyecekmis.ne yapacam bilemedim.insallah hamile kalmam.ama ilaci almayi düşünüyorum.çocuğumu bir hafta emzirmesemde alip icecem.dolapta anne sutleri var biriktirmisim.cok stresliyim....

KiZlar rota asisi yaptirdinizmi? Kac doz oluyor, asi nerden aliniyor? Doktorum 1 aylik kontrolde bisey demedi bende sormayo unuttum. Varmi bilgisi olan?

Back