- 8 Ocak 2011
- 1.429
- 347
- 363
kızlar ne yaptıysam sütüm artmadı. lactamax içtim, solgar breawers yeast içtim, galactago diye bitkisel katkı içtim. 1-2 gün artar gibi oldu ,dün akşamdan beri yine boş meme. moralim bozuldu artık. ilk 1 ay saat başı 2 saatte 1 kesin emziriyordum ama yine yaramadı. şimdi 3-4 saatte bir emziriyorum ama her emzirme 1 saat sürüyor nerdeyse boş olsa da belki uyarılır meme süt dolar diye tutuyorum. 57 günlük oldu bugün. 120 cc kadar mama içiyor. neyseki memeyi reddetmiyor da kucağımda bir bağımız oluyor. mama kullananlar varsa hipp mi evolvia mı daha iyi sizce? ikisini de severek sorunsuz içiyor ama hangisiyle devam etmeliyim bilemedim.
bir de bu biberon kaynatma olayını ne zamana kadar yapacağız? hergün kaç kere onla uğraş yoruldum. ben yalnız bakıyorum bebeğe 20günlük olduğundan beri çok yorgunum zaten hiçbirşey yapacak zamanım ve halim olmuyor
bir de bu biberon kaynatma olayını ne zamana kadar yapacağız? hergün kaç kere onla uğraş yoruldum. ben yalnız bakıyorum bebeğe 20günlük olduğundan beri çok yorgunum zaten hiçbirşey yapacak zamanım ve halim olmuyor