- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Emzirme sütyeni üstüne normal atlet giyiyorum.Emziren anneler sütyen giyiyor musunuz. Ben emzirme atletinde bile daralıyorm. Normal atletlerimi giyiyorum ona da göğüs pedi yapıştırmak zor oluyor. Korse aldım onda bile daralıyorm. Ben mi böyleym. Göğüslerim hep böyle sızlayck mi. 20 günlük olduk bu arada
Ay darısı başıma inş benimkide geçer. Etraftakiler sar göbeğini gitmez göbekli çirkin bir kadın olursun diolar zorla bişiler sardım korse alayım dedim en son. İnternette bakıorm korse fos dio egzersiz diyor. Egzersiz içinse birkaç ay beklemem gerekiyor.... Çok şanslısn vallaYok cnm hic bise yapmadim. Benimde dogumdan sonra acayip gobegim vardi bu ne ya dedm anneme oda ckilcek dedi . 15. Gun bi baktim gobek yok sasirdim :) kendiliginden gtmisti
Benim de Doğum yapalı 8 gün oldu 12 kilo gitti kaldı 1 kilo ama ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum. Benim ikinci sezeryan olduğundan göbek sarkıklığı sa var onu mecbur egzersizle toplayacağızAy darısı başıma inş benimkide geçer. Etraftakiler sar göbeğini gitmez göbekli çirkin bir kadın olursun diolar zorla bişiler sardım korse alayım dedim en son. İnternette bakıorm korse fos dio egzersiz diyor. Egzersiz içinse birkaç ay beklemem gerekiyor.... Çok şanslısn valla
Emziren anneler sütyen giyiyor musunuz. Ben emzirme atletinde bile daralıyorm. Normal atletlerimi giyiyorum ona da göğüs pedi yapıştırmak zor oluyor. Korse aldım onda bile daralıyorm. Ben mi böyleym. Göğüslerim hep böyle sızlayck mi. 20 günlük olduk bu arada
Yok cnm hic bise yapmadim. Benimde dogumdan sonra acayip gobegim vardi bu ne ya dedm anneme oda ckilcek dedi . 15. Gun bi baktim gobek yok sasirdim :) kendiliginden gtmisti
8 günde 12 kg maşallah benim arta kalan 12 kg var ah keşke verebilsem. Ama daha önemlis göbek... İnş o göbekler erirBenim de Doğum yapalı 8 gün oldu 12 kilo gitti kaldı 1 kilo ama ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum. Benim ikinci sezeryan olduğundan göbek sarkıklığı sa var onu mecbur egzersizle toplayacağız
özel birşey yaptın mı bunun için ?Benim de Doğum yapalı 8 gün oldu 12 kilo gitti kaldı 1 kilo ama ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum. Benim ikinci sezeryan olduğundan göbek sarkıklığı sa var onu mecbur egzersizle toplayacağız
cok tesekkurler :)kimya87 canım Yen'i fırsat buldum kremin adı kelo-cote
2 gecedir uyku yüzü yok bana. Sanci oluyor kimyon suyu verdim ama hiç faydası yok sabah 6 ya kadar hiç uyumuyoruz.tabi sonra gün boyu kız uyuyor.ben gelen giden le uyuyami yorum da. Bugün yine nöbetçi yız biz. Çok zor gece uykusuz kalmak ya.
Bu saydıkların alerjik reaksiyon mu? Muhtemelen her bebekte vardır ki benimkinde de var gaz huzursuzluk, arasıra mukuslu kaka, ve ıkınmaktan oluşan kızarıklık.Merhaba kızlar. Hamileyken gebelik sekeri sebebiyle diyetteydim şimdi de bebeğimde alerjik reaksiyonlar var ve ben yine diyetteyimhuzursuzluk gaz mukuslu kaka ve popoda kızarıklık belirtileri mevcut. 1 aralık doğumlu. Bu yasadiklarimizi yaşayan var mı acaba
Merhaba kızlar. Hamileyken gebelik sekeri sebebiyle diyetteydim şimdi de bebeğimde alerjik reaksiyonlar var ve ben yine diyetteyimhuzursuzluk gaz mukuslu kaka ve popoda kızarıklık belirtileri mevcut. 1 aralık doğumlu. Bu yasadiklarimizi yaşayan var mı acaba
PTT ye başvuru oluyor sanırımKızlar doğum parası kimlere veriliyor. Veya kendisine doğum parası yatan oldu mu
Biz basvurduk cnm bu ayi 25 inden sonra kontrol edin dedilerKızlar doğum parası kimlere veriliyor. Veya kendisine doğum parası yatan oldu mu
Kızlar doğum parası kimlere veriliyor. Veya kendisine doğum parası yatan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?