- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Kizlar meraba hayirli cumalar bazen girip okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorm fazla. Herkes iyidir insallah. Dogum yapan herkese hayirli olsun dileklerimi iletiorum allah anali babli buyutsun tum bebisleri. Rahatsizligi olanlar var onlarda allah yardimcisi olsun rabbim saglik sihhat versin insallah. Biz 25 gunluk olduk bugun. Birbirimize alistik huyunu ogrendim iyce:) 40 imiz cikmadigi icin hala ewdeyiz ve hava cok soguk oldugu icin. Hos burda kimim varki kapisini caliyim. Ayin 13unde ilk ay asimiz ve kontrolumuz var. Kirkimiz cikinca bi mevlut okutcaz . Ayin 20 sindede okullarin tatiliyle kardesim gelck yanima bana epey yardimi olur. O bakarken ben isimi yaparim. Martin ilk haftasi falanda memlekete uccaz annemin yanina. 1 ay falan kalcam. Bi kafam dagilsin hava aliyim yahuu bunaldim artik iyce. Disariya camdan bakip duruyorum. Bu arada bugun hayalini kurdugum kotlarimi giydim ayna karsisinda soooyyle bi salindimm. Hic dogurmamis gibi oldumm .. kot giymek meger bi luxmuss onu anladim :))) bizde durumlarr boyleee.