- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
canım öncelikle çok tebrik ederim kotlarına geri kavuşmuşsun ben geçen gün denedim karnımdan dolayı fermuarları kapanmadı en bol olanların bileKizlar meraba hayirli cumalarbazen girip okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorm fazla. Herkes iyidir insallah. Dogum yapan herkese hayirli olsun dileklerimi iletiorum allah anali babli buyutsun tum bebisleri. Rahatsizligi olanlar var onlarda allah yardimcisi olsun rabbim saglik sihhat versin insallah. Biz 25 gunluk olduk bugun. Birbirimize alistik huyunu ogrendim iyce:) 40 imiz cikmadigi icin hala ewdeyiz ve hava cok soguk oldugu icin. Hos burda kimim varki kapisini caliyim. Ayin 13unde ilk ay asimiz ve kontrolumuz var. Kirkimiz cikinca bi mevlut okutcaz . Ayin 20 sindede okullarin tatiliyle kardesim gelck yanima bana epey yardimi olur. O bakarken ben isimi yaparim. Martin ilk haftasi falanda memlekete uccaz annemin yanina. 1 ay falan kalcam. Bi kafam dagilsin hava aliyim yahuu bunaldim artik iyce. Disariya camdan bakip duruyorum. Bu arada bugun hayalini kurdugum kotlarimi giydim ayna karsisinda soooyyle bi salindimm. Hic dogurmamis gibi oldumm .. kot giymek meger bi luxmuss onu anladim :))) bizde durumlarr boyleee.
Normal doğumdan sonra buyuk tuvalete ne zaman çıktınız
Kizlar bebegimde pamukcuk olusmaya basladi. Karbonatli su disinda onerebileceginiz bir yontem var mi?
Canm ben 53 tum hamile oldugumda 63 le girdim doguma dogumdan 3 gun sonra tartildim 61 geldim sok oldum nasi olur sadece 2 kg mu gitti dedim sonra bi daha tartilamadim. Suan kacim bilmiorum. Ama kotlarim bluzlarim hersey s bedendi hepsinide ayni sekil giyiorum suan. Hic bisey de yapmadim. Hic de beceremem ole rejim falan. Ben acikinca gozum doner tika basa doymam lazjm. Hic ole ekmek yemicn patates yemicn bse yemicenleri yapamam yani :)) suan kacim blmiorum haftaya cuma asimiz var saglik ocaginda bi tartilcm bakalim kacim suan. . Dgurmadan once nasilsam ayniyim yani bi degisim yok bnde. Enes cikti hersey normale dondu :)canım öncelikle çok tebrik ederim kotlarına geri kavuşmuşsun ben geçen gün denedim karnımdan dolayı fermuarları kapanmadı en bol olanların bile
sen özel bişeyler yaptın mı korse, egzersiz, rejim vs. bide toplam kaç kilo almıştın kilon da eski haline döndü mü
Canm ben 53 tum hamile oldugumda 63 le girdim doguma dogumdan 3 gun sonra tartildim 61 geldim sok oldum nasi olur sadece 2 kg mu gitti dedim sonra bi daha tartilamadim. Suan kacim bilmiorum. Ama kotlarim bluzlarim hersey s bedendi hepsinide ayni sekil giyiorum suan. Hic bisey de yapmadim. Hic de beceremem ole rejim falan. Ben acikinca gozum doner tika basa doymam lazjm. Hic ole ekmek yemicn patates yemicn bse yemicenleri yapamam yani :)) suan kacim blmiorum haftaya cuma asimiz var saglik ocaginda bi tartilcm bakalim kacim suan. . Dgurmadan once nasilsam ayniyim yani bi degisim yok bnde. Enes cikti hersey normale dondu :)
ay çok sevindim canım ya bende var biraz fazlalık ama umarım kalıcı olmazlarCanm ben 53 tum hamile oldugumda 63 le girdim doguma dogumdan 3 gun sonra tartildim 61 geldim sok oldum nasi olur sadece 2 kg mu gitti dedim sonra bi daha tartilamadim. Suan kacim bilmiorum. Ama kotlarim bluzlarim hersey s bedendi hepsinide ayni sekil giyiorum suan. Hic bisey de yapmadim. Hic de beceremem ole rejim falan. Ben acikinca gozum doner tika basa doymam lazjm. Hic ole ekmek yemicn patates yemicn bse yemicenleri yapamam yani :)) suan kacim blmiorum haftaya cuma asimiz var saglik ocaginda bi tartilcm bakalim kacim suan. . Dgurmadan once nasilsam ayniyim yani bi degisim yok bnde. Enes cikti hersey normale dondu :)
yaa inanmıyorum dar paça kotlar giyilmeye başlanmış ne güzelCanım bende Doğuma kadar 12 kilo almıştım Doğumdan sonra tartıldım 3 kilo gitmiş bu ne dedim ya herkes diyordu e 9-10 kg ı zaten Doğumda gidecek...hiçbir şey yapmadım hatta tam tersi sütüm gelmedi hemen kompostolar sütlaçlar falan yedim dedim eyvah kilolar daha çok binecek...geçen de tartıldım 8 kg gitmiş bile...emzirmek gerçekten eski kiloya döndürüyormuş hemen...bende bugün 9 ay sonra dar paça kot pantolonumu giydim doktor kontrolümüz vardı çok mutlu oldum :)
Eğer 20 kilo almış olmasaydım ben de 12 kilo vererek eski halime gelmiş olabilirdim off offf
Canım bende Doğuma kadar 12 kilo almıştım Doğumdan sonra tartıldım 3 kilo gitmiş bu ne dedim ya herkes diyordu e 9-10 kg ı zaten Doğumda gidecek...hiçbir şey yapmadım hatta tam tersi sütüm gelmedi hemen kompostolar sütlaçlar falan yedim dedim eyvah kilolar daha çok binecek...geçen de tartıldım 8 kg gitmiş bile...emzirmek gerçekten eski kiloya döndürüyormuş hemen...bende bugün 9 ay sonra dar paça kot pantolonumu giydim doktor kontrolümüz vardı çok mutlu oldum :)
ay çok sevindim canım ya bende var biraz fazlalık ama umarım kalıcı olmazlar
yaa inanmıyorum dar paça kotlar giyilmeye başlanmış ne güzelben de sabırsızlıkla bekliyorum bakalım o günleri
O site çok güzel. Emzirme konusunda herşey var.Cok guzel bir yazi :) Bana iyi geldi. Bebegim hep memede durmak istiyor. Bu sefer kv senin sutun yetmiyor mama verelim biz yavruma diyor. Onun yavrusu benim neyim bilmiyorum. Zaten canim burnumda. Sutun yetmiyor nedir yaa
Canım ben on üç gün boyunca çıkamadım. Gastrolaga gitmek zorunda kaldım. Artık dayanamack durumdaydm. Önce lavman yapıldı. Tamamen boşalmadgi için doktor artık kendi parmaklarıyla çıkardıNormal doğumdan sonra buyuk tuvalete ne zaman çıktınız
Ne güzel canımmm.. O kotlar bana hiç olmicak sanki 12 gün oldu doğum yapalı sanki 5 aylık hamile gibiym ve 7 kg verdm toplam. 20 kg almıştm sanki eski halime hiç dönemicem. Acaba göbüş için özel bişi yaptın mı? Korse filan meselaKizlar meraba hayirli cumalarbazen girip okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorm fazla. Herkes iyidir insallah. Dogum yapan herkese hayirli olsun dileklerimi iletiorum allah anali babli buyutsun tum bebisleri. Rahatsizligi olanlar var onlarda allah yardimcisi olsun rabbim saglik sihhat versin insallah. Biz 25 gunluk olduk bugun. Birbirimize alistik huyunu ogrendim iyce:) 40 imiz cikmadigi icin hala ewdeyiz ve hava cok soguk oldugu icin. Hos burda kimim varki kapisini caliyim. Ayin 13unde ilk ay asimiz ve kontrolumuz var. Kirkimiz cikinca bi mevlut okutcaz . Ayin 20 sindede okullarin tatiliyle kardesim gelck yanima bana epey yardimi olur. O bakarken ben isimi yaparim. Martin ilk haftasi falanda memlekete uccaz annemin yanina. 1 ay falan kalcam. Bi kafam dagilsin hava aliyim yahuu bunaldim artik iyce. Disariya camdan bakip duruyorum. Bu arada bugun hayalini kurdugum kotlarimi giydim ayna karsisinda soooyyle bi salindimm. Hic dogurmamis gibi oldumm .. kot giymek meger bi luxmuss onu anladim :))) bizde durumlarr boyleee.
Valla ben giymiyorm 12 günlüğüz, bende normal atlet giyyorm aşağı çekiveriyorum atleti zaten önden düğmeli bluzlar almıştm rahat oluyor, kış ayı olunca dışarı ya da serin yere çıkarsam üzerme hırka alıyorm sorn olmuyo. Önden kopçalı 2 sütyen almjştm henüz takmadm düşünmüyorum da şimdilik. Belki işe filan başlayınca havalar ısınıncaEmziren anneler sütyen giyiyor musunuz. Ben emzirme atletinde bile daralıyorm. Normal atletlerimi giyiyorum ona da göğüs pedi yapıştırmak zor oluyor. Korse aldım onda bile daralıyorm. Ben mi böyleym. Göğüslerim hep böyle sızlayck mi. 20 günlük olduk bu arada
Ne güzel canımmm.. O kotlar bana hiç olmicak sanki 12 gün oldu doğum yapalı sanki 5 aylık hamile gibiym ve 7 kg verdm toplam. 20 kg almıştm sanki eski halime hiç dönemicem. Acaba göbüş için özel bişi yaptın mı? Korse filan mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?