• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Canım ben okul öncesi öğretmeniyim bu sene sınıf almadım çünkü yarıda bırakmak istemedim öğrencilerimi...sınıf öğretmenliği gibi olduğu için bizimki :( gün boşaltma şansım Yok belki süt izni kullanır 1 er saat erken çıkarım ya da geç girerim...o sırada da branş derslerini ayarlarlar...beni de idare çok sever umarım sorun yaşamayan atlatırız...
Ben ilkokulda ingilizce öğretmeniyim canım bizim her zaman 2.30a kadardı ama ders sayım az. Tahminen seneye de 24 saat falan olacak. Sınıfçılarla çalışmanın en güzel yanı programı kendi istediğim gibi ayarlayabilmem tabi idare de sağolsun yanımda:KK66: ya 1 gün boşaltır ya da öğleden sonraları ders almam diye düşünüyorum. Senin branşın ne canım? İdareyle konuşsan az ders alma imkanın var mı?

Canım ben okul öncesi öğretmeniyim bu sene sınıf almadım çünkü yarıda bırakmak istemedim öğrencilerimi...sınıf öğretmenliği gibi olduğu için bizimki :KK43: gün boşaltma şansım Yok belki süt izni kullanır 1 er saat erken çıkarım ya da geç girerim...o sırada da branş derslerini ayarlarlar...beni de idare çok sever umarım sorun yaşamayan atlatırız...
Halledersin canım bir şekilde şu yarım gün çalışmayla ilgili bir yasa çıkmıştı onu kullanabilir misin acaba? Her halükarda bakıcı bulmak şart bizim için inşallah iyi insanlar çıkar karşımıza.

Halledersin canım bir şekilde şu yarım gün çalışmayla ilgili bir yasa çıkmıştı onu kullanabilir misin acaba? Her halükarda bakıcı bulmak şart bizim için inşallah iyi insanlar çıkar karşımıza.

Amin canım :( ben diyorum yazdan itibaren bulayım 2 ay benimle birlikte benim düzenime alışsın...biraz yemek temizlik konusunda falan pimpirikliyim ben...ikimizde birbirimizin düzenine alışırız diyorum..güvenmek çok zor bu dönemde Allah yardımcımız olsun inşallah...

Amin canım :KK43: ben diyorum yazdan itibaren bulayım 2 ay benimle birlikte benim düzenime alışsın...biraz yemek temizlik konusunda falan pimpirikliyim ben...ikimizde birbirimizin düzenine alışırız diyorum..güvenmek çok zor bu dönemde Allah yardımcımız olsun inşallah...
Çok mantıklı. Ben ilçede yaşıyorum öğrencilerimizin anneleri bakıyor genellikle ama kızıma bakacak olan kişinin konuşması düzgün disiplinli biri olmasını istiyorum ve benim kurallarıma uyması gerekiyor. Kızım uyurken de en azından yemek ya da ütü yapsın istiyorum. Ben de sen gibi düşündüm bir ay falan ben evdeyken gidip gelsin birbirimizi test edelim bir süre hem kızıma yaklaşımını da görmüş olurum.

Çok mantıklı. Ben ilçede yaşıyorum öğrencilerimizin anneleri bakıyor genellikle ama kızıma bakacak olan kişinin konuşması düzgün disiplinli biri olmasını istiyorum ve benim kurallarıma uyması gerekiyor. Kızım uyurken de en azından yemek ya da ütü yapsın istiyorum. Ben de sen gibi düşündüm bir ay falan ben evdeyken gidip gelsin birbirimizi test edelim bir süre hem kızıma yaklaşımını da görmüş olurum.

Küçük şehirde öğrencilerin anneleri minnetle bakar diye düşünüyorum...bende daha önce küçük bir şehirde çalışıyordum orada olsam bırakabileceğime inandığım velilerim vardı...aynen öyle konuşması tutum ve davranışlarının düzgün olması gerekiyor...evet bende kızım uyurken ev işleri ile ilgilensin istiyorum...

Küçük şehirde öğrencilerin anneleri minnetle bakar diye düşünüyorum...bende daha önce küçük bir şehirde çalışıyordum orada olsam bırakabileceğime inandığım velilerim vardı...aynen öyle konuşması tutum ve davranışlarının düzgün olması gerekiyor...evet bende kızım uyurken ev işleri ile ilgilensin istiyorum...
Bakmak isteyen birkaç kişi var ama şimdilik acele etmiyorum. Öğretmen arkadaşlardan çocuğu okula başlayacak olan ve bakıcısından memnun olanlarla da bir konuşucam. Yakın çevre referansı da iyidir. Büyük şehirde çok daha zor canını emanet ediyorsun sonuçta. Kamera falan koyarsınız eve olmazsa.

Canım İnan öyle şeyler duyuyorum ki çevremden :( bazen acaba anneme mi götürsem her gün diyorum annem 25 km eve :( bırakacağım tekrar 15 km okula gideceğim sonra gidip kızımı alacağım sonra tekrar eve...her gün en az 100 km yapacağım hiç önemli değil kızım güvende olsun yeter ki...ama bencillik de yapıp annemi evine bağlamak istemiyorum...ne yapacağız bilmiyorum...bakacağım eğer bakıcı konusunda gücen veren birini bulursam hiç kıpırdatmayacağım kızımı evden...anneanne ve babaanneyle büyüyen çocuklarda da farklı problemler olabiliyor ki annem aska benim disiplinimi kabul etmez.. :( 2 sene idare edebilsek sonra yanımda götüreceğim zaten...
Bakmak isteyen birkaç kişi var ama şimdilik acele etmiyorum. Öğretmen arkadaşlardan çocuğu okula başlayacak olan ve bakıcısından memnun olanlarla da bir konuşucam. Yakın çevre referansı da iyidir. Büyük şehirde çok daha zor canını emanet ediyorsun sonuçta. Kamera falan koyarsınız eve olmazsa.

Kızlar bizde bugün 26 günlük olduk şükür zaman su gibi geçiyor. Kızım doğduğunda Aptamil mama almıştık, arada doymuyor veriyorum.acaba açıldıktan kac gün sonra bozulur fikri olan varmı.yada bozulmaz mi hiç?

Canım İnan öyle şeyler duyuyorum ki çevremden :KK43: bazen acaba anneme mi götürsem her gün diyorum annem 25 km eve :KK43: bırakacağım tekrar 15 km okula gideceğim sonra gidip kızımı alacağım sonra tekrar eve...her gün en az 100 km yapacağım hiç önemli değil kızım güvende olsun yeter ki...ama bencillik de yapıp annemi evine bağlamak istemiyorum...ne yapacağız bilmiyorum...bakacağım eğer bakıcı konusunda gücen veren birini bulursam hiç kıpırdatmayacağım kızımı evden...anneanne ve babaanneyle büyüyen çocuklarda da farklı problemler olabiliyor ki annem aska benim disiplinimi kabul etmez.. :KK43: 2 sene idare edebilsek sonra yanımda götüreceğim zaten...
Arada kontrol etmesini isteyebilrsin annenden ya da güvendiğin bir komşun varsa ondan da rica edebilirsin. Annemin üst katında aynı bizim durumumuzda olan bir arkadaş vardı o da 6 aylıkken bıraktı bebeğini bakıcıya annem arada gidiyormuş bakmaya ve bebeğe hitabetini falan duyuyormuş. Kadın çok tatlı ve arkadaşın kurallarının dışına çıkmıyor.
Benim şansım eylülde okulun hemen arkasında ev bulup taşınmam oldu. Burada 4.5 senemiz kaldı zorunlu hizmetin bitmesine biz de her şeyi kızımıza göre ayarladık.

Kızlar bizde bugün 26 günlük olduk şükür zaman su gibi geçiyor. Kızım doğduğunda Aptamil mama almıştık, arada doymuyor veriyorum.acaba açıldıktan kac gün sonra bozulur fikri olan varmı.yada bozulmaz mi hiç?
Canım ben evolvia kullanıyorum kutunun üzerinde açıldıktan sonra 1 ay ömrü olduğu yazıyor. Bu arada aptamil biraz şekerli değil mi? Yani öyle duymuştum ben, mama daha güzel gelirse bebek emmeyi bırakırmış. Bu yüzden ben evolviayı tattım ciddi kötü bir tadı var ama anne sütüne en yakını da oymuş.

Kızımda aptamil kullanınca beni emmeyi bırakmıştı şekerli olduğunu duydu sonradan istersen başka mama kullan

Canım ben evolvia kullanıyorum kutunun üzerinde açıldıktan sonra 1 ay ömrü olduğu yazıyor. Bu arada aptamil biraz şekerli değil mi? Yani öyle duymuştum ben, mama daha güzel gelirse bebek emmeyi bırakırmış. Bu yüzden ben evolviayı tattım ciddi kötü bir tadı var ama anne sütüne en yakını da oymuş.

Aaa hiç duymamış tım şekerli olduğunu. Diğer sefer e farklı mama yi alir mi ki

Ama şimdilik çok şükür emme de sıkıntı yok.zaten gunde sadece 30 cc veriyorum şimdilik o da gündüz.

Arada kontrol etmesini isteyebilrsin annenden ya da güvendiğin bir komşun varsa ondan da rica edebilirsin. Annemin üst katında aynı bizim durumumuzda olan bir arkadaş vardı o da 6 aylıkken bıraktı bebeğini bakıcıya annem arada gidiyormuş bakmaya ve bebeğe hitabetini falan duyuyormuş. Kadın çok tatlı ve arkadaşın kurallarının dışına çıkmıyor.
Benim şansım eylülde okulun hemen arkasında ev bulup taşınmam oldu. Burada 4.5 senemiz kaldı zorunlu hizmetin bitmesine biz de her şeyi kızımıza göre ayarladık.

Evet öyle yapabilirim canım doğru söylüyorsun arada birileri gelip düzenli kontrol edecekler...bizde öyle tatlı bir teyzecik buluruz inşallah...ne yazık ki evime okul 10 km :( Ankara trafiğinde en az yarım saat ya sabah ya akşam...ben zorunlu hizmetimi tamamladım darısı size...4.5 sene çok güzel zaman...baya büyümüş olacak orada görevinizi bitirdiğinizde...

Biberon da veriyorum canım
Canım 30cc az zaten kaşıkla denemeye çalış vaktin varsa çünkü biberon kolay geliyor miniklerimize sonradan sıkıntı yaşayanlar var etrafımda :KK66:

Evet öyle yapabilirim canım doğru söylüyorsun arada birileri gelip düzenli kontrol edecekler...bizde öyle tatlı bir teyzecik buluruz inşallah...ne yazık ki evime okul 10 km :KK43: Ankara trafiğinde en az yarım saat ya sabah ya akşam...ben zorunlu hizmetimi tamamladım darısı size...4.5 sene çok güzel zaman...baya büyümüş olacak orada görevinizi bitirdiğinizde...
İnşallah bulursun canım gönlüne göre bir bakıcı. gerçi 8 sene Ankara'da yaşadım bir komşum da kapımı çalmadı. İnsanlar fazla resmi.
Evet canım küçük yerde atlatmış olucaz bebeklik dönemini rahat olur diye düşünüyorum ben de ama sonrasında illaki daha gelişmiş bir yere gitmemiz gerek kızımın her konuda kendisini geliştirecek aktivitelere katılmasını istiyorum.

Canım 30cc az zaten kaşıkla denemeye çalış vaktin varsa çünkü biberon kolay geliyor miniklerimize sonradan sıkıntı yaşayanlar var etrafımda :KK66:

İnşallah bulursun canım gönlüne göre bir bakıcı. gerçi 8 sene Ankara'da yaşadım bir komşum da kapımı çalmadı. İnsanlar fazla resmi.
Evet canım küçük yerde atlatmış olucaz bebeklik dönemini rahat olur diye düşünüyorum ben de ama sonrasında illaki daha gelişmiş bir yere gitmemiz gerek kızımın her konuda kendisini geliştirecek aktivitelere katılmasını istiyorum.
Aynı şeyi annem de söyledi. Kaşık la zor olur gibi geliyor ama denerim bi.

Back