Valla doktorlarin her biri ayri alem.
Biz de bugün tekrar geldik kilo alsin diye beklerken dunden bugune 20 gram vermis.tahlil istedi doktor.zaten zayif cocuk kan verene kadar 2 elinin ustunu bi kolunu deldiler mahvoldu çocuğum aglamaktan.
Dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın.
genelde ilk 3-10 gün arası süt gelir derler. sezeryan yada normal fark etmez. bazı kişilerinde hiç süt gelmeye biliyor genelde genetik derler.
rezene kuru dut 1 dilim limon çay kaşığının ucuyla zencefil ve kimyonu 1 su bardağı suyla 10 dk demleyip günde 1 bardak içsin. sütü gelecekse hem bol; hemde gaz sıkıntısı az olur.
genelde ilk 3-10 gün arası süt gelir derler. sezeryan yada normal fark etmez. bazı kişilerinde hiç süt gelmeye biliyor genelde genetik derler.
rezene kuru dut 1 dilim limon çay kaşığının ucuyla zencefil ve kimyonu 1 su bardağı suyla 10 dk demleyip günde 1 bardak içsin. sütü gelecekse hem bol; hemde gaz sıkıntısı az olur.
Sağlık oca
Sağlık ocağında haftada 200gr alması normal dediler
Canim inzallah bisey cikmaz
hakkın da hayırlısi olsun 40+3 de oldu cnm kendi sancım olmuş suni alamadan bebeis doğdu çok sukuranneckk.kacinci.haftadaydin sen digurmadan diye ben beklemiyor dum daha yarın kontrolün var sancim yok korkuyorum suni yada ameliyat derse diye :/
Karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Idrar kültürü verdik 3 gün sonra cikacak.Galaktozemi diye bi hastalik varmış ondan supheleniyor doktor. İnşallah çıkmaz.
Arkadaslar gunaydin kullanipta mrmnun kaldigibiz en etkili gogus ucu kremi varmi bildiginiz mafoldular bu nedenden cocuguda emziremiyorum
Arkadaslar gunaydin kullanipta mrmnun kaldigibiz en etkili gogus ucu kremi varmi bildiginiz mafoldular bu nedenden cocuguda emziremiyorum
Hayırlısıyla alırsın inşallah cnm kucağına gerçekten başkaları dokundukça istemiyor insan:))))Günaydın kızlar
Aralık annesi olamadım yarın sabah yatışım yapılacak sezeryan olacak anestezi şekli yarın karar verilecek
Her türlü duygu var bende korku endişe sevinç karnımdayken sadece ben dokunabiliyordum şimdi herkes elleyecek çok kıskanıyorum bebeğimi daha doğmadan
Bu zamana kadar elimden geldiğince herkese dua ettim şimdi ben sizden istiyorum kızlar sağ salim bende alayım bebeğimi kucağıma
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
hiç belli olmaz. sen denemeye devam et . memede oynasın. ben günde 1 içmeye çalııyorum.Karisimi iceyim bende cok tesekkur ederim. Biz 18 gunluk olduk artik sut dolmaz sanirin
lanodin kullandım ( alerji yapınca bıraktım.) onun dışında her emzirme öncesi ve sonrası karbonatlı suyla sildim. şimdi memişlerim dirençli :)Arkadaslar gunaydin kullanipta mrmnun kaldigibiz en etkili gogus ucu kremi varmi bildiginiz mafoldular bu nedenden cocuguda emziremiyorum
Bıze dr onerdı cnm[/QUOTE mrb Kimyon ve rezeneyi siz mi iciyorsunuz yokaa bebegemi veriyirsunuZ bebege veriyorsaniZ nasıl veriyorsunuz ben ayin 15inde dogum yaptim oglum cok akilliydi kendi gazini cikariyorsu 2 gundur hic durmuyor perisan oldum birde siz sanirim gittigidiyor dan elektrikli sut pompasi almistiniz hangi saticidan aldiniz vede memnunmusunuz bende alicam
Kızım hiç sevmiyor şapkayı sadece dışarı çıkarken ve banyodan sonra takıyorum.selam kızlar nasılsınız herkese bebişleriyle mutlu huzurlu günler diliyorumbebişler doğalı beri herkes koşturmaca içine girmiş belli burası sakinleşti iyice
ev sıcak bile olsa siz bere şapka takıyo musunuz bebeklerinize yoksa zararlı mı kullanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?