- 12 Eylül 2016
- 3.533
- 4.641
- 133
- 40
İnşallah canım hepimizin hayatında yeni bi dönem başladı Rabbim bizi mahcup etmesinHiç korkma canım 1 saat içinde herşey bitmiş oluyor. Sakin ol heyecan yapma o anların tadını çıkart :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hepimizin hayatında yeni bi dönem başladı Rabbim bizi mahcup etmesinHiç korkma canım 1 saat içinde herşey bitmiş oluyor. Sakin ol heyecan yapma o anların tadını çıkart :)
Kızlar sütünüz nası? yetiyor mü? Benim bazen göğüsm gevşiyor süt az gibi oluyor.ne yiyorsunuz süt bol olsun diye
İnşallah canım hepimizin hayatında yeni bi dönem başladı Rabbim bizi mahcup etmesin
Açlık değildir belki sorunu canım. Gazını attı mı. Midesine masaj yapabilirsin bacaklarını ileri geri yapıp masaj yapabilirsin bağırsaklarını çalıştırır. Vücuduna havlu ısıtıp koyabilirsinDurmuyoo mama verdim 90 cc huysuz hala
Dereotu çok güzel getiriyor diye duydum Can'ım birde incir kaynatıp suyunu içmekKızlar sütünüz nası? yetiyor mü? Benim bazen göğüsm gevşiyor süt az gibi oluyor.ne yiyorsunuz süt bol olsun diye
Benim şıpa uyumuyor ki :₺Herkes bebek lerle ilgileniyor sanırım. Sayfa da kimse yok gece kac saate bir emziriyor sunuz kızla? kendi mi uyanıyor siz mi uyandırıyor sunuz? benim kız normalde 2 saate bir kalkar emer yatar di.dun gece 12 de uyudu sabah 5 30 da kalktı.çok kızdım kendime kaldırıp emzirmedim diye.kendide uyanmamis
Sürekli emiyor mu?Benim şıpa uyumuyor ki :₺
Koynumda yatırdım biraz sakinledi benle yatmak istiyo sıpa galiba:) uykusum ama gece biri uyudu oburu başladı sabaha karşıda erken kalktıkGazı yüzünden olabilir mi?
Canım senin işin bizden çok daha zor. Benim minik cadı da gece uyumadı sıkıntısı ne anlamadım. Mama verdim istemedi, gaz masajı yaptım, sıcak havluya sardım, popoyu dürttüm ne kaka ne gaz; sadece mememde olsun süt olsa da olmasa da olur bir ara bir baktım yanlış yeri emiyor ama umurunda değil.Koynumda yatırdım biraz sakinledi benle yatmak istiyo sıpa galiba:) uykusum ama gece biri uyudu oburu başladı sabaha karşıda erken kalktık
Canım senin işin bizden çok daha zor. Benim minik cadı da gece uyumadı sıkıntısı ne anlamadım. Mama verdim istemedi, gaz masajı yaptım, sıcak havluya sardım, popoyu dürttüm ne kaka ne gaz; sadece mememde olsun süt olsa da olmasa da olur bir ara bir baktım yanlış yeri emiyor ama umurunda değil.
İki ihtimal geçiyor aklımdan ya gaz sancısı çekiyorlar ki 6.hafta en yoğun zamanıymış biz 6.haftadayız ya da büyüme atağı diye bir şey okumuştum. Bebek anneye aşırı düşkün olurmuş kucağından inmek istemezmiş vs. Yoksa bir sıkıntıları olduğunu düşünmüyorum inşallah da yoktur.benimkide ayni sabah 6 ya kadar uyumadi sadece gogsumde olmak istiyor emsede emmesede
Acmi diye suphelenip sut sagip verdim bi 50 cc bi 60 cc ama yok illa memede olcak yoksa aglamaktan yoruluyor yavrum
Gunaydin kizlar butun herkesin iyi dilekleri icin cok tessukkur edrim.
Rabbim hic kimseyi darda koymasin.
Nasil farkina varildi sorusunada.
Benim oglum surekli kusuyordu kabizdi gecen hafta carsamba gunu acile geldik oglumun midesinin ulturasonunu cektiler ve sonuc pozitif ameliyat dediler. Yedigi mama bagirsaga gecis yapamiyor cunku bagirsaga gecis yapan boru cok cok dar o yuzden mama midede kaldigi icin kusuyordu. Burda adina (sténose du pylore) diyorlar. Bebegin dun sabahtan berli ac ;( doktorlarda belki bugun ama buyuk ihtimal yarin diyorlar ameliyati kzlar dua edin nolur bugun olsun sadece idrar sonuclarini bekliyoruz eger idrarinda yeteri kadar klor olursa bugun yapacaklar. Klor da anestezi icin lazim bayiltacaklar ya vucutta yeteri kadar klor bulunmasi gerek. Kizlar lutfen dua edin oglum acliga dayanamiyor ;( elimden biseyde gelmiyor ;( insallah bugun ameliyat olur. Dualarinizi bekliyoruz . Rabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin. Cok zor cunku.
Allah yardımcınız olsun bir an evvel ameliyat olur inşallah sağlıkla çıkar.Gunaydin kizlar butun herkesin iyi dilekleri icin cok tessukkur edrim.
Benim oglum surekli kusuyordu kabizdi gecen hafta carsamba gunu acile geldik oglumun midesinin ulturasonunu cektiler ve sonuc pozitif ameliyat dediler. Yedigi mama bagirsaga gecis yapamiyor cunku bagirsaga gecis yapan boru cok cok dar o yuzden mama midede kaldigi icin kusuyordu. Burda adina (sténose du pylore) diyorlar. Bebegin dun sabahtan berli ac ;( doktorlarda belki bugun ama buyuk ihtimal yarin diyorlar ameliyati kzlar dua edin nolur bugun olsun sadece idrar sonuclarini bekliyoruz eger idrarinda yeteri kadar klor olursa bugun yapacaklar. Klor da anestezi icin lazim bayiltacaklar ya vucutta yeteri kadar klor bulunmasi gerek. Kizlar lutfen dua edin oglum acliga dayanamiyor ;( elimden biseyde gelmiyor ;( insallah bugun ameliyat olur. Dualarinizi bekliyoruz . Rabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin. Cok zor cunku.
Aynen canım emiyor sütüm daha çok az 10 dakika anca yetiyor sonra tekrar emzir derken saatler bitiyorSürekli emiyor mu?
Dualarımız seninle. İnşallah bir an önce atlatır yavrunGunaydin kizlar butun herkesin iyi dilekleri icin cok tessukkur edrim.
Allahım yardımcınız olsun canım.inşallah en kisa zaman da sağlığına kavuşur yavrun.dualarimiz sizinleGunaydin kizlar butun herkesin iyi dilekleri icin cok tessukkur edrim.