• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kızlar sütünüz nası? yetiyor mü? Benim bazen göğüsm gevşiyor süt az gibi oluyor.ne yiyorsunuz süt bol olsun diye

Herkes bebek lerle ilgileniyor sanırım. Sayfa da kimse yok ;) gece kac saate bir emziriyor sunuz kızla? kendi mi uyanıyor siz mi uyandırıyor sunuz? benim kız normalde 2 saate bir kalkar emer yatar di.dun gece 12 de uyudu sabah 5 30 da kalktı.çok kızdım kendime kaldırıp emzirmedim diye.kendide uyanmamis

Herkes bebek lerle ilgileniyor sanırım. Sayfa da kimse yok :KK66: gece kac saate bir emziriyor sunuz kızla? kendi mi uyanıyor siz mi uyandırıyor sunuz? benim kız normalde 2 saate bir kalkar emer yatar di.dun gece 12 de uyudu sabah 5 30 da kalktı.çok kızdım kendime kaldırıp emzirmedim diye.kendide uyanmamis
Benim şıpa uyumuyor ki :₺

Koynumda yatırdım biraz sakinledi benle yatmak istiyo sıpa galiba:) uykusum ama gece biri uyudu oburu başladı sabaha karşıda erken kalktık:KK43:
Canım senin işin bizden çok daha zor. Benim minik cadı da gece uyumadı sıkıntısı ne anlamadım. Mama verdim istemedi, gaz masajı yaptım, sıcak havluya sardım, popoyu dürttüm ne kaka ne gaz; sadece mememde olsun süt olsa da olmasa da olur bir ara bir baktım yanlış yeri emiyor ama umurunda değil.

Canım senin işin bizden çok daha zor. Benim minik cadı da gece uyumadı sıkıntısı ne anlamadım. Mama verdim istemedi, gaz masajı yaptım, sıcak havluya sardım, popoyu dürttüm ne kaka ne gaz; sadece mememde olsun süt olsa da olmasa da olur bir ara bir baktım yanlış yeri emiyor ama umurunda değil.

benimkide ayni sabah 6 ya kadar uyumadi sadece gogsumde olmak istiyor emsede emmesede
Acmi diye suphelenip sut sagip verdim bi 50 cc bi 60 cc ama yok illa memede olcak yoksa aglamaktan yoruluyor yavrum

benimkide ayni sabah 6 ya kadar uyumadi sadece gogsumde olmak istiyor emsede emmesede
Acmi diye suphelenip sut sagip verdim bi 50 cc bi 60 cc ama yok illa memede olcak yoksa aglamaktan yoruluyor yavrum
İki ihtimal geçiyor aklımdan ya gaz sancısı çekiyorlar ki 6.hafta en yoğun zamanıymış biz 6.haftadayız ya da büyüme atağı diye bir şey okumuştum. Bebek anneye aşırı düşkün olurmuş kucağından inmek istemezmiş vs. Yoksa bir sıkıntıları olduğunu düşünmüyorum inşallah da yoktur.

Gunaydin kizlar butun herkesin iyi dilekleri icin cok tessukkur edrim.
Rabbim hic kimseyi darda koymasin.
Nasil farkina varildi sorusunada.
Benim oglum surekli kusuyordu kabizdi gecen hafta carsamba gunu acile geldik oglumun midesinin ulturasonunu cektiler ve sonuc pozitif :( ameliyat dediler. Yedigi mama bagirsaga gecis yapamiyor cunku bagirsaga gecis yapan boru cok cok dar o yuzden mama midede kaldigi icin kusuyordu. Burda adina (sténose du pylore) diyorlar. Bebegin dun sabahtan berli ac ;( doktorlarda belki bugun ama buyuk ihtimal yarin diyorlar ameliyati kzlar dua edin nolur bugun olsun sadece idrar sonuclarini bekliyoruz eger idrarinda yeteri kadar klor olursa bugun yapacaklar. Klor da anestezi icin lazim bayiltacaklar ya vucutta yeteri kadar klor bulunmasi gerek. Kizlar lutfen dua edin oglum acliga dayanamiyor ;( elimden biseyde gelmiyor ;( insallah bugun ameliyat olur. Dualarinizi bekliyoruz . Rabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin. Cok zor cunku.

canımmm benim biliyorum zor ama güçlü durmak zorundasın çünkü sen annesin...o kadar hissediyorlar ki bizim duygularımızı...Allah'ımın izniyle bugün okur inşallah operasyon...erken farketmişsiniz şükür ki...hemen tedavisini olacak geçecek annesi...bu süreçte sende beslenmeni ihmal etme ki sütün azalmasın...dualarımızdasın...
Benim oglum surekli kusuyordu kabizdi gecen hafta carsamba gunu acile geldik oglumun midesinin ulturasonunu cektiler ve sonuc pozitif :KK43: ameliyat dediler. Yedigi mama bagirsaga gecis yapamiyor cunku bagirsaga gecis yapan boru cok cok dar o yuzden mama midede kaldigi icin kusuyordu. Burda adina (sténose du pylore) diyorlar. Bebegin dun sabahtan berli ac ;( doktorlarda belki bugun ama buyuk ihtimal yarin diyorlar ameliyati kzlar dua edin nolur bugun olsun sadece idrar sonuclarini bekliyoruz eger idrarinda yeteri kadar klor olursa bugun yapacaklar. Klor da anestezi icin lazim bayiltacaklar ya vucutta yeteri kadar klor bulunmasi gerek. Kizlar lutfen dua edin oglum acliga dayanamiyor ;( elimden biseyde gelmiyor ;( insallah bugun ameliyat olur. Dualarinizi bekliyoruz . Rabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin. Cok zor cunku.

Benim oglum surekli kusuyordu kabizdi gecen hafta carsamba gunu acile geldik oglumun midesinin ulturasonunu cektiler ve sonuc pozitif :KK43: ameliyat dediler. Yedigi mama bagirsaga gecis yapamiyor cunku bagirsaga gecis yapan boru cok cok dar o yuzden mama midede kaldigi icin kusuyordu. Burda adina (sténose du pylore) diyorlar. Bebegin dun sabahtan berli ac ;( doktorlarda belki bugun ama buyuk ihtimal yarin diyorlar ameliyati kzlar dua edin nolur bugun olsun sadece idrar sonuclarini bekliyoruz eger idrarinda yeteri kadar klor olursa bugun yapacaklar. Klor da anestezi icin lazim bayiltacaklar ya vucutta yeteri kadar klor bulunmasi gerek. Kizlar lutfen dua edin oglum acliga dayanamiyor ;( elimden biseyde gelmiyor ;( insallah bugun ameliyat olur. Dualarinizi bekliyoruz . Rabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin. Cok zor cunku.
Allah yardımcınız olsun bir an evvel ameliyat olur inşallah sağlıkla çıkar.

Dualarımız seninle. İnşallah bir an önce atlatır yavrun

Allahım yardımcınız olsun canım.inşallah en kisa zaman da sağlığına kavuşur yavrun.dualarimiz sizinle

Back