ovv senin işler baya karışık Allah yardımcın olsun. İnada binmiş kv de annen de. Aman sen kendini serin tutmaya çalış sütün etkilenmesin bebeğini al gir odana
Yaa eminim cok hızlı geciyordur, hele ki son zamanlar :) Elimden geldigince her anın tadını cıkarmaya calısıyorumo kadar cabuk geciyorki zaman.. Ben hala nasil boyle hizli gecti anlayamadim. Her anin tadina vararak keyifle yasamali.
Bakalim her dakika tetikteyim. Artik pasam ne zaman isterse bekliyoruz. :)
Biraz halden anlasa ve ne kadar yardima ihtiyacin oldugunu gorup sana yardim etse keske. Senin su an misafir agirlayabilcek halinmi var Allah askina?! Bebek ziyaretine hastaneye gelen gelsin gelmeyende en az 40 gun gelmesin lutfen. Bir onlar eksik.
Hastanede verdiler sütüm yoktu doymadi çocuk sesi kisildi ağlamaktan mecbur verildiGruptaki herkes mama,emzik,biberon sürekli kullanıyor. Neden anlamıyorum. Bunlara alışan bebekler birkaç aya kadar bırakıyomuş memeyi. Birçok yazı var bununla alakalı. Bebek memeyi tutmaz meme şişer sağılır bu ayrı o zaman tamam onun dışında vermemek lazım.
Ne kadar ayip ya.millete hava atiyordur torunum oldu diye.vallaha gidende ayip yapiyor dogum yapana kirki cikmadan gitmemek lazim.insanlar ne merakli arkadas.
Geçmiş olsun. İnşallah bizim de olmaz canım.biz bugün yaptırdık
ağrı ateş yok canım
Bu hareketlerine rağmen kalıyorsa ya da geliyorsa gerçekten yüzsüzmüşKaynanamin kucagina bile vermedim hic. Herseyini ben yapiyorum. Sevecek olsa emecek diyip gidiyorum odaya. Zaten bisey beceremiyo. Annemin yaptiklarini yiyip yatiyo. Ay sinir oluyorum. Esim yarın bi daha konusacak. Bakalim neler olacak
Canım hastanede ilk kontrollerini mesut oksuz yapmisti verdikleri karnede de onun adı yaziyo.sarılık kontrolu icin gittigimde o yoktu irfan huseyin var ona gittim iyi birine benziyordu.1 aylik kontrolu icin mesut beye randevu aldim.tavrına göre devam edip etmeyeceğime bakarim.arkadaslarima da soracagim önerdikleri doktor olursa cocuk icin medipole devam etmeyebilirimmatematik61 cnm çocuk doktoru kime gidiosun
Ben lansinoh tekli elektrikli aldim ilk haftalar sol gogsumu emmemisti.fiyati en uygunlardan biriydi jokerde indirime girmişti 170 e aldim.Kızlar göğüs pompası almam lazım ne aliyim
Arkadaşım mesut dan memnun kalmamis ilgilenmiyor diyor.ben de zeynep arı ya gittim maffetti bugün beniCanım hastanede ilk kontrollerini mesut oksuz yapmisti verdikleri karnede de onun adı yaziyo.sarılık kontrolu icin gittigimde o yoktu irfan huseyin var ona gittim iyi birine benziyordu.1 aylik kontrolu icin mesut beye randevu aldim.tavrına göre devam edip etmeyeceğime bakarim.arkadaslarima da soracagim önerdikleri doktor olursa cocuk icin medipole devam etmeyebilirim
Ben lansinoh tekli elektrikli aldim ilk haftalar sol gogsumu emmemisti.fiyati en uygunlardan biriydi jokerde indirime girmişti 170 e aldim.
Hadi yaa..değiştirip irfan beye mi alsam acaba yine.polat erdem vardı ikinci gun de o yapmisti kontrolu odada ilgiliydi epey bilgi vermisti o da.Arkadaşım mesut dan memnun kalmamis ilgilenmiyor diyor.ben de zeynep arı ya gittim maffetti bugün beni
Şimdi netten araştırdım cnm da Rasim erkesim tavsiye ediyor herkes çarşamba ona gideyim bi ben bakalımHadi yaa..değiştirip irfan beye mi alsam acaba yine.polat erdem vardı ikinci gun de o yapmisti kontrolu odada ilgiliydi epey bilgi vermisti o da.
Remzi erkesim adı var sitede.Memnun kalırsan bana da haber verir misin?Şimdi netten araştırdım cnm da Rasim erkesim tavsiye ediyor herkes çarşamba ona gideyim bi ben bakalım
Canim benim de geç geldi ben de çok üzüldüm ama uzulmekle birşeye varilmio moralini iyi tut mutlaka benim gün geçtikçe arttı sütüm bebek emdikten artıyor merak etme dua etİyi geceler kızlar. Sabah sezaryn oldum çok şükür iyiyiz detaylı yazcam müsait olunca. Şu an derdim sütüm gelmedi bebeğim aç çok üzülüyorum. Bi de gazım gelmedi. Sezaryn olanlar sizin ne zamnan gelmişti. Hastanede kalmak istmyorm
Her ağzna verişimde o çayları damlalrı içisimde dua ediyorum inş tez zamanda gelirCanim benim de geç geldi ben de çok üzüldüm ama uzulmekle birşeye varilmio moralini iyi tut mutlaka benim gün geçtikçe arttı sütüm bebek emdikten artıyor merak etme dua et
Evet ilk günler süt gelmiyosa tabi verilir. Ama geldikten sonra emzirdikçe artar inşaallah. Bol bol sütün olsun.Hastanede verdiler sütüm yoktu doymadi çocuk sesi kisildi ağlamaktan mecbur verildi
Ben fark etmeden çıkarmışım gazımı :) sancın yoksa belki sen de ben gibisindir.Her ağzna verişimde o çayları damlalrı içisimde dua ediyorum inş tez zamanda gelir
Peki gaz işi nasıl oldu sende. Ya geldiğini hissetmiyorum ıkıniim dedim ama ıkınamıorum zaten
Normalde zaten birini tamamen emzirip Sonra diğerine geçmek doğruymuş :) biz doğru olanı yapıyormuşuzBana da öyle diyolar ama ben birini emzirip agzindan cikarinca digerini almiyo uyuyo. O yüzden basaramadim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?