• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

geçmiş ol

geçmiş olsun canım
analı babalı büyütsün rabbim
kaç kg doğmuştu bebeğin
Sağol canım.2950 doğmuştu 1hafta içinde kilo kaybetti 2700 oldu suan 3küsür kilo

arkadaslar ıyı aksamlar bu gogusler benı mafettı kızım emmek ıcın ısteklı ama ucunu almayı beceremıyor sonra basıyor bagırtıyı zaten yaraları hıc soylemıyorum bıle lansınoh surdum hıc etkısı olmadı sımdıde goguslerım agırlasmaya basladı ve sızlıyor sut gelmeye basladı sanırsam napcam bu durumda agrıyı gıdermek ıcın bır akıl verebılırmısınız napcagımı sasırdım psıkolojım bozulmaya basladı:KK43: ucuncu gunum sezeryanda masallah ne agrım vr ne bısey ama bu goguslerden cektıgımı hc br seyden cekmedım noglur yardımcı olabılırmısnz
Ilk günler ağlayarak emzirdim ben göğüs ucu yarasindan resmen parçalandı. Hemşire bepanthol u kullan dedi Pisik kremi olanı. Faydasını gördüm gerçekten şimdi az kaldı açısı geçiyor yara da

Bırakın bir deniyim de yapabilecek miyim tek başıma merak ediyorum yapamazsam çağırıcam sizi gibi bir bahane işe yarayabilir:KK66: ayrıca 40 falan mı kaldı artık birçok kadın tek başına atlatıyor ilk günleri bile.
Ben de çok sıkıldım ne bebeğimin ne evimin ne de anneliğimin tadını çıkarmama izin verdi kv ve görümce. Sürekli bir akıl vermeler kendi tecrübeleriyle çocuklarıyla karşılaştırmalar falan iyice bunaldım.

Onu kullandim. Uc gün yanliz kaldik. Iki günü kayinvalidem misafir toplayip geldi her aksam. Annem de ona kizdi gitmiyo. Annem olunca kayinvalidem misafir getiremiyo cunku. Kirkla bitmez bu iskence. Misafir kabul etme deme hic cünku misafir agirlayamam dedim esimi aramis. O da misafir baska zaman gelir demis. Yine de getirdi. Esim resmen kavga etti annesiyle bir gün sonra yine ayni. Ben kavga etmeden gitmeyecek başımdan heralde.

ahhh o anneler ne işlerimizi gördüler hakları ödenmez
benimde 2 hafta kalmıştı wc hariç yerimden kalkmadım desem yerdir
kimse kalmadı hakikaten başka sayfa mı açtılar bizden habersiz eskiden okumaya yetişemiyorduk
Herkes bebislerle ugrasio :)) bizim gbi

Onu kullandim. Uc gün yanliz kaldik. Iki günü kayinvalidem misafir toplayip geldi her aksam. Annem de ona kizdi gitmiyo. Annem olunca kayinvalidem misafir getiremiyo cunku. Kirkla bitmez bu iskence. Misafir kabul etme deme hic cünku misafir agirlayamam dedim esimi aramis. O da misafir baska zaman gelir demis. Yine de getirdi. Esim resmen kavga etti annesiyle bir gün sonra yine ayni. Ben kavga etmeden gitmeyecek başımdan heralde.
Ne kadar ayip ya.millete hava atiyordur torunum oldu diye.vallaha gidende ayip yapiyor dogum yapana kirki cikmadan gitmemek lazim.insanlar ne merakli arkadas.

Ayin 2 sine kadar dogurursun bence
Bakalim her dakika tetikteyim. Artik pasam ne zaman isterse bekliyoruz. :)
Biraz halden anlasa ve ne kadar yardima ihtiyacin oldugunu gorup sana yardim etse keske. Senin su an misafir agirlayabilcek halinmi var Allah askina?! Bebek ziyaretine hastaneye gelen gelsin gelmeyende en az 40 gun gelmesin lutfen. Bir onlar eksik.

Kızlar kızım 4 günlul doktora gittik bugun sarılık 13 çıktı. Kilo da almış. Mama takviyesi yapioduk bugün hiç meme tutmadı doktor tutmazsa meme yatiririz dedi.çok moralim bozuldu ağladım çocuk hiç tutmayı verdi.catlicak gibi oldu sinirlendi çok ağladı. Doktor hiç ilgilenmedi. Ben de kadın doğum doktoruma çıktım aglarak napcagimi şaşırdım .sağolsun çok ilgilendi beni sakinledi tutturdu mememe. Şimdi zar zor tutuo memeyi.mama yi bırak verme artık dedi

Kızlar kızım 4 günlul doktora gittik bugun sarılık 13 çıktı. Kilo da almış. Mama takviyesi yapioduk bugün hiç meme tutmadı doktor tutmazsa meme yatiririz dedi.çok moralim bozuldu ağladım çocuk hiç tutmayı verdi.catlicak gibi oldu sinirlendi çok ağladı. Doktor hiç ilgilenmedi. Ben de kadın doğum doktoruma çıktım aglarak napcagimi şaşırdım .sağolsun çok ilgilendi beni sakinledi tutturdu mememe. Şimdi zar zor tutuo memeyi.mama yi bırak verme artık dedi
Gruptaki herkes mama,emzik,biberon sürekli kullanıyor. Neden anlamıyorum. Bunlara alışan bebekler birkaç aya kadar bırakıyomuş memeyi. Birçok yazı var bununla alakalı. Bebek memeyi tutmaz meme şişer sağılır bu ayrı o zaman tamam onun dışında vermemek lazım.

ovv senin işler baya karışık Allah yardımcın olsun. İnada binmiş kv de annen de. Aman sen kendini serin tutmaya çalış sütün etkilenmesin bebeğini al gir odana

Anneler meme verirken annem sürekli az birini emzir Sonra biraz da diğerini emzir diyor. Peki birini tamamen emzirip diğerine mi geçmeli yoksa ikisini de az az emzirmeli mi?
Anne sütü 3 bölümden meydana gelir. İlk gelen kısım karbonhidrat bakımından zengin olan kısımdır. Bebek çabuk doymaya başlasın da rahatlasın diye. İkinci gelen kısım yağlı kısım bu kısmı almaya başlayana benek kilo da almak başlar vE son kısım protein bakımından zengin olan kısım. Bu kışıma geçebiliyorsa Bebek büyümesi çok daha kolay olur. O yüzden annenin dediği gibi değil de birini tamamen bitirip diğerime geçmelisin. Hatta Bebek emdi yoruldu bıraktı ama daha süt varsa kalan sütü mutlaka sağarak boşalt kişi proteinli kısım boşa gitmesin

Paşan gelince yan yatmakta lüks olacak ama :)))))
Bide baska cocuklarinda varmis evde Abla Abi olunca daha zor ya
İki oğlum var cnm 8 ve 5 yaşlarında ikide sıkıntı yapmadı inş buda yapmaz ...çıkınca doğru soluosun başka uğraşlar basliyo ama Rabbim kolaylıklar verir inş

1.ay aşısı yaptıran var mı? Yarın sabah olacak kızımın aşısı ateş yapar mı merak ediyorum. Ateş yaparsa hangi ilacı kullanmak gerekiyor?

Back