• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Beklemek gerçekten çok fena bi belirti arıyorsun bnm iki bebiste suni aldıgim için bunda farkliyim ama kendi sancı mi anlayamiyorum bel kısmında yanlardan ağrı oluo Karnım sertlesio ve ağrı giriyo ama hala bi belirti yok bakalım küçük paşa ne zmn gelicek yan yatmaktan yoruldum
Paşan gelince yan yatmakta lüks olacak ama :)))))
Bide baska cocuklarinda varmis evde Abla Abi olunca daha zor ya

canim valla ne kadsr uykusuzlukda olsa. Bebeginle olmak hamilelikten 10 kat guzel, hamile oldunmi hep bi bekleyis bi acaba. Simdi ise bebek ses bebek kokusu emzirmek herseye bedel cok sukur
BENCE de. Zaten iyice ağırlaşmış oluyor insan, mide yanması bulantısı bi tarafta, bı de doğum endişesi nasıl olacak, nasıl geçecek. Çok şükür kafamda rahat bedenimde. Kuzuma da kavuştum. Herşey vaktinde güzel.

Doğumum kısa sürdü, çok zorlamadan bitti. Fazla dikişin olduğu içindir. Geçer inşallah tez vakitte. Hoşaf, meyve suyu hergün iç mutlaka çok rahatlatıyor...
Benimde cok kisa surdu aslinda 11 de hastaneye gitmistik muayeneden sonra hemen dogumhaneye aldi doktor 11:27 de dogdu oglum. 4080 gr dogdu sanirim ondan fazla dikis. Insallah gecer dedigin gibi sagol:)

Kizlar bse sormak istiorum. Gece sagip dolaba koydugum sutu simdi buzluga atabilr miyim. Omrunde kisalma olmus olurmu. Yoksa gene 3 ay suresi varm

Günaydın kıZlar bebişler çoğaldıkça konular değişmiş darısı benim gibi doğum bekleyenlere bi değişiklik olmaZs benımde son 10 gün çarsamba kontrol her kontrolde öne çekiliyor bakalım bu haftam ne olacak? Bişey soracaktım aslında
37 haftalık olduk biz cleaxne iğne kullanıyorum hep göbeğimin yanlarına yapıyodum ama beZeler olduğunu farkettım O yüzden 2 gündür koldan yapıyorum koldan bu iğneyi vuran oldu mu acaba cevaplar için şimdiden teşekkürler
Bende son zamanlar koldan vurdum hep dogumdan 2 gun once biraktim sezeryanla dogum yaptim. Loldanda vurabilirsin

Annisler merhaba. Umarim herkes iyidir. Giremiyorum eskisi gibi :KK43: Dogum yapan varsa allah anali babali buyutsun.
Yenidogan sariligimiz var. Degerimiz 12 suanda. Sizler neler yaptiniz. Degerleriniz nasildi. Kac gunde normale dondu?
Canm bizim 3. Gun kontrolumuz vardi. Dr yuzunde gozle gorulur tam bise yok gbi ama bakalim genede dedi test yapildi 10 cikmisti. Risk siniri ne demistim 3 gunluk bebek icin 15 sinirda degil dedi. 10 gunlukken gelirsiniz dedi. C.tesi gittik sarilik bitmis dedi. 3.650 dogdu 3470 hastaneden cikmistik. 3.gun 3.590 di. 10 gunlukkende 3.790 di. Kg alimi cok iyi demisti. Suandada yuzu falan pembelesti artik vucudunda yoktu zaten. Bizden boleydi cnm

Bnde bana bse olmaz diodum ama aynen her kosede aglayip durdum.
Ben de tam tersi herkes gitsin kızımla başbaşa kalıyım istedim kvye gelme artık dedim. Az önce annem de gitti. 1 ay oldu zaten 40ı falan bekleyemicem nasılsa her işimi kendim görebiliyorum. Eşimle bebeğimle başbaşa kalalım artık.

Canm bizim 3. Gun kontrolumuz vardi. Dr yuzunde gozle gorulur tam bise yok gbi ama bakalim genede dedi test yapildi 10 cikmisti. Risk siniri ne demistim 3 gunluk bebek icin 15 sinirda degil dedi. 10 gunlukken gelirsiniz dedi. C.tesi gittik sarilik bitmis dedi. 3.650 dogdu 3470 hastaneden cikmistik. 3.gun 3.590 di. 10 gunlukkende 3.790 di. Kg alimi cok iyi demisti. Suandada yuzu falan pembelesti artik vucudunda yoktu zaten. Bizden boleydi cnm

Insallah bizde cabuk atlatiriz canim :)

O kdr duygusaldiki. Simdi esim ewde pek gostermiorum ama her kosede gecip agliorum :KK43: babam normal yenidogan bebek kucagina falan alamaz sewemez ama enesi aldi sewdi. Giderken hele sarildi kokladi optu aglama sakin anneni yorma dedi. Annem enesten kopamadi sarildi optu.bakti baktii :KK43: sanki yeniden baba ewinden gelin cikio gbiydim cok zor ayrildk annemle falan :KK43: yanlz kimsesiz hissetmek cok zor. 2 tanede kuzenim bizdeydi 3 gundur onlarda gelmislerdi babamgille. Ew kalabalikti baya birden bire haziirliklar baslayip herks gidiverince cok boslukta kaldim. :.( hem isimi yaptim.hem agladim bebegime sarilip :.(
üzülme canim yaa senin güçlü olman lazım
enes in sana ihtiyacı var:anne::anne:
canın sıkıldıkça yaz buraya:KK54::KK54:

Ben de tam tersi herkes gitsin kızımla başbaşa kalıyım istedim kvye gelme artık dedim. Az önce annem de gitti. 1 ay oldu zaten 40ı falan bekleyemicem nasılsa her işimi kendim görebiliyorum. Eşimle bebeğimle başbaşa kalalım artık.

Off su ara benim de derdim bu. Ama nasil yapicam bilmiyorum. Artik iyilestim diyorum ama kimse buna inanmiyo. Sanırım aras tan ayrilmak istemiyo kimse. Kaynanama gelme artik dedim hic dememisim gibi davraniyo. Annem birakamam kirki ciksin diyo. Esim artik sıkıldım basbasa kalalim diyo. Ne yapicam ben :KK43::KK35:

Canımmm hayırlı olsun almıssın bebegini kucagına, cok sevindimmm :KK200:
Darısı bizlerin başına insallah :)
Öyle bi aklıma geldin, bakayım demistim, meger dogumun gerceklesmis. Hamile kalmak istedigimiz günler geldi aklıma, cok sukur ki istedigimiz oldu, hatta sen bu süreci saglıkla tamamladın bile :) Annelik nasıl gidiyor, alıştınız mı birbirinize? :anne:

Yaa canim benim nasi sevindim mesajini görünce :) cok şükür ben kizima kavustum darısı sizin basiniza. Ne gunler gecirdik bebeklerimizi bekledik ovulasyon testleri yaptik o belirti bu belirti derken hamile kaldik yavas yavas bebeklerimizi kucagimiza almaya basladik. Biz 14 gunluk olduk bile :) hamile olmak cok guzel ama bebegini kucagina almak bin kat daha güzel. Alisiyoruz yavas yavas birbirimize. En basta altını degistirirken mahvediodum ortaligi kakaya buluyodum simdi ogrendim. :) hersey zamanla oturuyo daha da oturucak inşallah. Sen de umarım iyisindir hamileligin iyi geciyodur. Her anin keyfini çıkar hamilelik de annelik de cok keyifli :)

Off su ara benim de derdim bu. Ama nasil yapicam bilmiyorum. Artik iyilestim diyorum ama kimse buna inanmiyo. Sanırım aras tan ayrilmak istemiyo kimse. Kaynanama gelme artik dedim hic dememisim gibi davraniyo. Annem birakamam kirki ciksin diyo. Esim artik sıkıldım basbasa kalalim diyo. Ne yapicam ben :KK43::KK35:
Bırakın bir deniyim de yapabilecek miyim tek başıma merak ediyorum yapamazsam çağırıcam sizi gibi bir bahane işe yarayabilir;) ayrıca 40 falan mı kaldı artık birçok kadın tek başına atlatıyor ilk günleri bile.
Ben de çok sıkıldım ne bebeğimin ne evimin ne de anneliğimin tadını çıkarmama izin verdi kv ve görümce. Sürekli bir akıl vermeler kendi tecrübeleriyle çocuklarıyla karşılaştırmalar falan iyice bunaldım.

valla ben dogum yaptigimdan beri esimle bas basayim.. annem arada gelir gider kimse kalmadi gerek duymadim iyikidr istemedim kimseyi

Anneler meme verirken annem sürekli az birini emzir Sonra biraz da diğerini emzir diyor. Peki birini tamamen emzirip diğerine mi geçmeli yoksa ikisini de az az emzirmeli mi?

Back