- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
İçin rahat değilse başka bir doktora da göster bebeğini canım. Bu arada hangi sıklıkla emziriyorsun. Emzirme süren mi az acaba.Kızlar kafam çok karışık bugün doktora gittik bebeğimin kilo alımı günde ortalama 20-22 gram doktor bunu çok az buldu bu bebek aç dedi ve mama verdi günde 4*60cc ile başlayalım bakalım olmazsa 90ccye çıkarırız dedi. Dediğine göre mama yanlısı değil ama zorundaymışız bebeğim yeterince kilo almıyormuş. Ben de hiçbir şekilde mama vermek istemiyorum, tamamen mama karşıtıyım . Bebeğim gayet mutlu bir bebek gaz sancısı olmadığında ve günde ortalama 5 kez bez değiştiririz.
Bugün pembe bir lekelenme oldu bezinde bunu da doktora götürmüştüm idrar tahlili yapalım bir şey yoksa gerçekten hiç doymuyor demektir dedi. İdrar tahlilimiz temiz ama kültür tahlil sonucu henüz çıkmadı.
Hadi deniyim bakalım dedim bugün biraz mama verdim zaten 15cc ancak emdi fazlasını emmek istemedi sonrasında farklı saatlerde 3 kere benden emdiği sütü kustunapıcağımı bilmiyorum doktor mu değiştirelim ki mama yanlısı olmayan doktor yok denecek kadar az yoksa boyun eğip bebeğime 4 olmasa da günde 1-2 öğün mama mı vereyim?
İlk kızımda da hafif pembelik olmuştu ama onemsememiştim olurmuş diye bişey yoktur doktorlar ver diyo ebeler kesinlikle diyo karışık bir durum aslında ben şimdi mama veriyorum arada çünkü durmuyo akşama kadar memede zaten vermezsem bende 0 uykuyla iki çoçuga bakamam hoş ona rağmen uyuyamıyorum da işte bakma...bence mutluysa çoçuk emmidiginden de eminsen alıştırma derim az daha bekle sağlık ocağına gitmene kaç gun var orda bakarsın bide kilosuna benim ilk kız mama yerdi ama genede normalin en alt sınırında kilo alırdı hep hala da aynıKızlar kafam çok karışık bugün doktora gittik bebeğimin kilo alımı günde ortalama 20-22 gram doktor bunu çok az buldu bu bebek aç dedi ve mama verdi günde 4*60cc ile başlayalım bakalım olmazsa 90ccye çıkarırız dedi. Dediğine göre mama yanlısı değil ama zorundaymışız bebeğim yeterince kilo almıyormuş. Ben de hiçbir şekilde mama vermek istemiyorum, tamamen mama karşıtıyım . Bebeğim gayet mutlu bir bebek gaz sancısı olmadığında ve günde ortalama 5 kez bez değiştiririz.
Bugün pembe bir lekelenme oldu bezinde bunu da doktora götürmüştüm idrar tahlili yapalım bir şey yoksa gerçekten hiç doymuyor demektir dedi. İdrar tahlilimiz temiz ama kültür tahlil sonucu henüz çıkmadı.
Hadi deniyim bakalım dedim bugün biraz mama verdim zaten 15cc ancak emdi fazlasını emmek istemedi sonrasında farklı saatlerde 3 kere benden emdiği sütü kustunapıcağımı bilmiyorum doktor mu değiştirelim ki mama yanlısı olmayan doktor yok denecek kadar az yoksa boyun eğip bebeğime 4 olmasa da günde 1-2 öğün mama mı vereyim?
Aynısı oldu dün bize de bezinin ön ve arka kısmında taze ksn renginde 2 adet leke vardı. Bilmiyorum hem idrar hem kültür tahlili istedi bizimki.İçin rahat değilse başka bir doktora da göster bebeğini canım. Bu arada hangi sıklıkla emziriyorsun. Emzirme süren mi az acaba.
Benim kızımın da kanaması oldu ön ve arka taraftan doktor olabilir dedi. Tahlil falan yaptırmadk.yaptırmak mi gerekiyor mus
Emiyor aslında işte kimi zaman memeden düşmüyor kimi zaman uykudan ayılmıyor ve emmiyor. Pazartesi günü aşı için gidicem sağlık ocağına. Ben de alıştırmak istemiyorum sadece beni emsin istiyorumİlk kızımda da hafif pembelik olmuştu ama onemsememiştim olurmuş diye bişey yoktur doktorlar ver diyo ebeler kesinlikle diyo karışık bir durum aslında ben şimdi mama veriyorum arada çünkü durmuyo akşama kadar memede zaten vermezsem bende 0 uykuyla iki çoçuga bakamam hoş ona rağmen uyuyamıyorum da işte bakma...bence mutluysa çoçuk emmidiginden de eminsen alıştırma derim az daha bekle sağlık ocağına gitmene kaç gun var orda bakarsın bide kilosuna benim ilk kız mama yerdi ama genede normalin en alt sınırında kilo alırdı hep hala da aynı
Aa nisan mi geliyokii yoksa genelde dogum habercisi oluyormus. Doktora haber verdinmi?
Benimkinin pozisyonu ters. Yuzu yukari bakiyo. Sanirim bu durumda biraz daha beklicez ama ocagi bulmicak gibi. Bakalim kismet
Kızlar 3 defadir 10 dk da bir gelen kasılmaların var ama hafifpsikolojik mi acaba yoksa başlangıç diye mı ağrı yok sadece hafif kasilma
Hadi hatırla sağlıkla bir avazda kucağına al inşallah :) Allah yardımcın olsunCanım benim de 3 de başladı 8-10 dk da 1 şu an...
İlk doğumumda da kontrole gittiğimde 6 cm açıklığım vardı hastaneye yatış yaptılar ilk bebeğimde de kesisiz suni sancısız Doğum yaptım yalnız 2. Doğumumda sunu anladım kesinlikle sancı evde çekilmeli hastaneye yatış yapıldığı zaman belirli aralıklarla alttan açılma muayenesi yapıyolar sürekli bi mıncıklama hali insanı yoruyorHastahane ye gittiğinde 9 cm miydi :) birde ilk doğumun nasıl oldu :) lütfen içimi rahatlat
Canım bekle bele girmediği sürece sıkıntı yok bence.Kızlar 3 defadir 10 dk da bir gelen kasılmaların var ama hafifpsikolojik mi acaba yoksa başlangıç diye mı ağrı yok sadece hafif kasilma
Hadi Allah kolaylık sağlık versin, yardım etsinCanım 3 den beri sancılarım düzenli duşa girdim bekledim 8-10 dk da geliyor...5 dk da 1 e düşünce gelin hastaneye demişlerdi...doktoruma haber verip gideceğim birazdan...bana dua edin arkadaşlar...
Çok haklısın. Sürekli muayene, nstde yatış, hastanede olmak Vs hem insanı geriyor hem de doğumu uzatıyor bence.İlk doğumumda da kontrole gittiğimde 6 cm açıklığım vardı hastaneye yatış yaptılar ilk bebeğimde de kesisiz suni sancısız Doğum yaptım yalnız 2. Doğumumda sunu anladım kesinlikle sancı evde çekilmeli hastaneye yatış yapıldığı zaman belirli aralıklarla alttan açılma muayenesi yapıyolar sürekli bi mıncıklama hali insanı yoruyor
Pazartesiyi bekle bakalım ebeler kesinlikle verme diyolar zaten doydugunu bilsem bende vermiycem ama yenemiyotum bazen gogsumun de boşaldıgını hissediyorum veriyorum mecbur ama düzenli vermiyorum genelde geceleriEmiyor aslında işte kimi zaman memeden düşmüyor kimi zaman uykudan ayılmıyor ve emmiyor. Pazartesi günü aşı için gidicem sağlık ocağına. Ben de alıştırmak istemiyorum sadece beni emsin istiyorumkoskoca ilde bir tane düzgün çocuk doktoru bulamadım hepsi de ya mama ya da ilaç yanlısı
Ben özellikle bakıyorum sütümün hiç olmadığına denk gelmedim. Gögüslerim dolu ama sütüm sulu büyük ihtimalle, beyaz ve duru geliyor. Bazen ağlama krizleri oluyor bir kere mama verip gözlemliyim diyorum o zaman, buna bağlı olarak da doymadığına dair en ufak bir şüphem olursa en kötü günde bir kere uyku arasında veririm mama. Sağlığı etkilenmediği sürece Bebeğimin gereksiz kilo almasındansa alt sınırda kilo almasını yeğlerim açıkçası.Pazartesiyi bekle bakalım ebeler kesinlikle verme diyolar zaten doydugunu bilsem bende vermiycem ama yenemiyotum bazen gogsumun de boşaldıgını hissediyorum veriyorum mecbur ama düzenli vermiyorum genelde geceleri
Peki sağıyor Musun kaç cc çıkıyor anne sütüAynısı oldu dün bize de bezinin ön ve arka kısmında taze ksn renginde 2 adet leke vardı. Bilmiyorum hem idrar hem kültür tahlili istedi bizimki.
Benim minik uykusuna çok düşkün gece uyumuşsa 5-7dkdan fazla emmez ve asla ayıltamam emmesi için. Kimi gün şaşırtıcı bir şekilde çok uyur kimi gün memeden ayrılmadan 24 saat geçirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?