Kızlar kafam çok karışık bugün doktora gittik bebeğimin kilo alımı günde ortalama 20-22 gram doktor bunu çok az buldu bu bebek aç dedi ve mama verdi günde 4*60cc ile başlayalım bakalım olmazsa 90ccye çıkarırız dedi. Dediğine göre mama yanlısı değil ama zorundaymışız bebeğim yeterince kilo almıyormuş. Ben de hiçbir şekilde mama vermek istemiyorum, tamamen mama karşıtıyım . Bebeğim gayet mutlu bir bebek gaz sancısı olmadığında ve günde ortalama 5 kez bez değiştiririz.
Bugün pembe bir lekelenme oldu bezinde bunu da doktora götürmüştüm idrar tahlili yapalım bir şey yoksa gerçekten hiç doymuyor demektir dedi. İdrar tahlilimiz temiz ama kültür tahlil sonucu henüz çıkmadı.
Hadi deniyim bakalım dedim bugün biraz mama verdim zaten 15cc ancak emdi fazlasını emmek istemedi sonrasında farklı saatlerde 3 kere benden emdiği sütü kustu
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
napıcağımı bilmiyorum doktor mu değiştirelim ki mama yanlısı olmayan doktor yok denecek kadar az yoksa boyun eğip bebeğime 4 olmasa da günde 1-2 öğün mama mı vereyim?