2016 Aralık Anneleri

Normal iç çamaşırlarının kenarı tam dikişlere gelir diyorlar ondan tereddüt ettim, siz göbek üstü çamaşır mı kullandınız?

Normal iç çamaşırlarının kenarı tam dikişlere gelir diyorlar ondan tereddüt ettim, siz göbek üstü çamaşır mı kullandınız?

Yok.cnm kenarlari da denk gelmiyo. Dikisler icerde kaliyo. Benim camasir bildiğin düşük bel camasir bi de. Ole gobek üstü kullanamiorum fenalik geliyo. düşün dusuk bel olmasina ragmen dikisler icinde kaldı. Bende sasirmistim bu kadar asagidan kesildigini bilmiodum. Tam vajinanin 3 parmak ustunde. :)

Canım depend kullandım ama normal di benim. Tek kullanımlık da'almıştım. Ama hiç kullanamadım çünkü bedeni sabit olduğu için basenlerimden geçmedi. Sende kilolu isen alma bence

Bu arada çok ilginç ki sancım hiç sancı gibi değildi duştan sonra da geçmeyince hastaneye gittik. 3 cm açılmam varmış.
Yani kızlar sancı cook şiddetli olmaya da bilir.ben üsüttüm sancı ondandr diye düşünüyordm. Doğum sancısyms.
Doğumda sancı kadar şanslı değildim. Bebeğim kakasını yapmıştı ve dikişlerde genel anestezi verildi. Yani normal doğumun sonu tamamen bayıltılmam la sonuçlandı. Sanırım söylemiştim vajinismus geçmişim var diye nasıl cesaret ettim Ben de bilmiyorum

Masallah,ne güzel bir doğum
Darisi başıma tez gunde ☺

Kizlar ya bugün göğsüm kanadı bebeğim dört beş kaşık kan içti sonra kustu.
Böyle bir sorun yaşayan o göğsüne ne yaptı tekrar ne zaman verdi

Aa süpermiş çok sevindim buna :) benimkiler de hep düşük beldi de şu son 1 ayda bir kaç tane normal bel almıştım. Onlar iyi olur anlaşılan, çok teşekkürler

Canım depend kullandım ama normal di benim. Tek kullanımlık da'almıştım. Ama hiç kullanamadım çünkü bedeni sabit olduğu için basenlerimden geçmedi. Sende kilolu isen alma bence
Aa bedenleri yok muymuş ne saçma. Ben m beden çamaşırı kullanıyorum, hamile iç çamaşırı falan da kullanmadım, sadece s olan bedenlerin m sine geçtim. Bi paket alıp denerşm belki. Gerçi başka bir arkadaş dikişlere gelmiyor dedi, gerek bile kalmaz umarım. Teşekkürler :)

Dogurmadin mi diye arayanlara "dogurdum da haber vermiyorum "diyip kahkaha atıyorum

Ahh ahh canim benim k.valide bana neler yapti bir bilsen. Sezeryanin ertesi gunu oyle agladimki hastanede, ne ah ettim Allah biliyor.

Bnde cvbini verdm kesti sesini bizimdd bugun gcti testten sukurler olsun sarilikta bitmis dedi bin sukur.. bnyo yarin ypck ilk bnyosunu :)

Merhaba annisler bende subat annesi olucam insallah size bi sorum olucakti 32+0haftalik 1730grm 42 cm biraz az gibi kilosu fakt plesentamda cok az kireclenme olmus bunu yasayan varmi aranizda erken doguma ve bebegin kilo almamasina neden oluyomus endiseleniyorum ve kimileride plesenta yaslanmaya baslayinca 4 haftalik suresi oldugunu soyluyo yani boyle bi durum olursa 36 haftalikken alicaklar ama daha kucuk degulmi

Cok geçmiş olsun,insallah kisa zamanda psikolojin de düzelir,lohusalik zor bir süreç olabiliyor,elinden geldigince dinlenmeye calismani tavsiyeederim

Cok sagolun canlar. Idare ediyorum iste. Arada gel gitler yasiyorum. Tek kaldim, annem döndü. Ailevi bir takim problemler oldu. Bebegim 5 günlükken gitti annem. Esimle kaldik. Esim ev islerini yapmaya calisiyor ben bebege bakmaya calisiyorum. Neyse cok detaya girmek istemiyorum. Baskalarini düsünüp üzülmemeye calisiyorum, bebegime odaklanmaya calisiyorum. Ama ilk günlerim güzel gecmedi, o konuda biraz hayalkirikligi yasadim. Tek oldugum icin buraya da girip fazla yazamiyorum. Biliyorsunuz bebek bütün zamani aliyor. Hepimizin Allah yardimcisi olsun. Arada girer bakarim belki yine.

Ahh bu kv ler insanı deli eder benim ki de iki gun geldi ilkinde ikindi geldi sabah eşimle çıktı ikinci de de cmt akşam geldi 3 gün kalmayonca bi yerde mutfafa giremezmiş pazar günü 10 a kadar yattı kahvaltıyı ben hazirladim gostermelik biaeyler yapti ogluna bişey pişecek yap diyorum yanına gdince bana bırakıp kaçıyo bide yakın olsanız ah ben bakarım diyo yalancııı

Kızlar kızım 3.370 gr olmuş çatı muayenesi olduk gerçekten de sevimsiz geçti 1 cm açıklık varmış sizce Doğum ne Zaman başlar?

Kizlar ya bugün göğsüm kanadı bebeğim dört beş kaşık kan içti sonra kustu.
Böyle bir sorun yaşayan o göğsüne ne yaptı tekrar ne zaman verdi
Hiç bişey yokmuş gibi emzirmeye devam edeceksin. Çok acıyor ama aksi halde süt birikip tıkanir, mastit olabilir. Benim emzirme sonrası süt sürüp kuruyana kadar açık bırakarak geçti. Hergün banyo yapıp lanolin sürüyordum. Göğüs kalkanı kullananda var. Bi arkadaş soğan rendeleyip koymuş yarım saat çok iyi geldi diyordu. Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…